Nya Vyer

Jag vill inta nya vyer, upptäcka. Jag måste vandra iår. Jag måste!
Jag ska införskaffa ryggsäck, ordentliga byxor, kängor. Då är jag en bit på vägen :)


Eet

Fastnat för låten, jag har det verkligen. MUSIK! finally. Regina Spektor.

Igår vare bak hos gamlevännen patrik tulldahl. länge sen, det var trevligt :). Fina cupcakes, verkligen, och extra goda och gjorda med otrolig vänskap, right ;) hahhaa. Kollade vanilla sky, sinnevrick så det skriker men vi fick ju ett vettigt (eller ovettigt?) samtalsämne. Det är läskigt och jag vet inte riktigt hur mycket jag vill veta?

GRATTIS PÅ STINIS OCKSÅ!! Superkul, 20 liksom ;). dessutom Olivers farbro blidde 53 och heter det styvfaster då? aja hon blev 50. Bägge ser ut som 40, helt otroligt.

Grabbsen lira idag, vilken vilja! De struntade i resultatet och körde järnet och var så duktiga att jag skulle kunna gråta av lycka. Då förstår man varför man gör det här. Jag tänke: "vafan, jag kör det här laget ett år till". Knäppt vad man svävar iväg bara för att det går bra... Imorrn blir det 00:ornas tur, jag och Sissi ska grilla dem ;) Tumba, be there!

Byggklossar

Idag har varit en frustrerande sådan. Till och från har det varit hela dagen verkligen. Superpeppad på träningen men det gick skit ändå, tur att jag var så peppad, annars hade frustrationen tagit över. Och precis när jag kommit in i en våg på jobbet då allt klickar och går supersnabbt så ska man ÄNDRA?!? Plopp så var allt ommublerat på en dag. Vet inte riktigt om jag gillart. Kallt om tårna och ensamt att stå i kassan. Buffén kommer vara mer frustrerande än någonsin. DESSUTom ska Ebba sluta. Men jag är förvånadsvärt ihärdig, tålig. Jag har anställningsavtal till mars...
 Alla mina klossar är utspridda, en liten grund har bildats men jag ser faktiskt en chans att komma till toppen.

Flera tankar

Att det bara är vårt språk och kinesiskan som har olika betydelser på samma ord beroende på hur man BETONAR, det visste jag inte. Kul ere i allafall.

Transportåret. Vad ska det bli av? Min mage har blandade känslor av vilsenhet, entusiasm, ensamhet, prövningar, nya begrepp och vilja. Med mindre av det gamla och mer av det nya.
Jag ser min älskling som en blivande reseledare, du är det redan i mitt huvud. Jag vill hjälpa dig att bli den bäste! Samtidigt som jag kommer hindra dig. Det går inte ihop.
Jag ser mig som en ensamvarg i en gigantisk flock. Jag vill vara en del av flocken samtidigt som jag vill klara mig själv, skapa mig själv. Naivt med tanke på att utan någon skulle jag ingen vara. Sån är jag.
Jag ser min familj som något jag har närmast men vill hålla mig längst ifrån. Jag vill ha kvar deras stöd men samtidigt vill jag inte ha något stöd över huvudtaget.
Vart än mina tankar går så går dom inte ihop. Det är bara att köra, det värsta som kan hända är en återvändsgränd på botten.