Brilljant!

För att. Dom orden ska jag från och med använda mer än ofta. Varför? Jo för att då får man verkligen reda på varför.

Åh så smart jag är. För att? Jo, jag kom på denna brilljanta idé! För att jag stod och tänkte på underliga saker och uttryck. Hur man  använder sin retorik m.m... Det slår mig varje dag och nu bara: för att. Det kan hålla på i oändligheter. Äntligen!

Tvärvändning

0kej... Min plan  rök x2. Först: Grilla = Nej! Yvanna ska ju ha 18:års fest!!! Sen: 18:årsfest = nej!!!  Jag ska jobba hela helgen i hässleholm... Damn it. Förlåt för att jag gick ut så tvärt med att vi verkligen skulle ha grillkväll och grejer men jag ville ju så gärna! Vi har bestämt att det får bli... På Murrs födelsedag, lr hur var det? =)

Dagens sanning: Det finns ingen bättre än Oliver Knutsson.

Makalöst!


Nyss ringde Murran, åh så jag längtat! När jag lyfte luren sa jag: HAHA, jag läser din blogg. Och det var just det jag gjorde. Det gäller att vara ärlig i denna värld. Hon berättade om smussel, shopping, fika och planering för helgen. Just det folket! Alla, jag menar  ALLA ska befinna sig på en gräsplan ( ge förslag?) på lördag och grilla, utöva sporter som brännboll och kubb och bara ha allmänt jävla roligt, okej? GREAT !
 Har skrivit på avslutningen till projektarbetet. Skönt. Att jag lyckats gjort det med min älskade bredvid mig är ett under, eller så är det så att han är min musa? Mm! Så måste det vara min inspirationskälla <3. Förresten, jag älskar Word:s hjälpmedel synonymer, ni ger mig det ultimata! Jag förstår knappt själv vad jag skriver....



Och juste, jag har lirat golf idag, tagit igenom mig en hel bana! Det var visserligen den kortaste som existerade men bana som bana, jag menar det behöver man ju inte säga. Oliver ägde, och hans papps var inte dålig han heller. Vilket tålamod också! Jag tog typ 6 slag medan de tog 3.

Tyvärr blev det en förlust i lördags men ack så glada djurgårdare vid baren ändå! Mycket trevliga och jag och syrran jobbade på alldeles utmärkt i baren om jag får säga det själv. Det var utanför tåget som inte ville vara....


bilden:s källa.


Snabbrepris


För en sekund sedan kom grannen in med tallriken vilket två cheesecakesbitar nyligen befunnit sig. De var borta och det var en yberglad granne som kom in! weehoo! Visste ni att det finns en hemsida om cheesecake? Den är underbar:
www.cheesecake.nu .
 Hon ville ha receptet så nu ska jag skriva ner det gladeligen.

I fredags var den nog mest mysigaste dagen på länge. Delikatgrillat med de närmsta (som hade tillfälle att komma) och kluckande skratt framför Så Ska Det Låta. hjärtpuss.

Och IGÅR! ÄNTLIGEN! Jag har skaffat mig: StudentklänningStudenskivans klänning & mösspåtagningsklänning .
 Ett mindre orosmoment är över. Frågan är... Vad ska jag ha på mig på Studentkvällen? Kan jag ha min underbara studentklänning som kommer vara champagnedränkt? Eller klännigen jag har på studentskivan?
 Vilket fall som helst så är jag sååååå glad!

Dessutom, papps har inhandlat världen största godispåse: !!!!!!! Men jaha, vi är fyra som ska dela så det blir nära ett halvt kilo var.

Nu blir det till att skriva ner recept sen picknick! Och.... Jag har inte gjort en enda smily på inlägget, märktes det? Nej! Jag ska bli så jävla bra på att uttrycka mig istället.