Oförståerligt


Dagen började hemskt när jag inte hann då i mig någon frukost. MEN. Har man bästa pojkvännen så har man! Åh, han hade gjort en dubbelmacka och lagt ner tre frukter i en påse med en lapp "jag älskar dig jennis". Vem kan inte le så att skrattgroparna nästan borrar hål i tänderna då? =) <3

Men sen då... Religonen var en mindre trevlig lektion. Vi började att titta på en film som handlade om judar och muslimer i jerusalem. Det är fan sorgligt, hur två religoner kan skapa något så fruktansvärt? Hur kan man vara stolt över att ha dödat en person? Jag förstår inte hur de tänker... Och tro nu inte att jag drar alla över en kam för det gör jag absolut inte! Men, det jag ville ha sagt att det var så hemskt att jag började gråta, på lektionen, två gånger så jag var tvungen att springa ut. Och börjar jag gråta, då är det fan skamligt. Det dom håller på med alltså.

Dag för dag

Skrev fel länk till våran estetblogg! Sry... det är ju såklart ESTETER.blogg.se ;).

Nu har jag såklart glömt vad jag skulle skriva.. well well :p.. Sitter och pluggar med Olivern, men det går inte så bra för mig..
 Gick ut en runda med pälsen och satte upp affischer om träningstider i handbollen i sorunda. Värsta kul :D TACK Päls! Vi hann bara få upp två stycken dock eftersom våran kommun är snåla på anslagstavlor och inte har EN ENDA EN i hela centrum. Den som finns exisisterar i Folkets Hus och den får man tydligen inte ens använda. Pinsamt. Inte för oss alltså, utan för våran snåla kommun ;p.

Imorrn blir det mer uppsättning och sen träning :)

Oliver

Jag har tänkt i typ... en vecka nu vad jag ska blogga om varje dag. Jämt när jag sitter på bussen hem så sitter jag och finular på vad jag ska koka ihop. Och sen? Inte ett enda inlägg :P Det som fascinerar mig är att jag varje gång tänker skriva något bedårande om en person :) alltså är det alltid nån som berör mig varje dag, det känns bra.

 Idag är det en månad fast... vi skulle ju inte hålla så noggran räkning men det e så svårt att inte göra det när man ska kunna säga på sin 10:års dag: Du är den finaste, underbaraste personen i mitt liv. Jag älskar dig och beundrar dig för att du tror på mig och står ut med mig, för att du är den posetivaste människa jag känner och du kan aldrig göra mig arg, inte ens efter tio år. Eller något liknande ! ;D  <3
 Hade det mys med matchtittande, middagslagande, smoofiedrikande och wienerbrödsbakande igår :) Somnade framför ja e inte bitter när ääääääälskling efter ett tag väckte mig och vi hoppade ner i spökrummets säng !
 Äntligen kan jag vara kärleksfullt lycklig igen =)



Matchen i fredags var pinsam. Grabbarnas matcher igår var underbara! De vann sin första match, jag började nästan gråta av lycka :). Dagens match var bättre, jag var bättre.

Nu e det tv:titt mys med papps =)

 ( Skaffat estetblogg! FÖR HELA KLASSEN... jag och Elin är dom enda som skrivit :P
http://esteter.blogg.se)

IDRE!

Great veckoslut förra veckan. Helgens....

....bästa engagerade och ansvarstagande brud: FRIDA (missade typ två timmar i backen för att hjälpa mig och päls med grejjerna PLUS att hon var jävligt uppmuntrande i liften med sååååång ;p)

...suveräna kartläsare, morgonkompis och backåkarkåta vän: ELSA

...underbara pojkvän som mös och var ypperligt glad som gjorde mig glad: OLIVER

...klockrenaste städaren och mysare med pojkvännen: MICKIS

...sjukling som verkligen var värd att följa med mer än alla men inte kunde: MARIE

...partygalnaste tårtförstörare: DAVID

...girl som tog med en viss Hans och partade järnet: TAMARA

...snabblärda bilförare och utmärkta brädåkare: ANGELICA

...skönaste brädåkaren med mega självförtroendet innan han ramlat i alla tunnlar: LINUS

...kaxigaste TP liraren: CARL

...trevliga och hjälpsamma grabb: TIM

...roliga stugkompis som äger på att däcka: TEO

...tjej som alltid är på på allt: ERICA

...galanta godingar: ALL THE REST, NI ÄR BÄST ;)

As bra resa, nästa: KRYSSNING <3

snodd av elsa ;)

Julklapp :D

Vaknade upp med Oliver vid min sida, finns inget underbarare <3

Tränade grabbarna sen kom Murr över :D Hon hade med sig en extra julklappis, chokladpennor ;) , as söta rosa trosor :D , godis och lepsyl och elvis bok :D Kunde inte bli bättre, asså du e typ bäst på att ge presenter <3 Du liksom fixar den dära extra klickgrejen som jag önska jag hade!



Nu måste jag rusa, annars missar jag bussen till RebbLebb ;) hahaha.




Datorernas förstörelse

ÅH! Jag har suttit och letat och letat och letat efter fakta om musikens historia. Om hur den kom till och vad människorna använde den till. Typ vad aborginerna gjorde med den osv... Lite fakta kunde jag googla fram, men bara så att det täcker typ 1 ½ sida av mina 4 sidor som ska vara skriva idag. Och vad kommer jag på då? JO! Det finns ju böcker i denna värld. VAFAN. Gick och fråga erland efter en bok och vips har jag en bok 1085 sidor om musikhistoria. Om jag känner mig lite för inträngd i en låda  (snarare datorburken) ? Det är bara förnamnet... FAN.




Glömde säga tack till papps som fixade det asmys när jag hade barbrosarna hemma hos mig, marschaller och mysljus... Glömde säga det innan jag blev arg på honom i tisdas.. men nu är det lugnt :p...

Forrest Gump

Kikade nyss på filmen som står som rubrik . Länge sen jag såg den! Fan, as bra. Jag grät !

Gårkvällen var urmys med girlsen (minus sjukling murr som fått utgångsförbud ;p)! Lirade Barbro men .. tjaa... det blev väl inte så mycket till spel ändå, alla bara pratade på. Tänk vad mycket vi har att prata om egentligen? Utan er: ingen Jennis! <3
 Man kan nästan säga att ni gjorde så jag fick denna medalj ;D


Gängade med hem till Malin en sisådär femton minuter för att invänta bussen, tjivades lite med Totte, katten. Urgullig! haha.
 Drog över till Olivern och kolla match med carl, mickis ;) linus och teo. Jävla kanada....

Och IDAG! Jag utnyttjade min julklapp jag fick av Oliver: Floating! Det var något nytt må jag säga. Det tog ett tag men sen blev det uuuuuuurhärligt. Har lite svårt att slappna av så trodde aldrig jag skulle kunna göra det där heller men ack den som ger sig ;). taaaaack , det var en upplevelse <3 Mysfika på Jannis.

Och snart ere handboll! Inviger dojjorna ;p Äntligen! Dom ska jag vara rädd om, om jag har klister på händerna ska jag gå med dem på tills jag inte har det! HAHA.

Blubb

Japp, nu har vi lirat klart! Grabbsen var duktiga och kämpade på, utan att ha vunnit en enda match. Stolt blir man :D.Stefan var sjuk båda dagarna så fick ta hand om de själva, men det fungerade ju galant. 7 handbollsproffs e ju ingen match ;). Haha... några gånger hade väl föräldrarna mer koll än mig men ändå (A). Oliver var med och stöttade hela dagen igår, det var guld värt <3. Papps var även där de två första matcherna, kul :) Nu slår vi ihop 00 och 01, ska bli spännande att se!

Nu blir det dusch och sen... ja? vin och spel förhoppningsvis!

Imorrn hoppas jag att det är handbollsträning :D


Oliver vitläpp

Jag tog precis bort mitt konto på bloggkoll.se, vilken lättnad! Sämsta jag varit med om, vilken stress! Man loggar in kanske en gång i veckan och upptäcker att man har en sisådär 46 olästa inlägg. Blodet bara rusar igenom mina ådror av stress. Så, bort med den. Stress no more. Stress = press =tristess ;)

 Nytt år har det hunnit bli också , för den som inget märkt ;). Åt en underbar middag med Oliver med smothie till efterrätt på nyårsafton när jag sen åkte till hem camilla där också marie, mickis och jessica höll till :) Strax efter kom päls. Vi bjöds på en as good sak, lafour? leflör? alafour? haha, minns inte alls vare hette men gott vare! Sen drog vi upp till jessicas berg strax innan tolvslaget, perfekt nyårsplats. Och på säkert avstånd från allt tillskillnad mot nynäshamncentrumets brinnande markiser. Sen bar det av mot Carl och Oliver :). Där åt vi mummsgubbar med smält vit chokolate, AS GOTT! Men inte nog med det, när alla började dra sig drog även jag David och Oliver över till Rebbsan ;p Det bjöds på korv som vanligt :D Klockan han väl bli sent innan jag och Oliver tog oss hand i hand hem till hans mamms :) Värsta bra kväll, och jag håller med om årets bästa nyårslöfte: Älska mer och hata mindre (Sagt av världens mest älskvärda person!)

Igår drog jag över en sväng till mallsan, vi gjorde risalamalta (vilken var wooonderful) och kollade dodgeball och pratade handboll med May :) Sen hann vi även med lite Mysteriet på Greveholm tittande :D. Mycket mys! Någon som vet vad det är för slott föresten? well well..

Idag fick jag ta hand om grabbarna själv, men det gick bra :) Stefan har hamnat i någon vinersjuka vilket alla verkar hamnat i.... Hoppas på att han är frisk till imorrn för då är det cup! :D Ska bli kul men en lång dag.