Helg !

Jag börjar med fredag (mest logiskt) , för mina helger börjar i alla fall på fredagar! Jag åkte med fisken och några andra på bio, hihi såg: allt om min buske! tahaaa =) . Lite konstig men den var kul faktiskt ;P . Sen och fisken och jag hem till mig :) .

Lördagen: då var det match dax! Mot skogås... Vi förlorade med 3 mål, tusan också! vi hade matte som coach, gick bra faktiskt, det var inte direkt hans fel att vi förlorade.
 Sen åkte jag och mamms och handla lite (nya vinterskor) + en semla, MUMS! Ehm, sen var det hemma kväll , mysigt som helst! Spelade spel, jag vann 2 ggr! Egentligen hade jag tänkt att åka till nynäs och kika lite på slodust, men jag orkade inte, tyvärr Robin! :P . Sen somnade jag i soffan :P .

Söndag: Ja, här sitter jag då, halv 12 på dan! Har hunnit städa mitt rum, urskönt! Sen vet jag inte vad som kommer hända. Jag ska nog fråga mamms om hon vill spela lite yatzy nu =) Jag fick yatzy igår, i sexor!! Hihi!..


MJAU

Igår såg jag på Mona-Lisas Leénde :D as bra! En sån film som man tänker till lite medans man tittar, fun! :)

En underbar helg med massa firande för pappsen som fyllde 40! =) . Fin tårta gjorde man också . 
 Emil förgyllde min helg, jag säger bara det ! Du är underbar, den finaste kristall som finns <3

Får inte heller glömma våran fina vinst i går; 21-18. BRA TJEJER! =)

Jag bara väntar på party party wii ;D . 11?

Nokia 7373

Jag bara Älskar min mobil :D .

Ska åka till fisken idag :) . Kul :D ! 
Vill se Lost med systeryster men hon kommer ju hem från Bajs-Skåne!

Trevliga busschafförer

Japp, menar det. Ett STORT plus till trevliga busschafförer! :D .
 Idag ere match, naaaajs ;D . .

Tänkte bara, Nynäshamn är väääldigt litet! Alla känner mestadels alla, inte sant?

Wii

Ja, nu e vårat "gäng" namngett (eller vad det heter) . Wii var namnet... Det är ett spel, jag vet, och det är därför vi heter så ;D . Det är verkligen ett YBER  kul spel, prova säger jag bara!

Aa, men i alla fall. Tycker inte ni att det är läskigt med schitzoreni? Eller.. jag läser en bok som heter patient 67, fick den med tidiningen Elle, då är de kanske inte schitzoreni direkt men alltså någon typ av störning i hjärnan typ.. Rekomenderar boken än så länge (har inte läst ut den än) . Hur intressant som helst! Hur folk kan tänka eller bete sig, skumt asså.. Ska nog gå och läsa nu ;D.

Det är något i görningen (lr hur det stavas hihi) :D.