Chapman

If you knew that love can break your heart
when you're down so low you can not fall
would you change?  image27
would you change?


/Tracy chapman - change

Härligt

varit på promenad med Jossan, härligt <3

_________________________________________________________________________________________

Jävla tönt du är, varför prata om nåt du inte vet någonting om, avundsjuk? HA

Det har blivit...

image26
...en tradition! Nästan iaf.. var inte ute och sprang förra veckan tror jag  men idag så :D. Himla härligt, synd att jag e så lat bara och inte gör det oftare.. "/ .. Får kämpa på :D . 
 Soft det är i skolan då, gör ingenting typ.. As tråkigt faktiskt :P . Fast tittade på bounce idag på engelskan (det är en dansgrupp för er som inte vet :) ) . Fy fan vad grymma dom e asså! Jag och Amanda provade att dansa lite uppe i musikhuset, lyckat det blev (not :P) . Men vi var så söta så! =)

























Suddgummi

Igår vare väl ganska soft :) . Lite koll Jotta har då vafan :D.

Idag vare fotbollsmatch :D vann med 4-2, YEAH! Hängde 2, kändes bra ;P. Synd att det var träningsmatch bara.. vi spelade fan bra tjejer!
 Sen drog jag och Maria till grindsjön och tog ett bad, årets första dopp blev då istället ;) ! As najs, var väl lite kyligt men vi e ju isbjörnar ;P. Sen drog vi ner till Lollo, hon fyller ju 17 idag HURRA HURRA!  Var as trevligt, keka tårta och provade deras hammock ;D (lr vad det nu heter :P ) . Soft dag, perfekt :).


<3


Igår var det...

...Esteternas dag :D. Skit soft dag, den blev riktigt lyckad tkr jag :) . Sjöng lite med cecilia (hon e grym på att sjunga :D hihi ) . Sen var jag kvar med kristian, elise, rikard, gabriel och nåra till för vi skulle se på 3:ornas avslutnings show (som var grym btw) ;D . En härlig dag <3

Idag var det träning, fan vad soft :D hihi, allt är soft ;D ... Men riktigt glad är jag :) HÄRLIGT!

 Imorrn blire bad med Murris, YEAH! Årets första dopp ;D


image25
Du skulle bara våga sno bilden!



Aranäs

Så var aranäs över, och jag är helt slut :P . Tror att jag åkt på nåt virus men.. det e la ingen fara, är väl pigg snart :) .
 Jo men aranäs var den bästa på länge <3. As bra chill med tjejerna och mkt mys :D haha, jag slapp ligga på mitt sketna liggunderlag, delade dubbelmadrass med Stinis ;P . En räddande ängel tror jag faktiskt, kan inte ens tänka mig hur min rygg mått om jag inte sovit på den :P ... Vi åkte ut i kvarten, så vi spelade riktigt bra :D . Haha, så mkt att berätta så att jag väljer att inte berätta nåt alls, pallar inte skriva ;P . Får fråga om ni nu är så nyfikna :P .

 Crap, jag vill ju liksom vara frisk, imorrn är det esteternas dag. Hoppas att jag får sjunga :) . Sen ere ju schyst om man är pigg också när man träffar en massa folk hela tiden och ska vara trevligt :P . På torsda e det historia prov, har inte pluggat mycket så är dax att göra det men jag fattar ju inte ett skit! "/..  Som Jimmi sa till mig på gitarr lektionen idag: ja, man kan ju inte vara bra på allt, tur att du e bra på gitarr! ... HIHI :D Oglad man blir då :). Jag håller med, hellre e jag bra på gitarr än historia faktiskt :) .... BYE


Tusan...

...vi förlora matchen med typ 1-9... sämst! :D . Men .. gjorde iaf ett mål :D .
 Imorrn blir det aranäs då ;D wiiiie :D . Hoppas det inte regnar bara... :P ..

JAAAAAAAAAAAAAA

MAX KOM VIDARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Så nedrans kul! :) Hoppade av gländje och mina mungipor fastnade uppe vid öronen asså :P Så go! :) .. Synd att inte Emil kom vidare :( .. Det var synd, men tur att han tog det bra :) . De var ett par goa grabbar :D. Fastnar på Maxs dialekt asså, älskar skånska!

 Imorrn är det match... måste nog tanka lite sömn snart :) JAG ÄR GLAD, GLAD, GLAAAAAAAD !


BÄST

Fy bubblans vad dansen var bra!!! Inte alls balett som jag misstänkte ;P . Det var en as grym start med jazz, fy fan säger jag bara :D Hur läckert som helst! Sen vare modern dans, också hur grym som helst! De var typ tjugo pers som dansade exakt lika dant! Så himmla grymt! Sen skulle jag och söt Amanda ut och shoppa i stan, men orkade inte så vi tog fyra tåget hem :) . Haha, en dans så "ramlade" dansarna lite då och då (ja, det skulle vara så faktikst :P ) , även fast dom gjort det typ 100 ggr så hoppade Amanda till av förskräckelse varje gång, haha :P . 

 Nu har jag precis varit ute och sprungit btw, stolt :D Hoppas att detta börjar bli lite av en tradition :D.

Mumms föresten igår, åt en ybergod kladdkaka :D
image22





Tyvärr  har jag ingen bild på den men
den såg väl typ ut såhär, MUMS!
As god var den :) .
Den hära bilden har jag
 snott från:
gofika.se/tag/utesittning.


Idag..

...ska alla som dansar in till dansens hus och titta på nått uppträdande. Och ja, jag dansar :P . Haha, vänta bara tills vi har uppvisning, då kommer ni se någonting ni aldrig sett förut (jag är urusel :P) . Men det ska bli kul tror jag, vet inte riktigt vad det är vi ska titta på men det blir säkert bra! E det enda jag har idag, skönt :) .
 Igår var det en trevligt dag :).


image21
 Haha, kanske ser ut såhär idag :)

Jag ska...

...troligtvis vara moraliskt stöd på onsdag för max! :D Haha, as kul ju! Hoppas att jag träffar Frida och Emil där också, skulle vara grymt :) . Wiiiie, jag e glaaaaaaaaad :D .

Nu är det...

...dagen efter Idol! Ååh, vilken upplevelse, någonting jag inte kommer ångra :) . Dagen började kl: 03.00 då jag gick upp hemma hos mamms. Systeryster kom och hämtade mig 04.00 då vi drog ner till nynäs för att hämta Elin. Tackar än en gång för skjutsen systeryster <3 . Vi kom fram till Norra Latin 05.10 och började köa.. Haha, lite mycket  folk det var då! Nåra hade ett tält :P . De kommande 7 timmarna så stod vi i kö dåra.. Haha :D Så jävla kul!
Träffade ett par asgoa filurer: Emil (sjöng), Frida ( Emils syster), Max (sjöng & gitarr)+ hans 2 polare som jag inte vet vad dom hette och sen nån.. som jag inte kommer ihåg :P .. De var så jävla sköna! Underbara 7 timmar asså. Frida var helt på Emil vilken låt han skulle sjunga hela tiden och Max var en hel cool skåning, älskade dialekten! Btw, Frida och Emil var från Karlstad :) . 
 Vi kom in typ 13.30  där vi fick vänta en timme tills vi kom till juryn..Varken jag eller Elin kom inte vidare till "tv juryn" men det var värt det ändå . Därimot så kom Emil och Max vidare, as coolt! Vi snodde deras msn, och Fridas såklart ;D .
 Så nu hoppas jag att dom kommer vidare, ända till finalen! :) . En förgyllande dag <3.


Imorrn så ... :)

Idol

Ja, jag och Elin ska in på fruktade idol :P hahhaa :) .. as pinsamt men det är nåt man ska ha gjort innan man dör tkr jag ;) . Min syster yster är på hyggligt humör och skjutsar oss hela vägen till stan =) .. Ska upp klockan 03.00 så förstår inte vad jag gör upp nu.. Haha, äh, ska bli kul :D 
                    

Ska sjunga Lemon tree :) .
image20finast "lemon tree" ;)


Sommar...

...fräknar har jag fått, wiie wiie :D .

Ibland blir det lite väl komplicerat, vill inte "/ ..

Åt glass idag nere i hamnen med en massa vänner, mys :) !

Prov

Aa, det gick nog sämst på matten "/ ...

Men jag har iaf haft världens roligaste gitarr lektion idag :D As kul! .. Så det vägde upp ;P . Sen var jag ute och sprang också, hur skönt som helst ! Är till och med stolt över att jag gjorde det :P hahha.

Fisken? ...


Fan...

...vad trött jag var imorse.. Kom knappt upp :P . Nationella imorrn i matte, jobbigt! ..Insåg idag att jag typ glömt bort hur mycket som helst efter att ha läst ett (!) kapitel i matte boken, shit...

Har sovit ovanligt lite i helgen och det märks, måste nog sova middag nu :) . Sen ere fotbollsträning, wiiiie :D.


Match


Fan vilket jävla lag... Blir så arg! Vi förlorade btw, 2-1... Men vi spelade bra :). Känndes skönt att få sätta in ett.


It's differcult, don't just playaround!image19












Sämst.

Aha, blir väl hemma ikväll.. Kul.

Läs..



image18

..lus :) . Jag har läst ut boken; kvinnan som var en fyr, helst bäst! HAHA,
en 50:årig kvinna som klär ut sig til en trädgårdstomte :P.
Höll på att garva ihjäl mig, det var en ritkigt skön bok.






Undra vad som händer ikväll, Jossan?

Imorrn blire kneg iaf ;P Känns bra :) . Match mot assyriska på söndag :P KROSSA !


Duvan...



Vattnet är inte stilla längre,
 men solen lyser klart.
Det är någonting som är fel,
 jag måste bara gråta snart...


image17




Ny dag

Gick upp hyfsat tidigt för att börja klockan 12. Eller egentligen klockan 13.00 men jag har en sån yberbra gitarr lärare så jag får ha min gitarr lektion idag :D BÄST! Älskar min klänning som jag införskaffade i måndags :). Tyvärr har jag ingen bild :P .

 Idag ska jag hämta mina saker "/ ...


Valborg.

Noll, det är varken bra eller dåligt..
 Igår var det valborg, blandade känslor faktiskt! Helt underbart att tillbringa den med Elsa och Maria fastän vi inte var tillgängliga varandra under hela kvällen :P . Fisken och jag är vänner i alla fall, det känns bra (bara vänner kan man väl inte säga, det finns nånting mer och det kommer det alltid att göra <3).. Det är liksom noll nu.
 Jag var nykter hela kvällen, ärligt talat. Det kändes bäst så, det var hur trevligt som helst ändå! Det var synd att inte Jossan hängde på, hade varit kul!
 Slagsmål på bussen, fan vad arg man blir. Det kändes i alla fall bra att ha "brorsan"  Wennerberg på bussen :). Hatar fortfarande Csg, lr vad det nu är dom heter. De kan sköta det snyggare precis som Elsa sa!
 Var uppe 08.00 och sov runt 03.00, HAHA. Men jag tackar ändå för kvällen, den var unik på sitt vis :) <3.



 Men nog om kvällen, dagen var unik också :). Var och shoppade med mamms och siss :). Som sagt var vi uppe tidigt men kom inte in till stan förrän runt 12.00. Äh, vi är väl sega familjen :P. Fyndade massor, wiie =). Och min kära systeryster är så rolig :D . Hon välte en hel ställning med bikinis! Hihi, hon e gullig! :D . Det var en trevligt dag, mycket trevlig <3! :D