Den 18 December drar vi till LONDON!!

Hemma från skogen, som alla säger. Det var sjuuuukt roligt och jag ville inte hem efter en vecka. Jag älskar att komma ifrån vardagen och koppla bort mig från omvärlden och snylta in mig i nuet. Det var en härlig blandning av människor och otroligt mycket ny erfarenhet. Vi fick tyvärr inte ut några ak4, vi fick ak5 istället ;D. Jäklar vad förbannad man kan bli på ett jävla vapen men nu kan jag det! Vi byggde bårar, hade första hjälpen undervsning, reste upp ett tält som vi sedan satt eldpost i medan resten sov, tränade vaktpost, såg lysraketer (som fänrik sköt upp i en gran så det började brinna :P), vi var hv-und:s spaningsgäng, såg vad en pulversläckare kan göra mot en människa (på riktigt!), tränade skyddsmask genom att gå in i ett rum fyllt med tårgas, sedan attackerades vi med en pust tårgas av misstag, vi hade BRAK och exercise, lärde oss CBRN, vi utsattes för krångliga situationer men det var JÄVLIGT ROLIGT :D! Jag ångrar det inte och är så underbart stolt över att jag nådde ett mål jag satt upp. Nästa blir att gå nästa kurs, jag vill! Befälen var hur bra som helst.

Det kändes också bra att komma tillbaka till jobbet, fick ett varmt välkomnande :). Lite ovant men inte jobbigt. Men jag förstår inte varför jag jobbar där, jag vill gå miltärutbildning, jag vill vara tränare, jag vill träna, jag vill gå ledarutbildningar. Jag vill vill vill. Hahaha. Men jag måste ju jobba.... ?

Halloween var sjukt kul. Mariah und moi. Sen träffade jag pälsis!!! Dessutom en massa gamla klassmates, sjukt kul! puss påer

Och IGÅR! Jag och underbaraste kärlekspuffen har äntligen bokat våran londonresa! Peppra med förslag om vad för något vi ska besöka :)

tudelpudel