Försovning

Vad är inte det första jag gör på morgonen då? Jo jag försover mig!
 Snoozade på mobilen minst 20 (?!) gånger. Det knäppaste är ju att jag gjort det i sömnen. Hur är det möjligt? 10 min att göra mig iordning för att sen springa till bussen! OMG! Kom inte ens i tid, blev en timma sen... Tur att det inte gjorde nåt! :) 
 Det var visst inte tantiluran som var sjuk utan gubben så ska hoppa in för honom istället hela veckan. Jobb bara sådär pang bom! Jag kommer vara helt slutkörd, men det pallar jag väl , viiiisst ?

 haha, roligt också (jag vet att man inte ska prata om sina kunder men det här var verkligen roligt!), det kom in en tjej som hette Pippi!... Ulrika frågade om det verkligen var hennes riktiga namn, och det var det! HAHA.

Btw, tjejerna jag jobbar me är störtsköna, så jag kommer nog klara mig! =).


Rebecca, du kan ju inte säga sådära, nu blir jag ju as nyfiken!! MORR :D

Tanka

Jag tankar energi till träningen, det är det jag gör!


 Fy fan vad jag känner mig som en soffpotatis, men ibland får man väl göra det också! haha
 Försöker duscha, men det finns inge varmvatten för tillfället :p... Bra!

 Ja, så var det så att jag och Rebecca hade tänkt ha en dejt nu i veckan ,men vad händer då? Vi har träningar  (!) varannan dag?! well well... det lööööser sig =)


Jobb

Ja nu sitter jag här och jobbar
 Imorse hade papps dukat fram frukost! Det händer högst två gånger om året tror jag. Lite glad jag blev :) . Så dagen började bra och jag hoppas att den slutar bra också, tack papps!
 Vet inte om jag får sitta inne på bloggen (?). Men jag gör det ändå, har inget annat för mig. Inge folk här nu, trist att inte göra nånting! :p...
 Ska jag jobba imorrn? Det är frågan.. Känns som att jag kan det här nu!
 Luncha själv, inte så kul men.. HAHA

Counting Crows

Nu har jag införskaffat mig tre skivor. Är stolt. Hittade nämligen Countind Crows där mitt bland allting, extrapris och allt :D . Det blev två skivor av dem, sen hittade jag en Coldplay skiva. Beställde också Jason Mraz senaste skiva (Rebecca, du kan ju få låna den sen ;D), de skulle ringa när den kom in :). Gud vad jag vill köpa skivor nu, ville bara köpa upp hela butiken! HAHA.
 Laglig.

 Glömde berätta om fredagen (eftersom jag var så pissigt sur när jag kom hem, fick inte ner prickarna över U:et..). Träffade sötAmanda från lottorna!! Så kul :) ... Mer... Ja.. Inget mer...hahaha, det är över !

  Igår blev det mys hos Fru Murris, först lite spaning sen träffade jag hon och joss , Hannipaani och Jocke ;D. Fy fan vad mysigt det var att sitta i Fru Murris kök och bara, bara va. Jag njöt, glad!

 Asså, jag har haft problem på sisstone, med skor. Nu har jag skaffat ett par som jag tänkte att jag kan använda som inte ser så jävla barnsliga ut (jag har upptäckt att jag har väldigt barnsliga skor). Så jag får väl se hur det artar sig med mina kläder! Shoppade lite idag, kändes bra!


 Imorrn ska jag jobba. Vad ska jag göra sen?

Plötsligt

Vi skulle ha fikat hos miss fine, vet dock inte hur det blir? Iofs är det tre timmar kvar tills den "bestämda" tiden är kommen, och det ska i så fall bland annat serveras morotskaka! Och det lustiga är, när jag satt och kollade på den otrooooligt heta Niklas (Niklas mat på svt), så står han och gör just morotskaka! Allt har en mening Josef?
 

image98
http://svt.se/mat


 Det känns som att lovet fick en oväntad början. Och att den början inte har slutat än, och hur mycket jag än vill att den ska sluta så får jag inte mig själv att försöka.

Marsansås

Nu har jag kekat. För två!

Slit och släp

Vilken underbar morgon det var idag. Det vägde upp när jag satt där på moppen imorse och frös :p HAHA. Det är helt sjukt, varför går jag inte ? Jo... jag är för slö.

 Roligast i dag: Jag, Rebban och Roooobin gick och pratade om jobb.. Eller sporter först egentligen. Men aja, det var inte det jag skulle prata om. Jo, Rooobin skulle ju bli mästare i USA på fyrhjuling (och ha en massa sponsorer) och då kom Rebban in med sin jobbönskan: "Jag  ska blir hora". Och så kom vi fram till att hon också kunde ha sponsorer, intatuerade!!! HAHA. En "konsum" logga på rumpan skulle ju inte sitta fel ;)

 En till roligast idag föresten... HAHA. Jag och Lillebror stod i köket och gjorde toast. Då kommer han med ost (!) och då ville ju jag också ha ost på min. Fick fälla upp toasterlocket och lyfta bort ena brödbiten och lägga på lite ost. Stängde igen och var på väg ut. Lillebror säger då: "Varför har jag brett en macka för mycket?".. Jag:"Inte vet jag, du är ju knäpp". När de sedan är klara sticker Lillebror ut huvudet och ropar på mig:"Jag vet varför jag bredde en macka för mycket!"... Jag sprang in och han håller upp min "toast": "Det var din mackas överdel". HAHAHA, fy fan... jag garvar fortfarande asså. hur klantig är man? Jag tog ju bort ena brödbiten för att lägga på osten men glömde lägga tillbaka den. (Förlåt för att jag sa att du var knäpp lillbror, jag tar tillbaka det, det är jag som är knäpp) Jag ville ju bara ha lite ost...

HAHA

Idag har jag KRATTAT :D . hihi. Lite duktig jag kände mig. men härligt var det, friiiiskt :)'




Papperskorg och rakhyvel

Det blev mycket funderande i duschen. Djupa tankar om handboll, väääldigt djupa :p. Haha, sjukt, jag får inte blir beroende nu. Eller är jag det redan? 

  Papperskorgar. Varför har inte alla människor papperskorgar på sina toaletter? Jag bara undrar. Hänt ett antal gånger att man måste byta, you know what (ja, vi tjejer kan inte ha nånting där inne hur länge som helst :p), och så har inte folk nån papperskorg på toaletten! Fräscht ? ntntnt... 

 


Min rakhyvel. Jag måste verkligen, verkligen, köpa nya rakblad till min hyvel. Minns inte när jag gjorde det sisst, det är bedrövligt! 


 Bara små tankar när man står i  duschen, helt normalt right?

Beröm

Blev ytterst tveksam på rubriken när jag skrev den, stavas det med två m?... Hm... nåja!
 Det första jag får när jag kommer upp till hallen är just det, beröm!... Gud, jag blev så nedrans glad asså! Fick det av Håkan och nån annan snubbe, vet inte namnet på honom (fattar inte  varför jag inte vet ?). Det är Håkan som fixar domarmatcher åt mig (just so you know ;) ). De tyckte det gick bra i helgen, tjaa... visst gjorde det det! Håkan sa att det var en jävligt bra vecka. Tja... visst var det det! Men alla veckor ska vara jävligt bra veckor, hoppas jag!
 Jag blev i alla fall glad, det var det jag ville komma fram till. Blir glad av alla som ger mig beröm (vem blir inte det ? :p) . Och då slår tanken mig: Ger jag beröm?.


Det är ju alla som påverkar mig så jag blir bra! Lägg det på minnet, alla NI! :)

Hihi

Idag verkar vara en ovanligt bra dag. En sån dag när det bara går sådära bra! =) (Ska inte säga för mycket, den är ju inte över än :p). 
 Men idag, uppe i musikhuset, tyckte jag att Rebecca såg lite konstig ut och Elin satt lite konstig där vid kylskåpet. Jag lutade mig över kylskåpskanten (det är ett väldigt litet kylskåp :p) och paff! där ser jag dem sitta och gotta i sig Elins hemmagjorde kokosbollar! HAHA, BUSTED!... Jag fick en för att jag skulle hålla tyst ;).

Gjorde omelett idag. Den första blev ovanligt lyckad, riktigt stolt faktiskt ;D!

 
 Den andra blev inte fullt så bra kanske :p hahaha



Mitt röda  hååååår ;D




Virrig

Jag glömde (!) nycklarna i låset på dörren. Fattar ni, jag glömde dem där! Det är sjukt! haha.
 Nu har jag absolut iiiiingenting att göra. Rebbs, nu skulle jag varit hos dig ;D hihi.
 Kollade på nyheterna (det händer typ 2 ggr... om året), känns bra att de också är mänskliga och gör fel ibland!

image89
(Maria, jag har en punkSE här brevid mig ;D. think I like it too! (Den har TRE sudoku rutor ;D) hihi.)

Rött kort?

image88Idag hurrar vi och grattar mig för att jag fick mitt första röda kort idag! Fan. Det hade ju varit 0kej om jag fick det för att jag gjort någonting, men det här var verkligen larvigt. De var ute efter mig, domarna alltså. Ärligt.
 Jaja, det var ändå kul, vi vann trots allt, 23-16.


Jag har slängt strumporna, fan vad det kändes bra. Hoppas bara att sopbilen kommer snart så jag inte kan ångra mig.

Paj

Det blev en lyckad kväll. Fan vad roligt det var :). Kan inte bli annat när man är med det gänget, hihi, vad kul att du tog med oss Hannsi ! =) .  Kom hem 07.00... Lite väl sen eftersom jag ska spela match kvart i tre, men vad gör man inte :D. Känner mig ganska pigg ändå och taggad som fan. På tal om handboll och Kajsas kommentar i det förra inlägget att jag skulle läsa matchrapporten. Jag gjorde det, och gud vad jag tog åt mig. Började nästan gråta, hihi :p... Det var kul och tack Kajsis <3. Vi ska totalt spela ut dom idag ;D.



 Mamms har bakat asgod citronpaj, kan inte få nog av den! :)

Tumba

Idag har varit en såååååsig dag. Men skönt ! :) . Har: stickat, virkat, tittat film, fixat naglarna, städat och färgat håret :). (Fortfarande rött, tycker om det :), tack soffis för att du fixade färgen!! <3 )

 Ikväll bär det av till Tumba, yeeey =)


Imorrn är det match mot haninge. Känns... Jag vet inte...
 Har ont i kroppen.


Sorunda

Sorunda är en liten håla, som man bara blir så fashinerad och glad av ibland! :). 

 Idag var det match, Bolton. VI VANN! haha, 26-15, härligt right? Satte12 (!?) och jag undrar hur det är möjligt, fan va bra ni är tjejer helt enkelt!

 Och ikväll? Jag vette fan, verkligen. Orkar inte göra mig iordning om det inte händer nåt men om det händer nåt så måste jag stressa, vaaaaad ?...

Ja, han. Det är inte direkt ett stort H, mer ett litet h. Fast om det fanns ett där i mellan så skulle det vara han.

Music

Lyssnar på Jack Johnson. SKÖN!! (tack Yvanna).


Ett måste: Skaffa nya hörlurar till iPoden!! Imorrn kanske? Vad ska man ha liksom?... Det är frågan!

image86


Och vad händer imorrn?
Och vad tycker han?
Och vad gör vi?
Och hur är jag?


Varmvatten

Träningen var suuuuuper :D . Fy fan vad jag hade spring i benen, det är inte klokt ! Nu är jag på topp, trodde inte att jag skulle palla hålla humöret uppe men right in my face, jag var överlycklig :D . Hihi. 
 Asså, det var verkligen dunder-mega-härligt-lekrot-bra liksom.

Match imorgon, 19.30 sunnerbyhallen, DU ska vara där, ok? ;).... 
 Sen är det match på söndag med damerna, 14.45 sunnerbyhallen. ok? ;)


Fattar inte varför jag blev så upprörd? ntntnt... töntigt.


"Titta till vänster" it is

Det får bli så Elseeey ;D.

 Träning ikväll , yeey =) . Är as trött dock... Ska kanske sova en 10 min?

Modest mouse har vunnit mitt hjärta :). (tack elsey)
Jason Mraz är också en stor konkurrent. Bästa låten "life is wonderful" (tack Olle)


(...)And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what the love is
And it takes some fears before I trust
It takes some tears to make it rust
It takes the dust to have it polished

It takes some silence to make sound
And it takes a loss before you found it
And it takes a road to go nowhere
It takes a toll to show you care
It takes a hole to see the mountains (...)




Å´h... jag vill verkligen. Varför är det ingen annan som verkligen vill.
trasigt,
trasigt.


"That's what I'm waiting for aren't I?..."

Räkan

Det är inte ditt fel sötsak! Får jag hoppa in i ditt huvud och tejpa fast en lapp där det står skrivet: sluta vara så jävla omtänksam . lr ? :) GULL!!!!






ps. jag tror jag slänger strumporna nu . ds.


Ge mig, du..

Jag säger bara: omg, vad han är HET!... Måste komma på ett namn.. han är Omöjlig Att Få.. Oaf?... Så får det bli tills min fantasitorka är över :p.
 Trevlig promenix Elsey =) . 

 Nu håller jag på att fixa office-paketet också, tack för all hjälp jonnie! :D. Hoppas det funkar.


Sa jag att jag bakade kärleksmums idag? De blev iaf goda, extra galsyr is the shit!


Ursäkta skärpan, den är urusel,
 men det är taget med mobilen :p.







Sångfågel

Rebecca!! Haha, tittade på lotta när de fiskar, faaan vad rolig !! :D

chill dag. började halv ett och slutade halv 3 =). Berättade för trumm-kalle att jag drömde om att vi bodde på en ö han och jag ( jag gjorde ju konstigt nog det i förrgår natt :P) och han trodde seriöst på att det var min verkliga dröm. Du kan drömma vidare Kalleponken.

 Drömde också om våran idrottslärare, att han typ flyttat in hos oss, i går natt. Varför? Just för tillfället är det nog kaos uppe i mitt huvud.
 Känns bra att jag ska ut på en promenix med Elseey alldeles strax :). Sen ska vi upp och "kika på antons träning" ;) . hihi.

Imorrn är det skolfoto!?... Ja ja.. :p


Walnöt,Cocos,Jordgubb

Det var en jämnautsig-dag idag :). Började med att jag tappade småtomats-kartongen med småtomater i, i golvet. Sedan höll jag på att missa bussen för att min tröja jag skulle ha på mig var mystiskt borta?! Sen började jag gråta (!?) på ensemblen. Bara för att jag inte mindes. Jimmie (läraren) sa typiskt lägg av. Men jag sa att jag verkligen inte kunde och då brast jag ut i något slags skratt/gråt. HAHA. Det är väldigt kul nu såhär efteråt. Sötast var ju när Roooobino sa att jag inte behövde be om ursäkt när jag satt där och bad om förlåtelse :p :).
 Sedan spillde jag tomtsås (!) över mina ljusa jeans minst 5 gånger! Otroligt. Missade dessutom tåget. Bussen var försenad. Sällskapade med rebbis hihi. Jävla kluven... :(... Roligast var ju våra miner, speciellt din min Rebecca, när vi upptäckte att tåget rullade iväg!! hahahhah :P ... Det muntrade upp mig lite :).  Åkte nämligen in till stan och träffade; Hanna, Amanda & charlotta från Lottorna. AAAAS KUL :D hihi. Vi åt as god glass från monti (?) och satt och snackade. Sedan satt vi inne på konstteatern lr nåt. Följdes åt till Charlottas plejs och bestämde att vi skulle ses snart igen :). Synd att Catta inte hängde på bara.. Next time ;).



 När jag satt på tåget hem låtsades jag att det var sommar ute, underbar känsla.

Bloggdag

Det är tydligen bloggdagen idag ? Man skulle skriva något om Miljö den här gången tydligen och sen publicera sitt inlägg på någon sida som jag nu naturligtvis har glömt bort!! 
 Men om man får välja vilken miljö man får blogga om så väljer jag min egen, för den är bäst just nu!! (förutom att jag har lite feber och är allmänt snuvig)

Namntappare

Igår blev en as bra dag :D . Vi drog till Laserdone, jag, lillebror, hans polare, systeryster & papps ( inte mamms för hon var tråkig "/).  FY FAN vad kul det är!! Och vad kul det var att umgås lite med familjen igen.

Idag har jag verkligen sagt fel på namn.. förlåt mig :P hahaha

"Monica, jag läste ut ordboken igår!" HAHA, fan vad roligt det var!  :P


(Ps. Rebecca är kaninen ;) ) ...

 


Bluetooth

Nu har käraste Systeryster hjälpt mig med hur Bluetooth fungerar på datorn ;P. Yey =D

 Så nu kommer det lite bilder ;D ...


Oranga kaninen blev blå... Sedan gav den sig på Pölin... haha :P Amanda kikade nyfiket på med kikare ;)

Chokladfestival

HURRA HURRA PÅ LILLEBRORS FÖDELSEDAG =)!
image70
Ingen sovmorgon här inte. Drog med 10.55 bussen mot Nordiska museet med Fru Murris.Vi gick på
CHOKLADFESTIVALEN, riktigt najs. Inte något som man gör varje dag. Gick åt cirka 200!? spänn, medans Fru Murris spenderade runt 400!?... HAHA. Hennes föredetta praktikhandledare hade också vunnit tredje pris i nått jätte fint bakelsegrejjs, riktigt roligt :). Tack för inbjudan friend <3.

Får inte heller glömma Bowlingen med Handbollslaget (lagen). Så jävla kul :D . Och aaaasgod Grekisk buffé efteråt, MUMMA =). (vårat lag kom tvåa ;) )

 Ska kanske sova snart, ska upp och dömma match imorrn 09.40 ... hihi :)
 Sen blire Laserdone ;)

rött är sött :)


Less

Jag kan lika gärna flytta hemirfrån. Palla ta hand om allting som en förälder borde ta hand om.


Liknelser

Kom på att jag kanske älskar liknelser ännu mer. ;p

Fan vad kul idag, var och "shoppade" på intersport i nynäs (föresten, jag har införskaffat ett par nya shorts med fickor, adidas. I think they're like yours Pälsy) och då berömmer expediten min fina egenstickade väska :). Hihi, lite glad jag blev då! Finns fler som tycker den är fin, det är nog min ögonsten det där, taha!

Vi har fått en katt. Vi har inte skaffat en katt, men den bor under våran vedbod för tillfället. Varje dag den här veckan har den kommit jamandes fram när jag kommer hem. Plutten... Vill vara snäll och ta in den och ta hand om den men Papps säger att den inte är rumsren (utifrån grannens försök). Vill vara snäll och ge den mat, men då kanske den får förhoppníngar på att jag kommer ge den mat varje dag. Och det är ju inte bra "/. Men jag har inte kunnat stå emot dens jamande så den får lite hundmat (det vi har haft hemma:P), det känns bra. Stackars Plutten... Vet inte vad jag ska göra, tycker så synd om den!


Vad härligt väder det blev helt plötsligt? Kärlek.



Fick föresten VG på matteprovet...3 fel. Utan pluggat, hur kommer det sig ? Måste varit turdag igår.. hihi :). Fan... Då är min turdag för det här året verkad... Typiskt! :D

Metaforer

Jag älskar att läsa metaforer. Vackra metaforer, ilska metaforer, glada metaforer, ja alla sorts metaforer :D . Men det finns ytterst små som träffar precis där de ska och när någon gör det blir jag överlycklig, helt skumt!


Jag trodde att jag pallade mer än såhära, men tydligen inte. Får dra upp humöret och skärpa mig :).

Nynäsposten

Jag heter inte Jenni Sandin, det är SUNDIN. Åh, att nynäsposten aldrig får till det.. 

 Gjorde en dundermiss på provet märkte jag efteråt. Det är nu jag bara vill kunna få tillbaka provet och skriva med bokstäver; JAG KAN.
 Jaja... :p


Träning snart. Och det regnar! Men jag är ju alltid på på att springa så får väl vara det nu också :p As taggad ;D

Hörde att det snöar i Rimbo, det är sjuuuukt! Löven är ju fofarande gröna hära.. lite iaf.. Hallå, jag vill ha höst ett tag nu!!


Imorrn är det match mot Spånga... MÅSTE VINNA :D

Rebecca

Var tvungen att döpa ett inlägg efter dig, rättvisa ;D Men din namn klär överskriften riktiga bra, faktiskt!


Över till  matchen idag. SKIT KUL :D . Vann ,17-35 skit kul!!!!!!!!

Nu har också Papps hittat till min blogg, hur ska det hära gå :P hahaha


Till min hemliga kontakt: Ringde Mr. Handsome idag . Det var inte som vi trodde... ( :) ? )




Som alla andra i våran klass(verkar det som) så har inte jag
 heller haft tid att plugga till matteprovet imorrn.
Får jag godkänt blir jag glad. Har verkligen inte haft tid.
Jag måste sova. HAHA


Sorunda vs Haninge

Bra spelat tjejer, ääääälskar er =) . Härligt med en vinst mot haninge :).

Blir mycket den här veckan, känner jag nu. Men jag får stå i, det ska bli KUL!!!

Matteprovet får gå som det går :p. Handboll är roligare, faktiskt! Imorrn är det match med damerna i nacka, vi ska äga ;).

träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna. Gooooooood ;)

Peppe

Usb till min Ipod, SÖNDER.... Smäller av, nooo :(.


Men Peppe gjorde mig på gott humör :D. Sporten: ett klipp ifrån travet skulle visas när det plötsligt blir något fel och klippet kommer inte fram. Peppe: Jaha, jag ritar en liten häst här då... HAHA :D . Nu blev jag glaaaad =).



Godnatt


Pokerfejs

Tittar på Pokerfejs , dom säger ju bara att de är bäst hela tiden. Irriterande. "Jag kommer gå till final, pia däremot hade många fel". bla bla BLA!!!!

Lyckat besöket var: Stängt 8/10, öppet 9/10 istället. Oväntat?
 Drog och kekade istället med Pälsy. Gott gott ;D .

Thank  yooou bondgården för att du skickar lite smilys till mig =). Saknar dock min favorit.. :(

Rebecca: Du SKA börja i vårat lag ;)



Yees

Det var inte meningen att jag skulle få sovmorgon idag. Först får jag ett sms av  Pälsy, runt tio tiden. Sen kommer ett sms av  Pöölin runt halv elva. Sen ringer!? Stainis strax innan elva. shit, ni terra mig giiiiirls ;D . Men jag kom i alla fall upp tillslut (rättaresagt gav upp med att försöka somna om :p), det tackar jag för för annars hade jag inte hunnit kommit upp och hållt Pälsy o Stainis sällskap och kollat in när p91 spelade ;D. Älskar att sitta uppe i hallen men vännerna, mysigt ;).
 Sen vare dax att spela med damerna. As kul faktiskt :D. Vann med 29-22 om jag kommer ihåg rätt =). Fick sätta några bollar också, Riktigt Najs

image68 haha



Kekade sen aaas god mat (taco, fast kykling, tänkte på dig miss fine ;) ). Nu är jag mätt och glad, måste kanske städa rummet :p.


Det var inte vad jag trodde att det var

Fan, gårdagen/idag var redigt rolig :D .  Har dock inte sovit så mycket men äh, sova får man göra nån annan gång :D Pigg som en ärta i alla fall!!

 Nu fungerar internet på min bärbara dator hos mamms, JAG ÄR ÖVERLYCKLIG :D. Förhoppningsvis är tjatet om: "jag ska ha datorn om en halvtimme" ,  ÖVER. Helt underbart! (Bara för det så kommer säkert internet lägga av när som helst, promis!)

Mr. Handsome kanske inte är den jag tror han är. Om inte så är jag en lyckost !


Fredag

Ikväll blire av till Roooobin. Trevligt folk som ska dit, känns kul :).

 Nu är mitt hår rött :D (den rätta röda ;) ) . Blev sååååå nöjd!

På söndag är det match med damerna, 15.00 i sunnerbyhallen, kom och kolla !

Västeråsen

VI VANN =), fy fan va härligt (ärligt, jag kan inte sätta bättre ord för känslan). As taggad innan match och så vinner vi matchen med hela 10-22 !!! FY FAN :D
 Netten
kom sedan fram till mig och sa att jag satte 6 mål!? Hur är det möjligt ? :p. Fan vad kul det var att spela :) . Hihi. Pälsy var en stark en som spelade trots förkylning, lika så för Erika :). ALLA var bäst!

Det var min glädje.


Träning ikväll igen då :D.


Brottom

Uppskattar när folk låter en gå före i matkön när man har brottom till bussen, tack :D .
 Och nu har jag brottom till bussen som går om cirka. EN TIMME :D Shit, stressad :p.

MATCH , yesh :).

Biiiiiiilen

Jag har kört våran nya bil. Hur najs som helst ;).

 Träningen var lite dragen men aa... kul ändå! Imorrn ere match mot västerås. YEEEEY :D. Kommer hem 01.00 typ... DÖD.

Fick ett oväntat sms av en vän, lite glad =).

Energiiiii

Känner att jag har mycket energi i kroppen, haha. As kul :D.
 Tönta sig med Rebecca i musikhuset är alltid kul, det är nog henne jag får alla energi från :p. Hahha, "lila vågen" (Och det utalar man då med drottning-silvia dialekt)... 

taha

Trääääääning ikväll. I like it very mucho. ! På tal om träning, ge mig förslag på något nytt jag kan börja på eftersom fotbollen är över. Säg inte något mesig som yoga bara (!!). Och också vart det finns!! Snääääällla ;).!



Kul, nu har jag tappat tålamod och stänger av.
Efter, få se... två veckor? ha ha. Ni har förstört mig.