Över lag.

Perpetuum mobile, vade mecum pro tempera, sine cura sic volo, sic iubeo. Si vis amari, ama, nunc aut nuncuam. Artes, scientia, veritas: Nemo sine vitio est.

Gran Canaria

Nu är det inte långt kvar tills vi sitter på flyget!! :D. Ska bli så kul! Ni kommer säkert inte sakna mig för jag har ju inte direkt varit en sån aktiv bloggare på sista tiden :P . Men åh så mycket jag längtar tills vi sitter på flyget. Åh så mycket jag längtar tills vi kliver av flyget. ÅH! :D . hahha :)...
 Men dessutom ska jag och papps åka och kolla på en bil idag. En mini cooper (!!!). Jag hoppas att papps inte ändrar sig och att bilen fofarande finns kvar... Men den är perfekt!! Röd, gammal och i bra skick. Åh så perfekt den är! ... Jag vill ha den.

image210


MEN SNART ÅKER VI OCH DET SKA GUDARNA VETA ;)


Kom igen

YES! Jag gjorde det. Jag sprang runt ringvägen. Jag trodde aldrig att jag skulle göra det (lathet jag vet). Men jag bara kände hur länge sedan det var jag tränade... Typ onsdags? Skamligt! Åh, jag mår dåligt över det... Men nu har jag i alla fall gott gjort det lite :).

Quid vis

As härligt med lång helg!! :) . Jag gör verkligen ingenting, så skönt! Men jag borde nog gör nånting men jag orkar inte :p .. Haha :) ..
 I fredags gick vi ut föresten, på Hirschenkeller eller vad det nu heter :P hahaha ,as kul :D . Dåligt schyst dörrvakt ;p.. Gjorde en tabbe och tappade busskortet men jag fick i alla fall tillbaka det :D hahahha. Elsa och jag förade hos tammis och det var najs ;D Senare kom saris tillslut och sen lyckades vi dra med oss Stinisen också :D Mehhe, det var busigt. Jag vet jag vet... Men det var kul!

 Men sen har det mest varit soooft :). Tidigt på Torsdag morgon åker vi, YEEEEES. Det behöver jag, vi. hihi. Spännande!

 alla kekar påskmat utom jag , men imorrn ska vi till mormorn allt :D


Läääängtar

Nu längtar jag mer än någonsin till Gran Canaria!!!!!!


Sen är jag yber avundsjuk på murr som ringde mig när hon var i backen i stråååålande solsken.. Hahaha :D

Tankspridd

Ochi dag har jag glömt min mobil hemma. FAN.
 Jag tänkte nästan hoppa av bussen imorse när jag kom på det, men nej. Så störd ska jag inte vara..
 Det här är as jobbigt!

Stört hahahaa

Koeffecient

Har min blogg blivit för officiell? Jag tror verkligen det ... ntntnt


Tvångströja

Päls har hittat en underbar musiker; Ane Brun. As skön. 


Jag behöver det men inte för mycket. Men vem slutar spela när man vunnit tre gånger i rad?

Sköning, som det var tänkt att bli.

I fredags spelade vi match, det blev Många förluster. Först självaste matchen men vi fick också beskedet att båda våra tränare ska sluta. Det är jobbigt, men jag kunde i alla fall hålla tillbaka tårarna den här gången :D . Kändes ändå hyffsat bra. Jag fick också lämna våran avskedspresent till Stefan , man bara ser hur glad han blir fast han inte kan liksom visa det, typiskt militär :p.

I lördags så jobbade Murr så jag och Päls tänkte att vi skulle hälsa på henne :) . Hon blev glatt överraskad och det är ju alltid kul :) hihi.
 Sen drog jag och Päls en tripp till Handen. shoppade lite gifts till mammsen och päls införskaffade grymma tights ;D . vi planerade också kvällen som var på g. Det blev förande hemma hos moi med Saris, Sofii och Päls =) Sen folketshus. Jag hade lite höga förväntningar men det var kul iaf.. :).. Jag och Päls var sjukt kissnödiga när vi hoppade av bussen och då säger Elsa: "kom, vi sätter oss bakom buskarna". De så kallade buskarna var i stortsätt några ynka små grenar som ploppade upp från marken :P HAHA. skönast. Sen drog Päls och Sofii  (Efter Sofii cepat sig med två hyperskakande ballonger :P .. hahaha ) det var utgång för deras del ;) . Och efter det Päls berättat om kvällen så vill jag blir arton, nu på strudds!! haha :D ... Jag och sara träffade en grym dreadman också ;P haha. Och lite senare på kvällen så fick Elin mig och agge att vilja dra oss till byggdegården. vi tänkte ba äh, det är ju inte riktigt dö roligt hära så. Vi drog med oss ett par sköna grabbs (som föresten lirar musik, ska gå in på deras hemsida senare ;D ) . När vi kommer till byggdegården så är det helt DÖTT. inte en enda kotte är där liksom :P . hahha hur komiskt som helst. så vi drar tillbaka. Det blev en rätt lyckad kväll iaf :) .
 Jag tycker  i alla fall att Patrik gjorde ännu en snällaste insats denna helg. Kom och hämtade mig (efter pinsamt mkt ringande från min del :p) och sen bjöd han på sängplats :). TACK! :). 

 Och imorse tog vi årets första DOPP!!! :D hahahha ;). Iskallt i vattnet, kan ha varit tre grader, max! haha, så stört kul! ... Men men.. sen lärde jag mig att svinga klubban, golf alltså! TAha :D jag träffade bollen några få gånger iaf ;)... Säger ju att du ska bli lärare, Patrik!!! haha :D

Mycket mer har väl inte skett.. Jag är trött på att skriva nu iaf :p. hahah..
 Har bara märkt hur mycket jag uppskattar helgerna nu! Jag vill bara ha lov. Puerto rico. WIE =)


Sköning

Shit, inte bloggat på aslänge. En viss person pointerade det för mig så jag kände: nu är det nog dax för ett inlägg! ;D 


JAHA, här har jag suttit och skrivit HUR JÄVLA MYCKET SOM HELST OCH SÅ VAR DET DÄR DET ENDA SOM ÄR KVAR EFTERSOM BLOGGEN LOGGADE UT MIG NÄR JAG SKULLE PUBLICERA! ... ÅHÅÅHÅHÅHÅÅGÅGÅHÅ.



fan i helvete.. det får bli en annan dag.


Driftstopp?

Vad menas med driftstopp, någon som vet?
Tur att jag inte är en nattuggla då som bloggar mellan 02.00 och 04.00...


Han säger: lev livet!
Hon säger: men det är jobbigt att leva livet.
 Aa, det kan faktiskt vara jobbigt, men då kan man ju inte leva livet om det är jobbigt, jag har aldrig tänkt på det förut..

Hoppade över träningen idag, halsont. Hoppas det är över snart. Jävla sjukdomliga årstid.




OCH VI SKA ÅKA TILL PUERTO RICO =) den 27. WOHOOOOOO :D <3.


M.....

Shit....

Intensifierats.

Jag önskar det.



Blev hastigt inlägg igår och la tiden på att rita en jävla paintbild och sen glömde jag skriva att självaste PÄLSEN fyllde år igår!!! <3. Kikade förbi en snabbis och fikade lite :). Skulle snackat serious men det blev snack idag i plugget istället. Murr hade gjort en as god tårta dessutom! :D Och pälsen hade fått mkt fina presenter :).

Till min lyckade dag igår. Jag tog moppen upp till hallen för att dömma 09.00, när jag är framme och stannat moppen ser jag bara hur det ryker ifrån motorn. ÅH. Halvägs hem sen så bromsar moppen in av sig självt och jag tänker: åh nej, nu är det kört, nu går den sönder igen. Men den klarade sig, fick köra i ynka 30 km/h resten av vägen :p. Då tänkte jag att jag kanske skulle cykla ner till bussen sen när jag skulle på match eftersom min moppe inte gick så bra. Jag skulle precis gå ut när min Papps ringer och säger att han kan höra med grannarna om dom kan skjutsa. Medans jag väntar på att han ska ringa tillbaka så letar jag efter min cykel som inte är där den borde. Tiden tickar och min Papps ringer inte tillbaka så jag ringer honom. Han sa att grannarna inte kunde och nu fick jag ju brådis med tid. Jag undrar vart min cykel är och papps säger att den står i skjulet. HA, kul. Mitt bland alla andra tiotals cyklar står min. Jag verkligen kämpar för att få ut den och så börjar jag trampa, gissa vad... den har punka. KUL. Nu blir jag skitsur och skriker rakt ut, ärligt. Är så förbannad på allting som inte funkar. Jag tar en annan värdelös cykel och trampar på som fan. Jag är sen men bussen står fofarande vid hållplatsen. Jag slänger iväg cykeln bakom ett garage och går med raska steg mot bussen. Jag är klädd i Papps stooooora gula regnjacka och mina barnsliga gummistövlar. Jag traskar in i bussen och är dyngblöt i ansiktet och troligtvis röd som en tomat i ansiktet eftersom jag cyklat som en tok. PINSAMT. Min mamms körde bussen och tyckte synd om mig :p. Hon tyckte att jag borde ha ringt henne så hon kunde vänta med bussen. 1. Mamma, bussen är inte våran bil :P. 2. Jo, när man är jätte stressad till en buss så är det just det första man tänker på att göra :p.
 Jaja, jag var sur då men nu skrattar jag åt det :D HAHA.



Jag vill åka utomlands. Jag vill!!!!

Lördag

Det blev en lyckad dag igår. En helt ok liksom. Förade hemma och Päls med henne och Soffipropp :). Sen drog vi till födelsedagsbarnet Tamara! :D .  Ett fint litet födelsedagssbarn :) ..

Snällast var iaf Patrik inatt. Han skjutsade mig till min moppe, kickade igång den för jag fick inte igång den och lånade ut sin jacka till mig. Tänk vilken tur jag hade!! :)

Och idag hade jag maximal otur , förklara i nästa inlägg för jag måste faktiskt kolla på film nu! :D Med juice :)



Måste snacka av mig imorrn, päls :)

Lift your leg up!

HAHA. Det gör vi ;)



Ögonbryn

Vi har verkligen inget flyt alls.. haha


Igår var jag, Päls, Kajs och henns polare Malin och hade spännande vattengympa ;). Det var roligt och jag fick använda min nya baddräkt, fy fan vad skönt! Jag måste ha baddräkt i sommar, värsta bekvämt. Varför har man dissat den för? Idiotiskt. Jag ska minsan bli fitt och köpa en fitt baddräkt, det är vad jag ska göra ;D hahahahaha.. (i mina drömmar). Men det var kul, riktigt kul. Ska dit på måndag igen :).  Gymmade på idrotten också. Det var också kul. Sen har jag gått en massa, det var mindre kul så det ska jag försöka utesluta :P hahaha... Aja.. Nog om vad jag har gjort. Herrå.


Levererat

Soft helg, det var av behov :). Nu har Rebbsan åkt.. :(.. Jag klarar mig hoppas jag :p. Plugg imorrn, lite halft om halft..

 Min syster är hemma !

Äckliga fattiga moppejävel jag hatar dig

Jag säger bara det.