Siesta!

VÄRME I HJÄRTAT

Camp bubbel & fik, ölkastning, svinkalla nätter, värme, sinnesmusik, kaspar i nudådalen, stövel i toaletten, bruna fotöljen, paraplytjyven, sifferleken, sopskyffling, trasig sula, fisken, rockfoto.nu, teddybears, amanda jensen, kapten röd, familjen, hundskit, silent disco, stövlar, regn, lillkillen, trängsel, guppande tält, mat, playa i halmen, chili, fiesta, noobscenen, spelshema, jeans, avstängd mobil, öltältet, knäckebröd m. räkost, hemligheter, silvertält.

 

 


MURR 20 !!

wehooo, murre kan deala ut till mig nu ;) Murrsystemet AB. Nerå, det är andra underbara grejer med att vara 20,  väl?

Härlig helg, mest kärleksfyllda på längre faktiskt! Vänner överallt, hela tiden. Glömer bort hur ofattbart härligt det är! Jobbet lockar mest ingenting... Nu är det ju sommar?!
På tal om det så drog jag av mig dojorna, gick barfota ner till landet när jag kom hem, plockade gigantiska rabarber!!! (Hur kan de växa så snabbt?) och gjorde rabarberkräm! Hur gott som helst. Syrran fick rensa ogräset ;). Bjöd över grannen också så han fick smaka. Urhärligt! vilken dag.
På onsdag är det intervju. Hoppas på det bästa! Absolut!

chicken mönstring

Helgen blev superb. Jag tror att det är söndag idag, stört, men inte så konstigt pga min ledighet idag pga ännu en mönstring! Drog nu en 5:a , sjukt mål att jag ville dra bättre än sist då det bara var 2 veckors mellanrum men det gjorde jag :D. Sköna brudar, om det blir 3 månader med någon av dem skulle inte jag deppa ihop i alla fall!
Beslutsångest nu.. Vad ska jag göra om jag får två val? ÅH.

Grega var najs, men sällskapet even better! Kvällen slutade i katastrof för mig. Jag var frustrerad och uppgiven, hur kan man agera på sånt sätt? Jag är inte van att behandlas på det viset, och om det händer så har jag förberett mig i alla fall. Ja ja. Blankt vare iaf! Och jag är lycklig för er skull ;)

Nu är mina fingrar och fötter is, stört kallt hos pappa. Drar hem till lägenheten iställlet! Imorrn: Införskaffa trådlöst internet!!


Hur har jag funnit dig?

Vaknade, tog upp mobilen, ser ett sms! Det lyder: Jag har united states of pop på min mobil till dig :) <3.
BABE, WHY DO I HAVE YOU AS MY FRIEND!? För att du är bäst helt enkelt! Så vackert, jag började nästan gråta!

Ikväll ere grega, med några av de bästa! Imorrn mönstring än en gång och jag har värsta värken i halsen. Jag har lite orokänsla av att detta inte alls är ett bra ont i halsen, har aldrig känt såhär förr. MEN jag är taggad, som fan. Sen intervju för utbildningen idrottskonsulent i mitten av maj, YES!

Bästa

"Nrj nu! ;)"

Och där e den, världens bästa remix! Bäste Murrkurr.