Story

Jag får en känsla av att jag omedvetet samlar på mig vuxen-poäng. Fan heller, jag vill inte. Det är som att jag skulle gå runt och samla på, ja.. vad vet jag.. toalettrullar? Jag har ingen användning av dem om jag inte får för mig att bygga ett förråd med toalettrulls-kanoner och dit har jag inte kommit än asså.

 Jag gjorde ett desperat försök att springa idag. Jag sprang två kilometer sen pallade jag inte, jag pallade inte. Vanligtvis brukar jag tänka att äh, jag är bara lat idag, men nej! det var inte ens ett sånt typ av palla. Jag kände hur varenda del av mig verkligen inte orkade. Det är hemskt. Jag hade inte ens orken av att peppa mig själv och då är det något fel. Jag ska blir frisk nu! träning imorrn...


Dessutom den dära berättelsen vi ska skriva om jordens undergång.. Det går inte så bra, förstår inte hur jag ens har kunnat komma på min flippade ide? Jag måste komma på en ny. Jag kan inte vara poetisk.


Vattengymnastik

Igår kom Päls med initiativet att vi skulle på vattengympa. Yeeey.
 Murr hänka men nope, det var visst ingen vattengympa så vi simmade ett tag istället, bastade lite och snackade om utlandsresa (:D) och drog hem ;D. Kändes jävligt bra, ville bara testa det dära med vattengympa, men vi träffade Kajs på bussen som gav oss info om att hon också skulle dit, måndag.

 Skulle ut och vandrat med Rebeccan men aa, jag stoppade min optimisthet när jag märkte av min huvudvärk. Dessutom regnade det så vi har dejt imorrn istället runt "the love road" ;).

Ikväll blir det Nile city hos Patrik  :D. (jag vet, jag är efter som inte sett alla avsnitt :P)

Händelsefullt

Det känns som att allt som hänt denna vecka brukar hända ungefärligt på en månad, nästan. På köpet av all stress har jag gått och blivit förkyld och jag inbilar mig fortfarande att jag inte är sjuk och orkar med lika mycket som vanligt, optimist.
Instruktioner
 Eftersom det hänt så mycket så lovar jag att inte en jäkel som läser min blogg kommer palla läsa allt nu, så snäll som jag är fixar jag rubriker så ni lättare hittar till det som ni tycker verkar intressant ;) (vissa saker är säkert bara rubriker för att jag helt enkelt inte pallar skriva något just nu ;p). Jag ska dessutom ta tid på hur lång tid detta inlägg kommer ta att skriva, HAHA. Nu är klockan 21.34.


Shopping inför helgen
 Onsdagen bestod av shopping med Murr. Vi var i haninge centrum till stängning och det har aldrig hänt mig. Asså tänk er liksom haninge centrum, hur är det ens möjligt? Jag förstår nu hur mycket jag underskattat detta "mini-köpcentret" dessutom fann jag allt jag behövde: pressent till päls och soffipropp och kläder till lördan samt torsdan (uppspelningen).


Uppspelning "mini-konsert"
 ÄNTLIGEN så blev våran uppspelning av. Kändes som att vi hållt på med de här låtarna i evighet. Och FY FAN vad kul det var :D . Mitt i all stress så blev det liksom som en livsförnyelse i det hela (eller vad jag nu ska kalla det). Vi klädde ut oss till sköna 80-tals lirare och öste järnet ;). Det går inte ens att beskriva känslan, jag var så glad och bara öste ur mig all energi jag hade. Alltid roligt att "stå på scen" om man nu kan kalla den så denna gång. Mamma blev stolt och då blir jag nöjd :) dessutom var Rebbs mamms och före-detta barnvakt riktigt roliga och jag vill bara upp igen och ösa på människor med min energi. YEAH. Alla var också grymma och liksom samspelda på något sätt så det kändes grymt bra, jag bara längtar tills jag får se videon. Fick nämligen ställa upp på att sjunga eye of the tiger för Pölin var sjuk. Sjukt oplanerat det blev och jag kollade bara på texten :P. Men som sagt, JÄVLIGT ROLIGT var det =).

Avslutningsfika

image195
Nu är det som sagt (eller jag har väl inte hunnit nämnt det alls :P) sportlov. Det firade jag och Rebbs med fika :D hahahha. Eller aa.. kokosbollsgegg (i våran recept står det visst negerboll :S :P men som sagt.. det finns ju vitlök också ;) ). Det var det vi orkade göra och te! :D. Men det var gott och mysigt. Det var strålande väder så vi satte oss ute i lekparken utanför mig. Haha så stört roligt :) En bäst början på ett förhoppningsvis fortsatt bra lov :D Synd bara att det inte är länge, känns som att listan på att-göra sakerna börjar bli allt för lång, så lång att den snart går sönder så att ingenting blir gjort istället :p.


Väskhämtning
Lindisen fick en egen rubrik bara för att hon var så gullig som lånade ut tre väskor till mig för "provning". Får se vad jag tycker om dem och hon skulle se om hon saknar dem, så fortsättning följer ;p.


Match
 Vi lirade match mot Västerås i fredags. VI VANN :D. Kändes så jävla bra och jag var åter igen på nytt född :D. Det bevisar ju bara att alla dessa saker och all denna stress leder till någonting. Även fast jag redan då blivit sjuk och inte kunde andas genom näsan så kändes det förvånadsvärt bra. Vi vann, så kul! De ligger kanske trea och vi kanske femma om jag inte tar allt för fel ;).


"Årets fest"

image198

(Fått bilden av Päls :) )

 Ja, den får heta så, det passar såhär tidigt på året. Det var Proppsens dag (t h ) men deras bådas fest för snart är det Päls ( t v ) dag :D. Jag hade jäkligt kul och det tackar jag för Päls och Propps ;). Ni gjorde det bra :D. Minnesluckerna finns men de är få och det jag minns är jävligt bra så jag antar att det jag inte minns var det dåliga som antagligen måste ha varit typ inga ;). Det jag nyss skrev fattar jag knappt själv men aa.. ni förstår säkert :P. Roligast tycker jag nog att mitt sms till Johnny var : "Ab, gör det. :D slags kan .ke skriva sms :D vi ses för då gavläs ;)". Kajs sa att detta var oläsligt men han kom i alla fall :D. Jag, Kajs och Mojjs var trogna spelare i "jag har aldrig" ute på trappan längs husgaveln och sen spenderades det mycket tid med bl a Murr  och en viss as rolig lirare vid namn Lina på dansgolvet ;) hahahha :D.  Det var jävligt kul och jag önskar att jag hade bilder att dela med mig av men, nope. Desutom var den en as schyst Dj ni fixat :D. Patrik bjöd på sov plats och det tackar jag för :D Hade aldrig pallat att åkt ner till nynäs och aldrig pallat att gå hem hela vägen till Papps. Jag vaknade tidigt och hann titta på två filmer innan Herrn vaknade , HAHA :D. Dagen efter drog jag också till Murr och snackade skit =).
 Tack alla bruds, det var ni som gjorde min kväll <3

GILLINGE!!

image199

 Idag blev det av mot Gillinge för att köra halkbanan. Jag var nervös, seriöst. Och vad overkligt det kändes när jag och Päls satt på bussen, att vi verkligen var på väg att göra det. Det är liksom ännu ett "vuxensteg". HAHA. Jag låter som en barnrumpa, och det är jag väl för visso... än är jag inte 18 ;D. Päls mamms var så otroligt gullig som körde oss dit och hem, dessutom hade hon tagit med sig frukt och risifrutti (det dära var läskigast, alldeles exakt när jag skrev det dära så sa dom risifrutti på tv:n!!!) Jaja, åter igen till verkligheten. Jag hyllar Päls mamms :D. Och fy fan va  grymma vi var ute på banan Päls ;). Vi fick också "krocka" i en hastighet på 7 km/h. Jag skrek mest till av ljudet som blev och av skriket blev jag så chokad att jag började gråta. JA!! det är sant :p. HAHHAhhahhahahaHAHahhah. Jag liksom skratt-grät (det har hänt förut, som ni kanske läste när jag började skratt-gråta på ensemblen för att jag inte kunde :P). Så stört, jag får så ibland och jag intalar mig själv att det är mänskligt även fast dom i gruppen säkert kollade på mig som om jag var värsta freaket. Tur att Päls var med mig ;p. Alla tänkte säker då: Ska hon köra bil? . Och JAPP, det gjorde jag. Jag körde dessutom snabbast och fick beröm av Bosse. Päls gjorde också världsbäst väjning och vi blev kända som "småflickorna" ;). Han var rolig den dära Bosse och vi hade aaaaaaas kul :D. tack tack för att du vågade sätta dig i bilen med mig på en halkbana, Päls <3.

image202
(också stulen av Päls ;) )




Märks att jag inte längre orkar rita bilder :P haha, de blev bara sämre och sämre :p. Men som sagt, jag har haft fullt upp och det är skönt nu att tare lungt :). As kul har det varit och man ska ju ta vara på tiden och mer än såhär kan jag inte ta han om den .. Hahah :D ... AS BRA !



(Klockan är nu 23.11... shit!)


Tärning

Det var scary, päls!... 
 
 Men jag vill skriva så mycket men har så lite tid. Därför blir det ett såntdära halft inlägg just nu. Då jag bara skriver bara för att skriva.. hahah :P JAG LEVER!


Kommer mer om "konserten" och den kommande festen senare.. antagligen söndag ;) .

Det känns som jag hamnat rätt nu.

Omständigt

Det tog ungefär 30 min för mig och mamma att sätta upp min lampa, och det blev ändå inte bra. VI är bra.


Nu längtar jag med till lördag :) iiiiiih.

Så bra

MSN är sämst idag och vill verkligen bara jobba emot mig. ÅH. Dessutom blir jag arg på mig själv för att jag blir så upprörd över en småsak som msn.


Vi vann matchen idag iaf :). Det är inte joy längre för min del, det är nog bara en dal.


"Du betyder mycket för mig, därför ger jag detta till dig. Vänner för livet det är så det ska vara.
 Du är verkligen en härlig tjej, jennis du underbara"
/Elin pölin

Och Rebbsan bangar inte på mig ;)

jag blev glad :D.

Tidsbrist

Vi förlorade mot haninge, men det gör inget :D. Jag var glad hela tiden och det var det jag strävade efter, jag är stolt :D. Det var ju trots allt bara ett mål och vi vann ju andra halvlek ;) (man ska se det från den ljuuuuusa sidan :D).

Sen bar vi av mot Kristian, det var trevligt :). Maria sov över hos mig och idag picnicade vi uppe på berget :D. En halvtimme varade det tills vi frös ihjäl efter en omgång UNO.

Och jag var nyligen på tjejmiddag hos Hannsi :). Stora flickan ju ;). Mucho trevligt ! :*

Imorrn är det dammatch mot haninge också. YEEY.

image191




Jag vet, jag suger på romerska siffror, men de är mycket finare i alla fall :D.


jag vill ha en klocka som kan stanna tiden, du vet en såndära som en liten kille hade på ett barnprogram förut. Jag måste ha en sån, vet ni vart man kan köpa den?... Nej just det, man kan inte köpa tid.










Moderna museét

Idag bar det av till moderna. Soft =). Såg min tavla jag "valt ut" på hemsidan, "Horses, 4, 8, 13, 18" målad av Roger Risberg. Det var ballt :D . Sedan läste Yvanna Bajsboken för mig och Rebbs, HAHA!!! "bajskotte" "bajsskruv" och "Bajsspår". Det var roligt allt :*
 (ritade bilden endast för dig rebbs, hade tänkt att inte rita någon bild på det här inlägget men sen kom jag på att jag skulle måla en kopia av hästen :D ;) ).

Sedan blev det två fikstunder idag, jag åt världens godaste cheesecake!! Hallon. MM! Coffehouse by Gerorge, mm. Sedan en enorm kokosboll =). Rebbs, jag och Lindisen gick runt lite sen var Rebbsan tvungen att gå. Vi blev ensamna kvar :(... Näe men fyndade, det gjorde vi allt!! Kom hem för 45 min sen.. Vi tog lite fel på tiden :P. Men det var mys iaf :*.

I stort sett en bra dag och jag kan inte vara annat än nöjd :).

I och för sig så har ju inte biancas polare hört av sig men.. jag får inte hänga upp mig på något omöjligt.

Boll

Vi vann idag med, 19-12. YEEEEEAAH  ;D  Ännu en gång så är vi bäst! :)

Pippi Långstrump

Jag, Rebbs, Pölin och sedan Lindisen tog en fika efter schooltime, mös. Sedan drog vi till bussen, där en ful-gullig gubbe kom fram till mig med en plansh på pippis hus och sa:
 "Var det här du bodde?"
 Eller något liknande. Han syftade alltså på att jag var Pippi Långstrump. Både jag, Rebbs och elin började apgarva :p. Sedan sa han att jag hade krymt eller nåt, jag sa att jag hade blivit lite klen också. Sedan gav han mig en tia till min kappsäck antar jag! HAHA :D . Jaja, man kan ju tjäna en slant på det här röda håret ;).


Ikväll är det match, Spånga. VI SKA VINNA!!

Sol



Idag satt jag och Päls i solen, åh så skönt! Jag bara kände hur energin pumpades in i kroppen på mig, härliga sol!!


close

close betyder både sluten och komma nära inpå. Vilket översättning passar bäst just nu?

Jag fastnade bakom gitarren, skönt :).



Men det var inte därför jag skulle skriva här nu nej. Utan för att jag köpt en bok idag! (Det var i och för sig inte jag som betalade, men.. det var jag som tog initiativet :D). "Hitta kärlek" skriven av Carolin Dahlman. Jag förstår inte varför jag köpte den här boken. Bara för att jag ska hitta en undanflykt för den boken jag läser för tillfället? Jag lyckas alltid påbörja något nytt innan jag är klar med det första projektet (som nu har också blivit med tionde och tjugonde projekt).. Allting jag påbörjar blir halvklart, är det mitt liv?
 Jag är naiv. Precis som min lärare påstod i lågstadiet. Men det här är en bok som har roliga övningnar i sig (har jag antagit :P) och det var väl det som drog mig. Jag ska göra dem, jag ska bli bättre :D.


Som sagt, när jag är datanörd har Rebbs ett liv, lr?...


Det som varit


VI VANN MATCHEN!! Med hela 29-12... haha ;D . Det är i och för sig sämsta laget i serien så det är inte mer än rätt, och det känns ju skönt :). Vi är bäst :).
Samtidigt fick vi besked från Stefan att han ska sluta som tränare. Jag började as böla. Det är sant. Jag hatar det här, jag vill inte ha mer förändringar, jag vill inte märka att jag börjar bli vuxen.
Tack Päls för kramen, och tack fiodoran för de kloka orden, jag var desperat efter dem.

Lördagen var en skönt soft dag. Städade, lagade världens godaste soppa (recept alá påhittat :D), bakade bröd och sen kom Murr och kekade hära. Åh, det var så mys :). Jag bara märkte hur glad mamms blev av att maria kom och kekade, jag blev jätte glad :).
Sen drog vi till Rebbsan, girls night ;D .. Vi hann dock dra innan grabbarna kom :p. Men det var kul i alla fall :). Jag var urtrött (att vara urtrött drabbar mig på de mest opassande tillfällena har jag märkt) det var därför jag kände att det var läge att dra hem, eftersom jag dessutom skulle jobba dagen efter. Men det var kul :D.

image182


02.33 får jag ett samtal av honom som jag inte kunnat slita min tankar ifrån. Jag blev överlycklig och struntade fullkomligt i vad klockan var eller att jag behövde denna natts sömn för att vara pigg till jobbet. Han hade världens bästa förklaring till varför jag inte kunnat nått honom: hans mobil var trasig. Och det hade han inte märkt förrän den varit trasig i tre dagar :p.. Haha :D. Så nu e jag glad igen, jag godtog ursäkten.Vi pratade i drygt en timme. Och jag som nästan hade gett upp hoppet...Det var till och med en av mina önskningar jag önskade när carro kastade ner en av de tre enkronorna i brunnen, att jag och han skulle prata senare på kvällen, det var scary :D.

Stövlar



Jag köpte ju nya gröna stövlar i ... Lördags?.. Aa, i alla fall. Söt-Linda var så snäll så hon lämnade in stövlarna hos skomakaren åt mig (hon bor typ hos honom, nästan :P) men sen har hon inte haft tid att hämta dem så vi åkte dit tillsammans för att hämta dem idag (De skulle varit klara i onsdags föresten). Men gissa vad? Jo! det är sant, de var inte klara. ÅH!.. Aja.. tog en låtsas fika med Lindisen och Bea istället tills min buss kom. Varför hade jag så brottom hem? Det räcker med att jag tar fem bussen ju, jag känner mig onödigt stressad hela tiden... Aja.




Ikväll är det match. Jag vill ha vinnst, vi ska få vinnst, ok? :)

Skit

Nu är jag bara arg. ARG... Det är sämst.

Signalerna gick fram idag, men fick inget svar... Typiskt.

Jag vill inte ha skola imorrn. Jag vill sova. Försesten, mitt finger ser ut som en tjock bit prickikorv.. :(


Och sen känns det som att jag är en såndära som inte får veta någonting, varit i den sittsen någon gång? Det är en såndära typisk "mellanbarn"s grejj tror jag. Fast nu ere ju inte bara i familjen. Man vill ju inte heller vara en såndära staker som frågar hela tiden. Det är sämst. Och nu är jag bara arg. Ni borde inte läsa det jag skriver.. :P haha.

(grädden på moset var ju att jag loggades ut alldeles nyss och halva texten jag skrivit försvann.. Pyttsan.)


God natt.

Nickel

Idag gav jag skäll till Gina tricot, jag köpte nämligen en as fin ring där i lördags och frågade om den var nickel-fri. Expediten sa då att alla deras smycken var nickel-fria. LJUG!! Fan, jag har värsta allergiska reaktionen på mitt finger, falska Erika-expedit (det stod att hon hette Erika på kvittot). Så, jag sa till dem på skarpen och fick pengarna tillbaka, skulle dock velat ha något mer eftersom jag lider av detta utslag. Men jag tyckte synd om expediten som fick ta all skit bara för att hennes kollega är iq-befriad.



Typiskt. Jag ringde det efterlängtande samtalet men kom bara till eurovoice. Kanske får jag tänka om trotsallt, som  Catta sa...Men jag vill inte.
image178








Bak at

Jag trodde att det skulle bli ännu en såndär "tradition" dag som inte är speciell längre.. Men icke! Vi gick och köpte semlor på Jannis och nu har jag nyss bakat klart mina egna ;D . Har inte lagt på grädden än, ska testa något jag varken ätit eller gjort; mandelmassa i grädden! Jag vet, jag vet... Ni tänker säker:"ehm va..? eru efter eller?". Och ja, det är jag :D . Bättre sent än aldrig, väl...?

Tänkte att jag skulle meddela er vad jag gjorde igår! Jo, mitt första gynekolog-besök! HA! Såhär efteråt kan jag ju medge att det inte alls var så hemsk som jag trodde, förstår inte hur jag kunnat vara så nervös inför en sådan grej. Att sära på benen inför en tant sådära har jag aldrig gjort, haha, och det var väl det som skrämde mig  i och för sig. Men nu är det avklarat och jag är stolt :D. faktiskt.


Det gäller att vara inpulsiv och göra oväntade saker. Det gäller att vara sig själv.


Hade tänkt att rita en bild, men tiden rusar iväg och jag måste dra vidare på träning. Så var snart ännu en dag slut :(.

Trött

Jag känner mig as pigg i kroppen, men helt plötsligt kände jag hur tunga mina ögonlock är.. Det är helt otroligt, det är sjukt, jag har aldrig känt såhär förut. Är det så att bara mina ögon är trötta, eller? Sjukt...

Nu vet jag i alla fall att jag ska jobba på söndag =). Back till Mora ;D

Jag sa hej då till Grogstern typ 10 ggr idag utan att bli hörd. Du e bra!!!!

Åh, han. Jag känner mig barnslig.

Kajs, det är gatumusikanter som gäller ;)

(tänkte  rita han med radion, men jag hann inte.. färgen måste ut håret :D hahah :P)

Det blev så

Asså, jag orkar inte blogga... men jag gör det ändå :P
 Är på datorkunskapen, vi ligger på kapitel 5, och det kapitlet gjorde vi klart för typ två lektioner sedan.. så soft :).

Helgen var urmys, mestadels med Murr och Päls. Trodde jag skulle spendera lite tid hos Grogstern också, men icke! ntntnt... 
 I fredags köpte vi glass i alla fall :P Och sen! Helt oväntat drog vi till Bobben, kom hem halv 4. Fick ett morgon sms sen av Murr, vi skulle ju shoppa! Drog till farsta, spelade in lite film föresten, det var kul ;D Sedan blev det fest för Sara ;D haha :D. Det var riktigt najs må jag säga. Fick skjuts hem och det bugade jag för. Vi hade riktigt kul alla tre, filmade då också :p... Sen kan jag väl säga: fan vad gullig han var. Men det är väl det enda han får vara :p...
 
 Match igår, förlorade. Dömde också match, sorunda förlorade ... haha :D ..

Jaja.. Just nu vill jag inte gå i skolan för en gångs skull, och det är sämst!