Lustigt

image174
Kom på ett nytt gulligt ord att säga istället för typ "favorit-gullisnuss-söt" :p , det nya ordet är.....KULTING! Så ni, mina kära läsare, om ni blir kallade kulting av mig så är ni speciella =)!

I måndags sa jag några lustiga meningar, jag bjuder på dom nu ;p:

"Jag har värsta hålet nu..."  Förklaring: Jag hade jätte lång håltimme.
"Elsa...Kulan i din mus är lös" Förlaring: Elsas datormuskula satt inte riktigt bra.
"Jag fick inte ligga med min mamma på sjukhuset..." Förklaring: Vi diskuterade Sjukhus, och när jag föddes fick jag inte ligga brevid mamma i en liten säng, utan i ett helt annat rum.

Ja, det var väl dom då :P . Lite lustiga i alla fall...

Blir besviken på Papps som inte är hemma även fast det är hans vecka...Det sänkte mig idag, plus allt med min andra familjemedlem. Fy fan säger jag bara, det är inte kul, och ändå är det nanoproblem så jag känner mig ynklig, det finns folk som har det värre...
 Och kramen gjorde att jag fick ett leende på läpparna tillslut :)

 Dessutom hatar jag ibland att mina känslor liksom känslar av sig på min omgivning. Inte när jag är glad, då är det ju bara bra att alla andra blir glada :D. Men min arga och ledsna känsla är alldeles för stark och det känns som att dom känslorna smittar av sig alldeles för lätt, får uppfinna ett skydd-mot-jennis-arga/ledsna-humör skydd till min omgivning, det är det jag ska göra ;p


Måste köpa en visselpipa imorrn...Eller blir det shopping dag på lördag?




Svaret


Svaret på gåtan är löst! YES!
 Jag har nämligen gått runt och funderat på varför jag säger advokado och inte avokado som vanligt folk. Nu har jag äntligen klurat ut svaret på min gåta: PAPPA! Idag sa han advokado, och jag kom på honom minsann! Han försökte undanhålla sanningen ett tag men tillslut (efter mycket envishet och värsta frågeställnigen) så gav han efter, jag hade funnit mitt svar!!
 Så pappa, det är du som har gjort att folk har skrattat åt mig så många gånger då jag sagt detta advokado ord. Pyttsan.
image171

Söndagen

Igår tänkte jag att jag skulle ta det lungt, gjorde jag det? Näe.
 Det hela började med att jag och päls skulle ut och jogga lite lätt (för att vi inte skulle dö idag eftersom idag är det ännu en match). Men det hela slutade i att vi gick raskt lite mer än halva ringvägen, satte oss på en klippa och fikade och sedan joggade resten av vägen hem. Med Murr. ;D
 Jag och Murr sågs nämligen medan vi väntade på att Päls skulle anlända. Vi skulle shoppa present till min far, men skivfönstret för stängt så det blev andra planer ;p. Och eftersom allting var stängt så gick vi in på Konsum. Det var då den underbara fik-idén ploppade upp. Kycklingleverpastej, skorpor, ostkaka, sylt och the blev det! :D
 HAHA, sen gick vi ner till hamnen och matade ankorna med ostkakan :P... (Hoppas att Murr lägger in videon på sin blogg ;p) 
 Men vet ni vad jag såg sen? EN RÖD MINI-COOPER!!! En gammal gnatig söt röd hundkojja. ÅH, jag kunde inte släppa den med blicken. Fan.. Just nu ångrar jag att jag inte la bud på den, fan fan fan... Jag vill ha den! Den stod utanför grannlängden, hoppas det var en granne som ägde den!! :D

image170


Söndagen
 Så underbart som det bara kunde bli :). (Förutom att jag är död, seriöst utmattad i alla fall)

Instruktion

image168



Såhär gör man Rebecca lilla ;D
 Men det var lite krångligare än jag trodde, det har gått ;D hahhaha :D 
 Mina kunskaper vill visst inte visa sig med en gång ;D
hahaha :D men nu så ska det nog fungera :D



























Blogg

Jag har inte ens lust att blogga. Jag mår inge bra, för mycket på en gång.

Mäktigt

Föresten, vet ni vem Hanna Fridén är? I vilket fall som helst så är jag och brudsen makalöst busy med att läsa hennes blogg, och nu känns det nästan som att man känner henne liksom.. Och vem såg vi inte då igår på självaste Gina Tricot på götgatsbacken om inte hon? Jag har aldrig känt den känslan jag kände, det var töntigt.
 Men samtidigt mäktigt.


Vi var ju inne på Rockbjörnen, jag, päls och murr. Det var riktigt roligt, och sjukt bra ljud. Dom hade lyckats! Och höjdpunket var ju såklart alla våran Björn Gustafsson.
 På vägen hem var det såklart ersättningsbussar. För er som inte vet det så bygger de om här på nynäsbanan så det är bussar som ersätter tågen. Så nu vet vi, och vi med! Det hade vi totalt lagt bakom några dammiga låder därbak i minnet. Och vem fick inte lyxigast bussen om inte självaste Jennsin själv! :D Jag NJÖT. Lite soft musik och en otroligt härlig busschaufför! Ett utav alla många citat:"ja se nu till att ni nite glömmer något kvar på bussen, för om ni glömt något så lägger jag ut det på blocket!" Och ett annat:"Ja nu körde jag visst lite fel men ni får se det såhär: Nu har ni sett en annan sida av Nynäshamn." Och det komiska var då att vi precis åkte förbi Våtmarken.. HA!
 Han var mäktig.

Och idag, en förlust mot Vallentuna. En jämn match, och jisses vad vi spelade bra!! =) Synd, mycket synd.. Men imorrn är det nya tag med damerna och på måndag åter igen med mina juniorisar!


image165

Kekat också årets första semla idag (vet att det är lite fusk, men det smakar nästan bättre då ;P). Bakad av självaste MURR! troligtvis... MUMS :). Chillade hos pälsen, skönt.. Jag är död, och sitter här när jag borde sova. Men jag måste! :D

Villovillinte

Jag är upptagen, för upptagen för att blogga. För upptagen för att vara inne på datorn över huvudtaget faktiskt! Och det är skönt. Att komma hem och göra det man ska istället för att sätta sig vid datorn eller tv:n känns.. nyttigt på något vis :)... Hahha, tönten har talat! :D Men jag är nog det, en tönt.. Sry ;P


Börjar jag bli lite utav en musiker snart tro? =)


Alltoinge

Nämnde jag att jag träffade Lill-Simon på bussen igår? Alltså på vägen hem... Det var roligt, mkt roligt :D min lilla simon ponke ;D haha :D .. Men han är dock inte så liten längre, ska börja på gymnasiet redan nästa termin! :O Jag börjar bli gammal..

Och idag hade vi "jeoperdy" (eller hur det nu stavas?) på Naturkunskapen. Jag fick vara med snäll-Martin! :D Hahaha, aaw så gullig: "våga, säg bara. Jag blir inte arg om det är fel!" Aaaw... :)

Sedan drog jag hem till Murr. =).. Fy fan, vi har ont i kinderna nu alltså ;p Så jävla roliga bilder asså :D . :*

Sammanfattning

Nu blir det då lite sammanfattning här då.

image145


I Torsdags missade jag nämna den gulligaste bilen ever! Den gjorde min dag, helt enkelt.
 Skummt, men det blev verkligen ett äkta lyckligt garv, skapat av min egna självaste tankebana! :D

Stinis födelsedagsfesten blev lyckad för min del. Olycklig för vissa andra. Men vilken fest är inte det? ;p Du var ett fint födelsedagsbarn Stinis =).


Jobbet gick också utmärkt. Två bussiga lokförare och två trevliga tågmästare, allt som behövs för att man ska trivas på jobbet :). Den ena nynnade tyst: "zoom, zoom, zoom", för sig själv. HAHA =) . Och Lokförarna tyckte att jag växt sedan sist de såg mig (när jag var typ 2 år :P). Ntntnt... :)

OCH IDAG FYLLER PAPPSEN ÅR! HURRA HURRA =). 40-plusaren ;).

image161

HURRA :D

Guide

I morse ville jag bara ligga kvar i sängen och sova... Men nope, jag ska vara guide!

För tidigt

En nackdel just nu med att vara hos Papps är att man inte kommer någon vart utan att gå 3 km.. Bilen är trasig så antingen får jag gå eller åka tidigare.. Som idag. Jag orkar inte sitta här och vänta i 50 minuter till tills lektionen börjar, men jag måste... Jag känner att jag vaknat på fel sida idag. Det är den här veckan som är helt fel..
 Jobb på lördag/söndag också. Det får inte gå åt pipsvängen..

En posetiv sak.. eller när jag tänker efter så är väl allt posetivt. Nu får jag sluta vara så neggo... YES

Förjävligt

Föresten, idag var det en jävlig dag. Fast inte nu längre.. Elin var ett solsken idag och hjälpte mig faktiskt på traven att inte fortsätta med mitt surande, guldstjärna till henne ;p. Du bara var där i det jävliga regnvädret liksom..

image144

Onödigheter

Jag är bra på att inbilla mig saker.

Som sagt, onödigheter. En onödighet jag upptäckte igår när jag bläddrade igenom min kontaktbok, jag raderade 98 nummer. Förstår ni? Jag har haft 98 nummer helt i onödan. Förstå hur många gånger jag har bläddrat förbi de dära nummrena för att komma till det nummret jag vill åt för tillfället. Jag vill inte ens börja räkna på hur mycket tid det tagit av mitt liv...
 HAHA


Nu är jag hos papps. Det är som att jag har varit ute och rest i evigheter och att jag äntligen kommit hem. Det är verkligen så! Det här är mitt livs första hem, jag önskar att det skulle vara mitt livs sissta också men det blir väl troligtvis inte så.. :p. Jag älskar det här, att bara vara här är liksom hemma. Åh, älskade Majtuna! =).
image143

Känslor

Jag hyllar mina vänner idag. Det är NI som gör att jag kan hjälpa er. Det är NI som gör så att jag kan skratta. Det är NI som ser till att jag ser till er. Det är NI som gör mig! Och jag älskar er verkligen.
Jag är glad att jag insett det. Ta åt er.


Och du är självständig, du orkar stå på egna ben även fast du är svag, du har gjort det förut och nu gör du det igen.



Jag är känslomässigt rörd just nu, just i det här ögonblicket skulle jag kunna skriva en roman om mina känslor, bara välla ur mig. Men vi lever i en värld där jag inte kan blotta denna roman för någon då den skulle användas emot mig.
Sorgligt.


"Jag känner att jag mist dig, med samma blod som mitt eget."




Och verkligheten slår mig, det är match idag! 19.45 i sunnerbyhallen, be there ;).

"Jag mår som en proppad soptunna, full men ändå nöjd!" HAHA, sms av självaste Grogstern ;).

Surfing

image138Här sitter jag och surfar utan att vara inne på msn?! Vad hände med mig ens? Haha, var sååå nära på att logga in när jag tänkte: fan, det här är värt att blogga om. sagt och gjort!

Dessutom kom jag på hur mycket jag avskyr människor som inte ens kan lyfta ett ynka litet finger för att hjälpa till. Bara för att göra en liten god gärning då och då. Det är dom som gör värden ond.

image140


Och sen! Japp, inte slut än!.. Jag vill ha en skinnjacka. NU! Helt plötsligt kände jag ett väldigt behov av en sådan. Eller plötsligt och plötsligt.. Känslan har legat och lurat hela veckan tills jag nu insåg att det är ett faktum, I must get one!
 Ps. Har tröttnat på min oldie portmonä och inser att jag måste skaffa mig en riktigt plånbok, snarast.



Vinst!

Vi vann mot spifen (ehm, var det spifen ens? :p)... i alla fall 15-28! :D mehe! Och ett skadat knä.. jag trodde inte att det var så farligt men Rolle skulle promt lina på en ispåse. well well.. jag gick ut och lirade sen i de sissta minutrarna och det kändes helt 0kej.. fast nu gör det ont, och det är svullet.. damn.


Datakunskap imorrn ;).

SPA

Härligt initiativ av mig i morse. Gick ringvägen runt med Mammsen :). ÄLSKAR vädret idag. MMM.
 Dessutom är jag stolt över henne, mammsen alltså. Hon gick ner 10 kilo på 2 månader! :D Bäst.


Och vi har planerat att ha en SPA dag nere på nynäs havsbad. Låter inte det hära underbart så säg:

"Lugna Sinnet: Ryggmassage, ansiktsrengöring, ansiktsmask, massage av ansikte och händer."

LOVELY!




Sen blire match med damerna. Skärholmshallen.
 Och på Tisdag ere hemmamatch, vet dock inte vilken tid men ni kan ju göra en liten notis i kalendern ;). Grogstern hade tänkt att kolla iaf :D Wiiie.

Videos

Ni måste bara kolla in Murrs inlägg idag. Videos från ÅRE! Som innehåller bland annat våran Big mac rap, det ni, det kan ni bara inte missa!! :D <3



Kvällen spenderades hos mys "GRogg". ihi, läskiga spindlar på sagan om ringen, ntntnt! Lite scary att gå hem, tur att båda har comviq allt! ;) :*


Morgonfikis

image136

Japp, jag och Grogstern var och hade morgonfika imorse (eller typ runt 12 :p). Mycket mumsigt och mycket mys, min lilla grogster =). Sen blev det lite spenderande, Björnborg väska, en tröja, as ballt linne, sneakers som kostade 104,50!!, och underkläder. I nynäs. HAHA =). Men jag e glad, mihi.

IGÅR vann vi matchen mot AIK. YeAH. 17-11. woohooo! sen fick jag beröm av en tjej som vi lirade mot, vad glad jag blev :D.

Apelsinälskare

Beställning

Ska beställa kläder från Halens. Över 1.000:-.. Vrickat men jag behöver muntras upp!
 Att bli kallad idiot är inget man önskar.

Det gick förvånadsvärt bra för mig på sånglektionen idag, och jag kände att jag faktiskt nått framgång. Jenny blev  stolt över mig, och vem blir inte glad då? :D

Nu har jag ett mål.

Hade också även våran nya idrottslärare idag, Henrik. HAPPY :D.

Och en jävla crush?

Mållöshet

I'm back on track... I guess...Fast inne på fel spår.

Åreresan (Duved) -08

För det första måste jag bara säga, det är år 08!! VÅRAT ÅR ALLA STOCKHOLMARE ;) yeeeah

Den underbara Åre-(Duved)resan

Äntligen blev den av, äntligen. Eller snarare att något blev av för det brukar alltid vara så att vi planerar men att handlingen försvinner. Men nu, nu handlade vi mer än någonsin! Det var också bokstavligt talat. Jag tror att jag la ut runt 3.000  kr på den här resan. Man blir snål när man själv måste betala må jag säga.. :p.

 Det hela började med att Päls sa att vi skulle ha sittplatser ner. Natt-tåg. HAHA. Jag höll på att garva ihjäl mig! Där satt vi, 2-klass sittplats i en typ 2000 år gammal vagn. Men jag kirrade biffen, snackade med tågmästaren och hon fixade till och med en sovkupé åt oss! Lite tjurig var hon allt, en såndära som inte kan göra goda gärningar även fast hon vill. Men vi var glada över att få sova i sängar tillslut :). 
 Vi anlände till Duved 08.45. Pigga och glada (ehm...). Min schysta syrra kom och hämtade oss med bilen och skjutsade oss till vårat plejs, en stuga med typ sex stycken rum tror jag. Elsi och Murr tog ett och jag delade med syrran. Och hon, syrran, var tvungen att dra iväg och jobba så vi fick klara oss på egen hand. Att skaffa frukost var ett faktum. Vi började vandra... Efter cirka tio minuter var vi framme vid ICA!
 Det var en självklarhet för oss att dra upp i backen så fort som möjligt. Det blev ett eftermiddagsliftkort. Och på köpet fick vi en urusel tjej som skulle fixa våra grejjer (bräda och skidor). Vi trodde allt gick bra, förutom att jag fick bindningar som passar för en tyå storlek 42 i skor, så vi gick upp till liften och satte på oss grejjerna. Päls kunde inte ens sätta in sina pjäxor i bindningarna för att de var för stora! HALLÅ?! Hur kan man ens lyckas med att göra en sådan sak om man står i en skiduthyrning. Hon sprang ner till skiduthyrningen och en kille fixa dem. YES. Vi drog upp i backen och jag spände fast den andra foten på brädan. Då märker jag att jag står i typ spagat, det är cirka en meter brett mellan mina båda ben (och som vissa vet är jag en kort människa, så jag borde typ ha en halvmeter istället). Hade inget annat val än att glida ner med den och fixa det sen. Jag kom till halva backen men upptäckte att Päls och Murr inte var med mig. Jag slog en pling och fick höra att Murr ramlat och fick inte på sig skidan igen. VÄRDELÖST! Då hade ju den dära tjejen (Martina hette hon föresten!), gjort fel med hennes skidor också. Päls och jag fick åka ner till liftkillen och säga till att dom måste hämta Murr med skoter för hon kom ju inte ner! :p HAHA. Jag och Päls blev ju grymt avundsjuka och funderade seriöst på att bryta ett ben eller två så vi också skulle få åka skoter! Vi gick ner til shoppen och snackade med killen där och fixade våra grejjer. Han ignorerade totalt. SOPA. Väl uppe i liften gick det bra igen...Det blev ett byte med Päls skidor på skidbussen också näst sissta dagen så vi var tvungna att åka till skiduthyrningen sista dagen och fixa rätt till henne igen. Och gissa vem som skulle fixa dem då? JO!! Det är sant, det var hon, Martina. Päls lät henne fixa skidorna, provade dem och gissa igen.. Japp, de satt löst! Nu jävlar tänkte Murr och så gick vi in och snackade med en annan kille där inne, som var betydligt mer uppmärksam än den första killen. Han skulle ge "tjejerna" en ordenlig lektion(alltså Martina plus en annan tjej som inte kunde någonting). För så fick det inte gå till, HA! Hon var en sopa.
 Det var väl det som var det mest frustrerande på hela resan, samt att jag inte fick sova inne hos min syster på grund av en grej så jag sov i köket en natt, på stolar. Hahhaha... Helt stört. Flyttade sedan in till Murr och Päls, och det var ju trevligt ändå :). Trångt men mysigt.
 Vädret var snöstorm typ. Kabinbanan var inte öppen så vi kom inte upp till Åreskutan och i tre dagar var de liftar som går hälften upp också avstängda på grund av blåst! Det var isigt i backarna men vi drog några vänder i skogen, jävligt jobbigt men fy fan vad roligt det var! :D. Päls hade på sig sina mammilucker (eller hur det nu stavas) och Murr trodde det hette muskilusker och vips! Så hade vi ett nytt ord den här resan. HAHA. Och sen var det ett måste att säga skidbra istället för skitbra. Men det sket sig för mig hela tiden :p ..
 Sen träffade vi Kajs! :D Kekade middag med henne på Åretorg typ, mysig! Riktigt mysig restaurang också, + att deras toalett var den mysigaste!!! Bekräftat av både Murr, mig och Elin!
 Vi träffade en Norsk ockå! han sa att han hette typ oegonsten. Konstig namn. Och han bekräftade att Banan inte heter Guleböj på norska. Sen träffade vi också Jimmy och wennerberg... Och Dennis och Tim! Haha :D.
 En speciell kväll var när vi spelade kort. Fy fan vad sura vi blev. HAHA. Aldrig mera att vi spelar femhundra igen tyckte vi. Det tog oss ett steg närmare varandra på att glida ;).
 Sen en kväll då jag och Murr satt vid bordet efter middagen och Päls stod och diskade. Vi konversierade om att Päls ville få kastrullen ren. Då sa Murr: Aa, fast det blir bara en Älg. Jag garvade ihjäl. Och sa att då kunde hon stå hela natten om hon vill ha en ren. Och att päls sa att hennes mamma sagt att kastrullen skulle bli ren om man diskade den. Murr:Ja, och om hon diskar hela natten så kommer den bli extra ren. Jag bröt ut i ännu ett högljudt garv och förklarade att jag uppfattade det som att hon skulle få en extra ren (alltså två renar) om hon diskade den hela natten. HAHA. Fy fan.. Vi dog nästan där. Sen spelade vi kort. Vet inte om ni vet vad "hej knekt!" är för kortspel. Men då ska man skrika olika saker på olika kort när de kommer upp. Den som säger sisst får plocka upp korten och den som inte har några kort kvar vinner. Då kom jag och Murr på en ny sak att skrika på ett nytt kort och det var: Doh! HAHAHA.. Fy fan det var också jävligt kul, men man förstår kanske inte om man inte vet vad det är för kortspel :p...
 Ja, det och mycket mer har vi haft för oss dessa fem dagar. Och mycket åkande i backarna har det blivit! :) ... Jag säger bara : JAG ÄLSKAR ER MUSKILUSKGÄNGET ;).

image127

image133


Avslutar med visan vi sedan sa när vi skulle sova: Tack för idag, slut för idag. Vi ska ses imorgon, ha det så bra!


Avgång 23.50

Nu bär det snart upp till Duved, upp till systeryster =) hihi. Det ska bli kul!
 Mindre kul är väl att Pappsen inte svarar på sin telifon så jag vet inte hur jag ska kunna hämta min grejjer. Men som en klok man sa till mig igår: Det löser sig alltid, på något vis. Och ja, jag kör på det: det löser sig!

Nu börjar huvudvärken komma dock, haha :D Fy fan, det har blivit ett gott nytt jävla år :D . I'm so happy!
 Att tillbringa den största delen av denna afton med Elsi och Murr var hur underbart som helst :). Och vi gjorde godaste potatisgratängen och fläskfilen som någonsin gjorts ;D ... haha :D
Sen träffade jag Grogster också, och Y! Fan vad kul :D Det var oväntat och världens bästa surprise :D ! 

 GOD FORTSÄTTNING ;D

Och självklart har jag avgett några nyårslöften. Två stycken faktiskt... Det ena är den vanlig: Ska bara keka godis på lördagar. (Får väl se hur det går) Och den andra: En regel jag, Murr och Elsi hittat på ;D...