Minilumpen till minimig

Jag har inte packat något.. Som alltid när man ska någonstans. Men en liten packlista har jag allt gjort ;D Kommer ju ändå bara ha uniform känns det som så kanske ska strunta i att ta med mig något, köra riktigt HARD CORE.
Innan jag lämnade mammsen sa jag att jag skulle lämna henne där och köpa med mig hem eget fredagsmys-godis eftersom hon inte gjort det. När jag kommer ut ur ICA har jag med mig: keso, pumpakärnor, kiwi, banan, apelsin och melon (äpplen har vi i trädgården ;D). Weeehoo, vilken mysseger! Ska hacka ihop till en fruktansvärt god fruktsallad och sen mysa framför tv där Tove kommer äga med the Sounds låten!
Det var ju ett mål att göra minilumpen, snart har jag nått det. tralllaaa.

Jag är as sugen på att dra ut igen, vimmla och bara köra på.


FÖrresten! Någon jävel parkerade så nära mig så jag knappt kom in i bilen. Jag slog i örat och har fofarande ont i det. Damn you! Dessutom körde jag över min fot med min rullväska. Känns det säkert att jag ska ha en AK4 i händerna? tjaaaa....

Unga ledare ÄGER

Var på ännu en kurs och blev ännu en gång peppad! :D Vinn din egen tävling. Jag måste fan göra det. För mig själv, bara för mig själv för att göra det ännu bättre för andra :). Jag skulle kunna leva livet genom att bara gå på kursen, mitt problem e nog att verklighetsställa det jag lär mig. Jag bara KÖR. Innan jag går och lägger mig ska jag iaf skriva tre lappar om mål jag ska göra imorrn sen ska jag dra en lapp och se vad jag ska nå imorrn ;D (as bra idé ELIN!) . Träffade Ledarcamps polers, så himla kul!!! Kändes as bra och ville bara umgås, umgås, umgås!! Snart är det reuinion lr vad det heter. Skitbra! Toppen bra kurs som alltid, Du e så bra Milou! Och Mia var ju grym, självklart. Inte överdrivet positiv men ändå super bra ;D.

 Idag införskaffade jag mig TVÅ kjolar, jag tror jag behåller dom. Nu fattas... SKOR. Lön imorrn ;) Men nope, kan inte spendera för på lördag drar jag på lottakurs!! Militär utbildning here I come. Jag kommer pina och leva, wunderbart.

tranbärsjuice

Sjukt jävla kul var det igår. Solidaritet, det trodde jag inte. Kaaatschiiiing MURR! Roligaste på hela kvällen var nog när du blev utslängd ;) charm. Det var ett tag sen jag kände pulsen, det var härligt, underbart. hjärtpuss.

 

Jag vill leka med elden så den inte slocknar


7 och 8:åriga pojkar, hujedamig

Snart är det träning, jag fruktar den för första gången. Sist var det så rörigt att jag nästan , men bara nästan, blev elak för att jag inte orkade. Men idag! Så låter jag dom hålla på, så får vi se hur rolig träningen blir, mohahaha. Näe, jag går in till 100 procent! Det ska bli den bästa träningen i stadá!

Jobbet har flytit på hela veckan, nästa vecka blir extra spännande! Då är det hösttema och ljuslycktor på borden, äntligen! Så jag tjatat :p. 12 nya rätter, blir smaskens.

Pappa började direkt mala på om städning osv här hemma när han kom upp ur sängen. Jag tar åt mig mest för jag tror att jag gör minst, men jag orkar inte! först måste jag gå upp bajstidigt för att komma en halvtimme för tidigt till jobbet, sen när jag kommer hem är jag död efter att inte hunnit ha några raster och antingen ska jag iväg på träning eller hinna planera träning lr städa upp på min egna rum lr hos mamma eller köpa mat hem till mamma. Jag önskar jag var superwoman! Jag siktar in mig på det som är roligt och skiter typ i resten och jag får väl stå ut med att ta åt mig då.... Tror jag flyttar hem till MURRKURR i december ;D

Pricklista

Jag har gjort ALLT! förutom kollat på mac-dvd:n för den vet jag inte var den är :p. Borsta tänderna gjorde jag sist, haha. jag, syrran och micke kekade på restaurangen och nu har jag ont i magen :( jag tror att jag inte tål "skräpmat" längre eftersom jag bara äter typ kikärtor och sallad om dagarna, min mage mår nog inte så bra med denna variation! Jag är iaf ganska pigg :D
Nu vill jag att min Oliver ska komma hem , den rumpnissen! Han får vara på octoberfest och jag får bara vara hemma. tudel.

Vadå? EN BLÅ!

nu sitter jag här och har inte tjänat dom pengar jag tänkt jag skulle gjort idag. Jag skulle dömma men sen fick jag redan på igår att jag inte får dömma för f98? Sedan närdå? åh. Men istället för att inte göra något alls idag ska jag utföra aaaallt som jag inte hinner annars som:
  • Städa rummet
  • Kolla så min lönespec stämmer
  • Ringa Murrkurr
  • Titta på mac-tränings dvd
  • Fixa Office på min dator
  • Borsta tänderna

Näe, borsta tänderna brukar jag göra... lr? Man glömmer jättelätt bort det på helger, är jag ensam om det? Jaja, VERKSTÄLL! på tal om det, snart ere minilumpen ;D och där kom en punkt till upp för vad jag måste göra ja....