Jobb

Ja, snart bär det av mot Göteborg för att jobba på tåget upp imorrnbitti. Känns helt 0kej än så länge, men jag är typ rädd för micke som jag ska jobba med. Har aldrig jobbar med honom :p. Blir sedan förhoppningsvis shopping, med sällskap (?) och sen tillbaka till götet. Det bästa med helgen är hotellfrukost två dagar i rad!! Det sämsta är att jag kommer sakna ihjäl mig. Helt sjukt. Söndag :) <3.
 Får hoppas att jag hittar några skor så jag får trösta mig lite. Jag behöver dem om inte annat.

Skrev föresten en bildbeskring som skulle vara gestaltande. Monica blev glatt överraskad vilket gjorde mig ännu mera överraskad än vad hon var. Jag lyckades! :D. Hemligheten är alltså att man ska skriva sånt som man absolut inte vill att någon annan ska läsa? Jisses.
 Och vi fick också bullar och cider (alkoholfri :P) av Erland på mattelektionen idag. Och något ännu gulligare: han hade skrivit små beskriningar på alla oss som går kursen! Han är ju bara fööööör gullig! Bästa matteläraren någonsin!

Ha en aaaaaaaaas bra helg, det är trots allt bara nästa vecka kvar ;).

Underbara morgon

Ja, ihelgen blire jobb. Har lite rast i stockholm typ nåra timmar på lördan, ska nog shoppas lite!
 Har busat mkt med rebban idag ;p haha :D. Och babblat ur mig hos Päls, bra att du finns!
 Känns som att alla ska resa bort i sommar, fast det kanske är jag som kommer resa mest :p haha. Jag vill ju inte resa bort samtidigt som jag vill, klyven. Jag är glad att jag är på dagiset i tre veckor i alla fall! Och jag kan knappt bärga mig till midnattssoltåget!

 Igår tog jag en tripp till Oliver (också kallad Napoleon ;) ). Det var ingen dum tripp det inte. Vi bakade syltgrottor minsann! Och väldigt goda dessutom :). Duktig den dära Oliver. Vill berätta så mkt, jag spricker typ av glädje som jag vill dela med mig av! Men den glädjen kan nog inte utdelas med ord, hihi. Känslan, det är den.

 Underbaraste morgonen på länge, åh!

LOLLOS DAG

Och idag fyller Lollsan 18 ;D !!!!! HURRA HURRA :) . Hon hade lite ont i huvet, men jag lovar att det har gått över ;p


Nu ska jag bara duscha och mysa med popcorn tror jag. Plugga får jag göra imorrn på bussen "/. 
 Vore inte dumt med oliver nu :).

Papps

Jag och papps var nyss ute och sprang, det var härligt! Kutade i slutet, fy fan vad tungt det var... Jag skämms lite, fan va lat jag blivit! Usch. Men jag tycker om min paaaapps :).
 Har inte hört något från mamms än? Tror jag måste langa ett sms bumms. I och för sig så sover dom väl nu men jag tänker nog skicka i alla fall!
 
 Måste bara säga att Oliver, han är en riktig going :*.


Ilska

ÅH. Igår var jag så arg att jag darrade. Idiot som ljuger mig rätt upp i ansiktet. Det roligaste för mig är att jag vet att han ljuger, att han sitter och gör bort sig. Jag trodde att jag kunde applådera till varenda jävel, men nu vet jag att jag inte kan applådera åt honom. Det var du som fick sjukdomen av din brud, JAG har aldrig haft och har inte heller nu någon sjukdom, ÄCKEL!
 Fanns så mycket jag ville säga till dig, men du förtjänade inte mina ord. De är för milda för dig. Tystnad säger oftast mest och offentlighet skadar mest. Att jag ens tar mig tid att skriva det här visar ju bara hur mycket du fått mig att reagera på något som inte ens existerar och som du hittat på. Du har smutskastat mig när det är du som borde begravas i lera. Det värsta av allt är att jag inte kan hata dig, jag slutar bara applådera. Du är och förblir en ond människa.

Thaiiiiland

image222
Nu åker Mamms och Syrran... Om typ 1 och en halv timme! Dom sitter på flyget runt två.. Hjäälp. Tre veckor. Kände på bussen hur nära jag var på att gråta, haha :p.. Den sista veckan kommer vara jobbig! Men jag e viking ;p hahaha.

 Middagen hos Lollo var föresten huuuuur mysig som helst! Värsta duktiga tjejen som fixat typ all mat själv, och äntligen fick jag min potatisgratäng! favoriten var iaf vitlöksbröden, Mumms. Charderna var hur roliga som helst, speciellt när Lollo skulle beskriva stockholm: "vad vare du gjorde med händerna?" .. Lollo:"Det var ju en stock, som i stockholm!!!" HAHA. Och imorrn blir hon arton, hujedamig :). <3

 Päls och jag drog sen på "tältning". Fast först var vi hos Teo, hans hem var naaajs men oliver var i alla fall finast :).  Det blev inte så mkt tältning tillslut, tror jag satt inne i det i typ 10 min högst. Det blev mest att vi satt framför brasan :) . Sen gick jag och pälsen hem till mig och slockande.  Kvällen bestod iaf av sköna typer ;p.

Och igår vare lugnt, fixade lite på rummet och bakade paj till mamms :D. Banan och äpple blev faktiskt gott!

Lollo :)

Nu har vi bakat allt, jag och päls! :) . Ska kila till lollsen sen, hon har middag. Blir hela arton på tisdag ju ;). Myspys skare bli iaf!
 Tälting sen kanske? 

Mysigaste var iaf idag på ösmomarknaden. Haha, allt är mysigt nu :p. Men han är mysig.

Soooova

Nu har jag och päls sovit hos oliver ett tag :p hahhaa. Ska gå till bussen nu!
 Det blev inget bakande... Imorrn ! <3


Vg

Igår blev verkligen en toppen dag!! Iiiiiiiiii :D
 Fågelmannen (hahaha ;) ) och jag satt och keka glass nere i hamnen. Namnet är givet pga alla fåglar som kom då för att han var tvuuungen att mata alla :p. Dom var gulliga först, då kunde tillome jag mata en! Men sen... hujedamig, då kom både deras feta släkt och en kråka plus en fiskmås! När fiskmåsen kom sprang vi iväg :p hahaha.
 Men hur mysigt som helst var det iaf! Kom hem ... 00.00 ? Gjorde inte mig något, ibland är det posetivt att ha en seg papps :). 

Fick precis veta att jag fick MVG i datorkunskap också! HAHA. Trodde jag aldrig... herregud! Jag gjorde inte ens rätt? jajaja :). Sen sa Erland att det såg lovande ut på matteprovet, så hoppas på ett vg dära ;D. 

Är  den nya delikatessen oliver med finmalen sten nästa REEEEBB? ;D

Extra

Hade nästan bojkottat internet där i två dar... Men nu bröt jag det :p. Kunde tyvärr inte hålla mig! Fast det har ju fofarande inte riktigt resulterat i något gott eftersom msn inte fungerar, så kanske gjorde jag ett oklokt val? tjaa.. vem får någonsin veta?
 Idag blev äntligen promenaden runt the love road av! Med Rebbsan. Mycket klokt initiativ av dig Grogstern ;D Vi hade mycket att babbla om allt! Luchade dessutom med päls idag, mkt trevligt!

 Jag känner på mig att imorrn kommer bli en bra dag! Inget kommer få förstöra den, peppar peppar!


Nu blev det visst många prov att göra, hujedamig. Det får gå som det går helt enkelt, känns som att de alla redan har spikat betyget ändå :D.


Cardigan

Nu har jag precis hjälpt klart mallsan med hennes blogg-design ;D . Hon kirrade en tjusig bild faktiskt! Hon behövde bara lite hjälp med att lägga upp den. Är glad att kunna hjälpa till på nått som jag inte är så hi-tec på :p.

 Nu ska päls skriva en låt! Och vi ska försöka kirra träplankor också ;p...

 Sen har Mallsan bytt lösenord, BRA!


Nu ska jag väl... plugga lite.. lr skaffa mer oliver kanske.


Aranäs

Nu var man tillbaka igen då. Skrev nyss Excel prov... Ehm, jag ville knappt nämna det så ni kan ju bara ana hur det gick :p FAN.
 
 Helgen har för övrigt varit toppen!  Precis vad jag behövde känns det som :). Det blev inge lermonster... Men lite regn blev det. VI kom 2:a  också ;) . Hahahha :). i b-finalen. Men vi är iaf nästbäst av de sämsta :D hihi.
 Ska försöka hinna lägga ut filmklipp på youtube ikväll också, mest intärnt antar jag men, ni som vill får ju kolla ;)
Violfisk ! ;) <3

 Lite lagom ont man har i kroppen också. Var i och för sig värre igår men min vänsterhand är ganska mycket ur funktion! Tummen och lillfingret, lillfingrarna i och för sig. Men det funkar ju! :D Det vare värt liksom. Fio var ändå skönast på tågresan hem, hahahaha. Orkar inte förklara. Jag säger bara punkt a i min blogg känns det som nu för tiden.. Orkar inte helt enkelt komma till b!

 Hare bra ;D


Round my soul

Vad underbart bra det blev tillslut! Har inte tid att skriva mer än: JAG ÄLSKAR ER! och JAG ÄLSKAR MARIA GULLIGASTE FÖDELSEDAGSBARNET IMORRN! :) <3
 Hon blev glatt överraskad! Perfekt!

Vilket lugn jag kände på bussen hem. Åh så härligt, vilken känsla! Nu är det bara roligaste helgen kvar, förhoppningsvis. JAG ska vara lermonster den här veckan tror jag...


Jag vill skriva jätte mycket, vilket leder till... ingenting istället. SYND.


Önskningar

Tänk om jag ändå hade såhär fullt upp nästan jämt, då hade jag inte tyckt att det var så jobbigt. Då hade jag liksom vant mig. Allt handlar egentligen om att vänja sig.

Nutid

VARFÖR har internet tagit upp vårat liv ? fan hatar vårat upptagna liv så vi inte ens hinner ses på riktigt.

Och ändå så sitter jag här? Vem vågar börja bojkotta internet?








Stress

Fan för stress, jag får ingenting gjort och jag blir bara ännu mer stressad. Jag har hamnat i en ond cirkel. Fan för min ogenomtänkta planering, fan för stress.

Sprudlande

Idiot.
 Man får väl se det från den ljusa sidan.


I fredags blev det booooowling! Men dagen började med livsmedelshanterings-kurs. Mycket intressant må jag säga! Träffade gamalt och nytt folk, perfekt blandning!
 Sen kommer det som jag beundrar mig själv för allra mest: jag tog fel tåg på centralen! Helt otroligt, jag hinner åka ända till tullinge tills jag upptäcker att jag är på väg till södertälje istället för nynäshamn. HAHA, ibland kan man verkligen ha kul åt sig själv :).
 Men bowlingen var i alla fall topp! Jag känner starkt för vårat lag.

Lördagen blev underbar. Hade mys-middag hos Mallsan med Lolls, Päls, Kajs, Murr och Rebbs. Och tårta blev det också! Kom på mig själv nu att jag måste kolla in bdb. Vi drog i vilket fall som helst ut till nån jävla ö nånstans, och det enda vi typ gjorde där var att leta nån som kunde köra oss tillbaka kändes det som :p. haha, näe men det var trevligt folk där, gamalt och nytt där med faktiskt! Men att middagen blev av var bara så bäst!! jag lever <3

Och sen kommer den minst önskade söndagen. Då man vet att helgen är slut. Kommer det vara såhär för alltid? Jaja, la mig ute och försökte somna men blev rastlös så jag klippte gräset istället. HAHA. Tog typ två timmar. BARA för att göra det jag inte borde göra. Ntntnt... Sen blev man ju erbjuden att åka porsche, men jag tackade nej?! vad har hänt. 
 Sen kom ett sms från mallsan att vi skulle ses (päls kajs) i nynäs, as mys! <3. Sen grilla jag, det var trevligt. MEN ingen båt. Besvikelse.

Dagge

Jag glömde berätta om Dagge!!! Han är en mkt lustig prick som springer med på tisdagarna. Runt 70 bast är han och en riktigt hurt-bulle! I Tisdags stannade han nämligen i skogen och sen försvann han, ena friskis gubben (som vi springer med) började undra vart han tog vägen och berätta sedan en historia om när Dagge försvann förut för typ en månad sen för att sätta sig bakom en kontainer! Vad han gjorde där kan ni ju lista ut.. HAHA, det var så roligt! Dagge är en riktig sköning. Det är dom allihopa föresten. Jag älskar människor ibland.


Blev lite hastigt berättat sådära för jag ska nämligen ut och fiska nu innan solen försvinner!! hihi.

Pölen

Nu e jag hos Pölen, ska dra ner på stan med saran. Sen blire paddling för fulla muggar! :) 
 
 Är lite stolt över igår, vi sprang 11,2 km!!!! Känns bra :)

Sen ikväll blire djurgåååården! Hihi.

belongings

Jag är här, bara så att du vet!

Kinesiskt ordspråk



"Ge en människa en fisk och hon är mätt för dagen. Lär en människa att fiska och hon behöver aldrig svälta."


Härliga härligt

Gu va härlig kvällen blev allt! Robin har typ världens gulligaste släkt, skojjar inte, dom är helt underbara! Det blev en massa prat och lyssnande på när robin &co lirade lite låtar, as bra :D.
 Har en lite rolig "minnesanteckning" på mobilen som jag tänkte dela med er som känner att ni vill läsa något knäppt! 0kej, såhär står det :
Till bananen , vin druvubo lr päronet ihalvvägs
 till blomman,ner till det vita sen till det mörka!
Robin lira, jag är melon... Fylle, noll två över språngbro .

Men det var ruskigt kul i alla fall!! Oväntat besök också, lite lustigt.

Dömde hela vackra dagen igår, pyttsan! Och inte mycket fick man för det heller... Snålt, jag är arg. Man kan väl inte bli rik varje dag, eller?

Jag har blivit lite smått tankspridd, eller prioriterar det jag vill göra istället för det jag måste göra, ni får ta det som ni vill. Haha. Det kommer nog leda till drastisk nedgång i mina betyg, men jag mår ju bra.

Djurgårn på ONSDAG! iiiiiiiiiiiiii. Bra Päls!


Dömma

0kej.. jag räknade lite på hur många matcher jag ska dömma imorrn och kom fram till att det är 9(!!)st matcher. Första går av stapeln 09.00 och den sista 17.00. Jag hoppas banne mig att det blir roligt annars kommer nog det hära bli en utav de värsta dagarna i mitt liv!

Men ingen tid att slösa på att tänka så, nu blire snart festligheter! (med mitt ett-steg-lite-närmre-blonda hår ;p)

Partey

Ikväll blire fest för Robin! :D Mycket spännande... Nästan så spännande att man knappt vågar ta sig dit, haha! Näe men det ska bli mega skoj. Pölin fixa presentas och jag dikten! mohaha.
 Imorse var jag och päls riktiga hurtisar! Vi drog nämligen på 10 passet på svanis. Inte så himlans jobbigt i och för sig, men härligt! Vi ska sätta trend, haha.
 Som vissa kanske märker så undviker jag att skriva en massa smilies (har fått klagomål, haha) och det leder till att jag skriver utropstecken hela tiden!! Tur att jag inte är någon skribent på någon tidning, läsarna skulle få fnatt. Fattar inte att ni inte får det?

 Nu sitter jag här igen och färgar håret. Resultatet ser ganska lovande ut hittils (peppar peppar)!


 Meeen...synd att jag inte fyller år den 15:e då, tihi.

Independence

image219Glömde berätta att vi hade det as mys första delen av valborg. Jag, päls, murrmurr och emma satt och kekade ute hur under markisen :) As mys! Snackade en massa och lite klokare blev man väl, haha.

 Men innan på dagen så åkte jag och päls snabbt förbi henne innan vi skulle dra oss vidare mot murrisen. På vägen ner från bussen såg vi en liten flicka som satt på cyckelvägskanten med cyckeln slängd en meter bort. Hon höll sig om händerna så jag antog att hon hade ont så jag frågade henne om hon ramlat. Till svar fick jag ett ynka "mm". Stackare.. vi hjälpte henne upp och som tur var visste päls vart hon bodde! Eller tur och tur, hon var ju typ världens sötaste så jag hade kunnat tagit med mig henne hem, haha! Gull-unge!

Igår tog jag och pölin en kväll tillsammans, det var länge sen! Åkte en sväng till stan med en viss pölins peter ;). Sen kolla vi väl en snutt på en störd film... Next week kanske ? I'm so exated :).

Laces

Promenix med mammsen, skönt :). Får väl se hur kvällen blir, förhoppningsvis vistandes hos någon annan! ;D

Fan va kallt det blev ?


Tare lugnt

Mm. fy fan vilken pissig valborg säger jag bara. Att sätta sig i bilen och börja böla, ere det som är meningen? ntntnt... Inget jag hade förväntat mig!
 Idag ska jag väl se till att få saker gjort.. kanske.. Men det går segt :p