bra.

Ibland fastnar bara vissa tankar i huvet, så irriterande.  "/

Mycket.

Hittade nyss en as bra låt på datorn :) Happy me :D . Den heter Through Glass. Den hade något speciellt. 
 
 Jag kom bara på, fan vad mycket man tänker på egentligen. Jag tänker iaf väldigt mycket, och det är så svårt att skriva ner allting och för att kunna hålla vissa saker lite privat sammtidigt som man vill berätta för hela världen. Men .. Det går inte, förstår ni? ..
 Man saknar vissa saker även fast det man har är alldeles perfekt. Allt är bra på sina olika vis. Fan att man inte kan få allt. Ville bara säga det ! :) .


Nyttig-vecka.

Haha, japp :D Jag har nyttig-vecka den hära veckan. Får väl se hur det går :P . Jag måste komma ifrån "godsaker" på nåt vis, inte för att jag tkr att jag e tjock och så.. hahahaha, men för att det e liksom inte bra för huden lr humöret lr nåt egentligen :P . Så det ska jag ha! Får bara keka godis en gång.. Hoppas jag klarar det :) . Btw, jag vill ha en elgitarr nu =) ! <3


13 dagar kvar älskling, sen ses vi! Buhu "/ . Jag älskar dig! <3

HELG.

Ja, igår var man då ute med vännerna :) Trevligt! Hihi. Sov hemma hos stina, sötunge :) . Hon följde också med mig upp till hallen när jag skulle döma, tack <3 gick upp vid 8 :P haha :D STina ställer alltid upp ;D . Fick beröm av lagledare, skönt att det inte var några som klaga :) .
 Idag ska jag väl storstäda om jag kan dra mig ifrån dator :P .
SAKNAR EMIL! Bara 14 dar kvar liksom... Älskar dig min sötimuppfiskjåp :) <3 <3 <3


Thaibajsland :(

Visst, thailand är säkert jätte fint, men inte när landet stulit min pojkvän! Haha.. lr stulit och stulit, han har ju åkt dit med familjen men det är samma sak :P haha :) .  Saknar honom såå mycket, bara 15 dar kvar tills han  kommer hem liksom.. "/. 
 Jag börjar med igår då :P. Då var jag på bio, fira Gabrielle :) . Bion var iofs inte så jätte bra, somnade två gånger, men sällskapet var bäst ! tack :) <3.
 Idag så spelade vi match mot Haninge, derby ;D haha. fan, vunnit över dom de senaste 5 matcherna, men nu var det väl deras tur att vinna :). Vi gjorde iaf en bra första halvlek tjejer :) . 
 Nu ska jag väl.. lägga pussel :) 1000 bitar, shit.. 500 bitar klarade jag väl av, men 1000 bitar, känns som att jag överskattat mig själv lite :P :) .
 Hare bra!


Ha-beroende

Tja!
 Första inlägget då, blev så sugen när jag läste malins blogg: Maoliin. ;D . Nu var jag bara tvungen att skriva något eftersom jag precist läst någonting som måste beröra typ alla; Ha-beroende. Alltså, att man bara vill ha och ha hela tiden. Att man aldrig kan nöja sig med det man har liksom. Fattar inte att det kan vara så svårt (påstår inte heller att jag är bättre själv) . Jo, jag tycker att jag har det ganska soft och då tänkte jag precis skriva: men jag kunde haft det bättre. Visst! Klart jag kunnat haft det, men vafan, mitt liv e väl bra om man liksom jämför med "barnen i afrika" liksom. Haha. 
 Vissa fattar bara inte hur bra dom har det, eller att det är olika bra saker man har för olika personer. Jag skulle kunna säga att jag e trött på att umgås med min pojkväns familj (vilket jag absolut inte är!! :) ) och vill åka utomlands NU! Medans andra som reser mycket skulle säga: Va?! Det skulle ju vara helt underbart att umgås med min pojkvänsfamilj, men jag hinner typ inte för vi reser hela tiden. Alltså, det är olika för olika. Man vill ha det man inte har, varför!? Det e ju sjukt. fan, jag hatar det. Jag är själv sån, men irriterar mig så himmla mycket när jag hör folk klaga över saker som inte är värda att klaga över, gör något åt saken istället, stå upp för vad man tycker! Och hörrni, hjälp varandra. Det skulle nog ändra en del... :)