Vit snö

Precis fixat album från coldplay, soft =D länge sen jag hörde nått från dom :p.
 Soft dag för övrigt, försökt pluggat och fixat grejer och det har gått gaaaanska bra. Känner mig bara allmänt oallmänbildad.
 Skönast var igår på spinningen, så jävla najs! Måste fixa kort, vill ha varje söndag. Bra initiativ PÄLS!
 Dagarna bara rusar iväg och jag känner att jag vill ta tillvara på dom mer, men hur? Inspirera mig!

Dagens skämt: Tåget står still vid stationen. Efter ett tag blir en resenär otålig och går fram till tågmästarn och frågar:"varför står vi här?" tågmästar: " Vi väntar på ström". Resenärer blir illröd i ansiktet och kokar. Han utbrister:"För skjutsingen, han kan väl ta nästa tåg!?". HAHAHHAHAH =D.


Jim på onsdag. Jag läääääääääääääääääääääääääääääängtar!


Hejhå

Vandringen var great!! :D Ont i kroppen nu, men det är härligt.

I helgen fyllar syrran år, värsta kul :D hihi. 20 bast ba sådär.

Och planerar utlandsresa, hääärligt och underbart. :*

Handboll för barn

Japp, så var den helgen över. ingen vila och ingen ro, precis så som jag måste ha det! det var för övrigt jävligt kul på kursen, känner att jag kan både utveckla mig själv som handbollsspelare och göra mina grabbar till proffs :D. Det ska bli jäkligt kul när man får se resultat :). Kul folk också. Bra kursledare, allt var bra :).

 Har bott hos nakenfisen hela helgen, wonderful! har bestämt mig för att släppa tvånget, att våga ha tillit. Det är sååååå jävla svårt, nästan svårare än att sluta keka godis :p.
 Men helgen har varit helgreat, hela jag luktar Jim :)

Imorrn blire träningsmatch mot... huddinge (?), YEAH. känns bra, länge sen som det var match.

Sen på onsdag blire vandring, fan va kul asså. :D Jag , päls och ankan! hahhaa.


Nokia

Nu har jag en ny nalle!! =) hihi. Min första mobil som jag köpt själv, härligt!

Och papps har kommit hem nu, skönt :)!

Och imorrn ska jag fixa låååångt hår! Hii

Och i helgen blire handbolls-kurs. Och kaaaaaaanske keka middag? Nervo. får se.

Och stand-up:en idag var helgreat!

Och träningen var soft, för soft.

Och Maria har avslutat ett kapitel?

Och vart är Päls?

Läskigt vad saker kan stämma

Kinesiskt stjärntecken: Hästen. årtal 1990

Hästar är tilldragande personer. De är varma och vänliga och gillar sociala tillställningar med många människor. De är perceptiva och tycker om att tala. De har en hög andlig natur och är ombytbara. Detta gör dem hetlevrade, och envisa. De faller hela tiden in och ut  ur kärleken. lika snabba som de är på att bli kära, lika snabbt tappar de intresset. Här idag, bort i morgon är något av en hästs varumärke. Då, när du är redo att aldrig se dem igen, kommer de redo att ta vid där de senast lämnade!


Hästar är äventyrare i sina hjärtan men de har ett skarpt sinne och näsa för affärer. De tror på sig själva och mycket energiska. De gillar både fysisk och mental exercis. Deras rörelser är snabba men graciösa, deras tal forcerat men ändå elegant. Hästar vill ha sker deras väg annars blir de lätt aggressiva om de inte får som de vill. De har inget behov av att äga andra så de blir inte heller svartsjuka. De värderar sin egen frihet över allt annat. Då de är emotionella av sig måste lita på sin känsla för saker. Känns det inte rätt blir det inget utfört. De har förmågan att improvisera när saker är i rörelse och kan hantera många saker på en gång. Hästar tycker att det är jobbigt att rulla tillbaka vad de har lagt ut. De har konstiga arbetstider och lider av sömnlöshet. När de stoppar, är det troligen för att de är utmattade. Det är svårt för dem att följa ett schema då de inte respekterar rutiner. De måste hålla sig sysselsatta men gör bäst ifrån sig när de får fria händer.


Hästar är fulla av nya idéer för att läsa svåra problem. När de har en ide, vill de starta med det direkt. De arbetar dygnet runt tills de har slutfört det. Hästar vill komma till slutet så snabbt som möjligt då de inte har någon tid att försitta. De bryr sig inte om du är brutal, bara du inte slösar med deras tid.

Hästar måste tillåtas att visa sina känslor. De het hetblodade, har ett hett temperament och är otåliga, vilket de gärna visar. I kärlek är höstar rätt så sårbara. De ger upp allt för deras kärleks objekt. Detta skapar problem för dem då de är så impulsiva varelser. De måste lära sig att bli försiktiga. Om du har inbjudit en häst till dig får du vänja dig vid att han blir den centrala gestalten. Hästar tycker om det men i gengäld arbetar de hårt och delar med sig till alla. Hästar har inget emot att börja om från början igen. De bibehåller sin beslutsamhet och tycker om nya succéer. De hör hemma i karriärer där de är omgärdade av människor. De tycker om att utkämpa sina egna slag. Färgstarka och livfulla får de många vänner. Om de kunde vara på flera ställen samtidigt, skulle de vara mycket nöjda. Deras själ är rotlös och ständigt sökande. Kreativitet är en del av deras väsen. De är talangfulla författare eller aktörer.

Men annars så har jag klippt mig och färgat frissan, blev riktigtigt bra, nu väntar bara hårförlägningen ! :D.


På tal om gråt


Jag återupptar monopolspelet. Höjdpunkten: Nakenfisen tar upp ett anmälninskort som lyder 'du måste böta 200kr, eller tag upp ett chans-kort' . Vad gör han då? Jo! Han tar upp chanskortet: 'du har kört för fort, böter 400 kr'. HAHAHA. OSIS. Jag skratta så jag grät.




Hål i väggen


Jag bara äääääääälskar det programet, vilka var det först, vare kineserna det med ? äsch, vilket fall som helst s har jag bara suttit och väntat på den svenska veriationen och äntligen! :D




Föresten, vill ni se bilder från min dikesdykning med bilen, kolla in
syrrans blogg.

No more Indian


0kej, ex-indianen. Härmed blir du dubbad till nästa rank........NAKENFISEN!




Monopol

Igår så tränade jag små-grabbarna igen. Lika kul som förra gången, om inte roligare :). Lyckades också få Rod att gå ner på plan igen efter han var sur och det tyckte Stefan var helt otroligt, blev jag lite stolt haha. Nästa vecka är jag på kurs så missar dom :( men sen ska jag lära dom allt jag kan :D.

Jag och indianen lirade monopol igårkväll också, fy fan va kul det var!!! var så himla länge sen, och jag vann ;). Han var världens bästa förlorare också, värsta bra! Fast han vann ju sen i Yatzy ändå... Mysigaste hemmakvällen någonsin! Det var länge sen man hade en sån :).

Och imorrn blire till att fixa frissan. Spännande, det var länge sen.

lalala



Jag är kär i dig Jim :).


Just ordinary

Blev en riktigt mysdag idag ändå! Lill-lindisen droppa av mig i centrum där jag hitta lite nödvändigheter och sen drog jag hem till henne, invigning för första besöket ;). Haha. Vi ska ha fest där! right?
 Vi drog ner till centrum igen, droppa av en present (sött av dig!) och sen pickade vi upp Rebbs och Pölen. Vi drog en fika och mysipys. Känner mig allmänt mysipysig just nu :D.

Föresten så lira vi för första gången på ensemblen, vi kan våra blickar Amandan ;p hahaha. Hujedamig. Men vi äger, tjejgruppen, vi ska äga ;D.

 Nu blire snart träning då, den blir nog inte så mkt mysipys haha. Men mucho bravo att jag lånar mammsens bil! Vill ha en egen nu. Typiskt.

Jennis

Dålig sida: Har så jävla brottom.
Bra sida: Måttligt ironisk.



Tänk om jag gjort ett misstag? Fast jag lever ju, men vill inte känna att jag lever? haha, plötsligt vad djup jag blev. Så brottom, kan man ta tillbaka? Snurra klockan en cirka hundra varv åt fel håll och sen starta om och vara lite mer livnära. Man kan säga att jag surfar och tror att det är helt 0kej, tills den där mördarvågen kommer som dränker mig för att jag surfat för länge för att den tröttnat på mig. Jag tror att jag vet, att det är lugnt. Men fan heller.


Tränare

Första träningen med småttingarna. Fy fan va kul det kommer bli de kommande lördagarna :D. Värsta duktiga och lyssnar och allting, så himla kul! Sötaste var ändå "krokodil-linjen". Nästa gång ere jag som ska fixa hinderbanan ! mohahaha. Näe, dom här kommer kirra biffen hur lätt som helst!

Ikväll blire utgång, så naaajs! Föret hos Murr. Taggad som fan! men först middag med familia ! <3

Projekt Gatumusikant

Det glömde jag nämna, vi har ett projekt! Jag, Rebbs och Amandan, hur greeeat som helst. Vi är de blivande gatumusikanterna, håll för örona ;D Vi kommer äga, i klädsel, musik och utstrålning! Och Elise ska dokumentera, det kommer bli great.

Rullar på

Igår var jag och hämtade mitt körkort :D hihi. Nu har jag det på riktigt liksom. Tror inte att jag fattat det än typ, tror inte jag fattar så mycket över huvudtaget av vad som händer just nu. Det bara rullar på. Hur skönt som helst, lr? Ska inte säga för mkt...

Fasen att jag inte fick se idol igår, skit. Tror att jag missade något.
Och imorrn bio, åh så mys!

Nu ska jag bara softa tills jag tar bilen till träningen, soooooft!

Intervju med syrran

Första dagen på jobbet


Jag går upp för trapporna som leder till min storasysters rum. Nu ska hon  grillas!

•-          Hej! Säger jag och sätter mig bekvämt med bena upp på datorbordet.

•-          Hej, svarar hon kort, buttert som hon skrattande förklarade.

Vi kom överrens om den här intervjun för fem minuter sedan vilket sänkte vår intervju kvalité till ungefär korvmos. Men det som måste göras ska göra så jag sätter igång.

•-          Hur är läget?

•-          Jorå, underbart! Säger min syster, Michaela heter hon för den delen. Hon är lite stressad och pratar med ryggen emot mig. Kläderna måste ju låsas in i garderoben innan hon åker.

•-          Så du har varit din första dag på nya jobbet?

•-          Aa! Det stämmer. Oj, varför låter det som att jag pratar i en såndär telefonintervju? Haha, jaja.

Telefonintervju? Jag har ingen aning om hur speciellt det låter faktiskt...

•-          Ingen aning, men hur var jobbet då?

Är hon seg eller? Jag försöker ivrigt gasta mig igenom intervjun medans hon springer runt i rummet och plockar med vad som än kan bli bortplockat.

•-          Jag ääälskar mitt jobb, säger hon och jag kan ana ett litet pip av ironi.

•-          Alltså nej, jag menar det. Det är jätte kul och jag fick en bra känsla.

Äntligen seriös!

•-          Hände det värsta som kunnat hänt?

•-          Vad är det värsta?

•-          Det värsta för dig.

Hon stannar upp och kollar på mig.

•-          Ja, jag var väl sen. Men alla var jätte trevliga och så.

Hon fortsätter titta på mig och väntar på nästa fråga. Jag skriver frenetiskt.

•-          Och hur var lunchen?

•-          Väldigt god, köttfärs med bulgur.

•-          Vad sa du? Köttbullar med gullburr?

Vi brister båda ut i ett kvävande asgarv. Ett ypperligt bevis på att jag var helt utbränd för stunden. Då rättar min syster mig.

•-          Nej, köttmissar. ÅH nej nej, KÖTTFÄRS och BULGUR!

Skrattet höll i sig men fadeade ner efter ett tag. Min syster är otålig, jag är inte världens snabbaste skribent.

•-          Något mer?

•-          Ja, visslade du någon gång av uttråkighet?

•-          Verkligen inte! Garvet dog bort. Min syster har återgått till sitt plockande. Jovisst, jag satt faktiskt och drömde mig ut genom fönstret ibland. Sedan gör hon ett uttryck i ansiktet som liknar en zombie.

Nu väntar min pinsammaste fråga.

•-          Skulle du våga bajsa på deras toalett?

Min syster gapar, spärrar upp ögonen och börjar asgarva igen. Det blir knäppt tyst och hon utbrister i ett långt: "jaaaaa. Den ligger längst bort så då kan jag skylla på någon annan. Försten, du läser väl inte upp det här för klassen sen?"

 Jag låter henne vara orolig. Och för den delen så har jag ingen aning.

•-          Summa sumarum, hur var det allt som allt när du tänker efter?

•-          Jag trivdes mycket bra, betona mycket föresten! Och hon låter ironisk igen...

•-          Jahapp, hoppas att allt går bra i fortsättningen!

•-          Tackar tackar, det kommer det att göra, säger hon stensäkert.

Jag skriver ner det sista och min syster hojtar och undrar om våran pappa hörde det där. Han skrattar bara. Så, äntligen klar!