Sj Event

Det är bra att ni är med mig girls, vi kan starta en pakt Haha :D. Nummerprotestanerna ;p.
 
 Idag blev det tidig morgon, så tidig som klockan 5! (fem dyker upp hela tiden nu, som ett tecken.. Tågen gick från spår fem och allt... scary! ) Skulle jobba och var "sjuk" från skolan. Vill hellre tjäna en slant! Jävla pendeltågen (ursäkta mig men jag är lika otålig som alla andra faktiskt) de går ju inte som de ska!! Hann inte med tåget på centralen så fick boka ett nytt tåg och åka till Gävle och börja jobba där... Skit najs :). Åkte dubbeldeckare , eller det kanske heter dubbelhjulare på tåg :p. As fräscha ! Fick en liten gullig efterhängsen grabb efter mig under resan.. Eller grabb och grabb, han var väl runt 20 :p . Riktigt fräsch men inget för mig :D . Juste, på extvåan till Gävla var det en as trevlig bistrodam, hon gjorde mig glad :). Åkte pass hem från Göteborg så jag hann till matchen :D . Som vi förlora med typ 7-0 btw... :p. Men på vägen hem så var det också en jäääätte gullig bistromann, älskar extvåans första klass :). As trevlig när han tog biljetten, jag kände mig som hans favorit :D. Sen när maten kom så ville jag bara säga till honom: kom och sitt här brevid mig så kan vi keka middag tillsammans! Bad om te hela tiden :p Han var duktig på att göra te :) . Sov också en del så väckte han mig och frågade om jag skulle ha en frukt och te, så gulligt!! Blev yberglad. Han såg ut som en Patrik (hann inte se hans namnbricka :( ) men han får heta Patrik :p. Patrik var en såndära person som man bara vill hoppa upp och krama, jag blev så glad :D . En lyckad dag trots allt :).



Imorrn är det DM i handboll, synd bara att det står i mitt horoskop att det är tid för att festa just denna helg då. Det står verkligen det i aaaaaallla nedrans horoskop, kan jag inte ha tur i spel istället ?


5

Nummer fem är heligt. Det är liksom mitt nummer. Det har alltid varit mitt nummer. Men inte längre, för nu har vi ju slagit ihop med damerna och då ska dom få välja nummer först såklart! Jävla skit tjugofem... You're not my friend... Förhoppningsvis så kan vi väl bli det men...Det kommer aldrig bli lika tajt som mellan mig och femman.. =(

less fat chips

Solön var aaaaas kul :) . Mean it! Lite konkande dit (fast... nåra av oss var så lata så vi hängde på vaktisen ut till bötet från lövhagen (a) ) . Vet inte riktigt vad jag ska berätta ärligtalat... min första grupp med bl.a Bea i gjorde ett stort hjärta (vi skulle göra ett "konstverk" som symboliseradekärleken) vi tyckte att det passade ganska bra ! Sju blommor och så låg det på: "kääääärlekens stig" ,fiffigt va ? ;D . Sen var vi nya grupper när vi skulle gissa ett medley bl.a .. jag , Rickard och Alexandra förlorade med våra ynka 12 p (Högst poäng hade 36 :p). Vi kände oss ganska värdelösa :p ... Delade tält med wiiisarna =) . Hade dessutom äcklig, mega äckligt, yoghurt krig med Rickard!! EUGH, säger jag bara :p .. Fast.. han blev ju en aning kladdigare än mig (Because I owned him ;p). Jag, Elise och Amanda låg tätt tätt ihop när vi gick och la oss för att Kristian och Robin skulle få plats sen när de skulle sova... Men dom hade tydligen bestämt sig för att vara uppe hela natten lång och där låg vi bredvid en luftmadrass som vi kunnat haft (fast... det blev ju mysigt ;p). Fick lite ont i nacken utan kudde, och det blev lite kallt på kanten men äääh... Sov iaf lite =). Morronpigg . Så fint väder :). As mys att sitta på berget och keka frukost!! Sedan var ju dasshinken proppad, och då menar jag proppad! Så himmla äckligt!! JAG HEDRAR YVANNA FÖR ATT HON FIXA DETTA JOBB SOM KNAPPT LÄRARNA KLARADE AV. YOU RUUUUULE !!! :D Hade varit fast på ön fofarande om inte du fixat skit jobbet, så jäääävla duktigt!!! Miss Dirty ;p.



När jag satt på bussen hem ringde jag min syster och tacka gudarna för att hon kunde skjutsa mig till papps!! =). köpte också less fat chipsen som är gudomliga! Och min efterlängtade Holiday dipp. Kom hem och tog ett uuuunderbart bad. Blev sugen på gurka och paprika istället så chipsen la jag åt sidan. Tänkte att jag skulle försöka vara liiiite nyttig iaf =). Papps ringde nyss också och fick då veta att jag kan jobba imorrn :D Wiiiie =). Fotbollsmatchen blir tyvärr drabbad, och jag ber tusen gånger om ursäkt men jag tkr faktiskt att jobbet är lite viktigare den här gången :) .



Om du inte redan märkt det så är jag lite angry bara för det är mitt sätt att ta tag i mina känslor...


Solön

Thaaaanks, nu blir det faktiskt övervägande till att permanenta det ;p... Ska nog boka redan nästa vecka lr nåt :D.

 Idag blev en ganska stressig dag, vet inte varför men känns som att jag inte hunnit nånting. Men träningen var perfa :D. Juste, Jenny ringde om jobb idag, fan jävla handboll (ursäkta mig). Men den förstör ju mitt jobbtillfälle... 

Imorrn blire Solön med nynäshamns esteter. YEEEY =D . Ska bli hur kul som helst.

-"ja, vad lyssnade jag på när jag var 1 år...?"
-"din mamma".                             HAHAHA

Otur

Jahapp, nu har jag insett att min moppe är kvar hos jossan sedan jag körde dit i lördas. Letade som fan efter hjälm, jacka och nycklar. Tyckte det var konstigt att allt var borta, sedan steg jag ut utanför dörren och upptäckte att moppen inte stod där.. :p. Precis lagom att inse det 10 min innan träningen börjar. SKIT. Tycker inte om måndagar längre, de suger.



Tur att man har en storesyster som ställer upp, hon kom på direkten och jag blev bara 15 min sen lr nåt :) <3. Var lite oseriöst så körde lite hemma, I need our träningsbänk :(...

PERMANENTA? (ni vet, locka håret)... Kommentera vad ni tycker mina älskade 17 läsare ;D haha :D.

Sjukdom

För en cirka 10 minuter sedan var jag hur glad som helst och nu bara rinner tårarna, tänker just nu på Fru murris som hade detta anfall för inte allt för länge sedan.. :p.. I och för sig så tycker jag att det är ganska sjukt nu. Skulle bära ut min nygräddade pizza till vardagsrummet för att keka. på nått vänster så tappade jag tallriken (som gick i tusen bitar) och pizzan hamnade såklart uppochner. Fick till och med stekhet tomatsås/ost på handen. Stonkade över min klantighet sen föll jag ner på golvet och grät!! Ja grät. Helt sjukt! Förvisso så fick jag min mens idag men, att det skulle bli så överdrivet? Tänkte: "ååh, min pizza" och så grät jag bara mer och mer. Mamma kom ut från vardagsrummet och sa "sluta gråta!". Då blev jag ju bara ännu mer ledsen och arg. Pratar inte med henne nu, surtant... Ska iväg på träning snart också så hinner troligtvis inte keka nu. Men nu är jag  glad igen och inser vad töntig hela händelsen var, vad är det med mig? Sjukdom?



Ska jag permanenta mitt hår?


1300

Kom på två grejer jag skulle skriva från igår (inatt..) . Ni vet Ölspelet? klart ni gör :p hahha. Så satt Anton och skulle dra ett kort, han hade då tjuvkikat och visste var tian låg (kisskortet). Då sa han stolt:"det här är mitt toapapper!" ... HAHA,visst... det blev lite fel dära ;p. Nästa var Packe som skulle dra ett kort. det blev kungen (vattenfall). Han satt efter Anton som endast drack juice. Efteråt kommenterar Packe: "Men kul att jag får köra duell med en som dricker juice!" ... HAHA :p, kämpigt! Roligaste var ju att Anton drack som att det inte var bara juice :P.

Åter till dagen idag. Började jobba klockan tio, lugnt fram till 12 då typ hela sverige kommer på besök, samtidigt!
Roligast var när en kille i 25-års åldern kom in och sa att jag skulle välja tre sorter åt honom. En helt främmade människa bara, hahaha... Lite spännande :D. Om inte annat en rolig "Lek", ska nog köra den nångång ;p. Valde då ut tiramisu, strawberry cheescake och flädersorbet =). Var ju tvungen att ge honom mina favoriter efter alla sorbet glassarna (kändes dumt att bara välje sorbet till honom:P). Han blev i alla fall jätte glad vilket gjorde mig ännu gladare =).
 På väg hem så höll jag på att missa bussen också, fick för mig att den gick 28 så fära strosade jag runt i centrum när bussen kommer åkandes, haha. Men har i alla fall kekat fyra frukter idag, och är på g med min femte. Känns bra, fast.. det har ju inte blivit mycket mera till mat än så idag :p. Har också varit på promenad i 1 timme och en kvart med mamms, var ju tvungen att göra nåt i helgen ... :p

hallå!!

Har tyvärr inte hunnit blogga på typ... 2 dar (?). Men... Bowlade iaf i fredas.. Jag förlora :D hihi.
 Åkte in i går och kollade lite på när estet tvårorna lirade vid vågen och sen när det var öppethus på "yvannas dansskola" ;p. As kul :D . Jobbade sedan , 14 till 20... As gullig unge som heter Anna, Love HER =D.
 Sen blev det brottom till Miss fine, klunkisch! =) . Sen till Packe, hahahha :D ... As najs ;p Kom nyss hem ... Ska jobba imorrn så vore en god ide att sova nu kanske. But I wanna partey, suuuuuucks :).

Bowling

Glömde att berätta igår att vi fått en ny mattelärare!! Erland, biblotikarie, ålder:okänd, familj:okänd men han har en lustig personlighet! Visste vem han var innan men man har ju liksom aldrig haft honom, If you know what I mean.

  Åkte in till sumpan och fixa en massa tyg med mamms :D. Eller.. tyg till en jacka jag tänkt att sy + blixtlås, massa knappar och mönster =). Allt som allt gick det på runt 500 spänn, wiiie! Träffade också mamms ragg Dino ;P Hihi, hunken!...

 Ikväll blire bowling med some girls =).

I have a crusch, it suuuuuuucks...

himmelriket ?


Glömde säga att jag kekat 4 frukter idag, fy fan vad man måste keka då om man ska klämma i sig sex stycken! (Och nu räknar jag två stora lass blåbär som två frukter ;P).


6 frukter om dagen

17.17 =). Får man önska sig något då lr är det en som tänker på en? Vet aldrig vilket utav dem det är så .. Önskar mig nåt varje gång och tänker på nån (blir det då som att jag önskar mig den jag tänker på då? hm...)
 Kom hem halv fem i alla fall, kämpig dag! Det dära med 6 frukter om dagen ska jag nog ta tag i, idag är det bara 2 ½ än så länge. 
 Kul att träffa självaste Soffipropp på bussen hem också :)! Hade tänkt att göra en blåbärspaj, för det skulle faktiskt sitta riktigt bra i kistan men... Vette tusan om jag hinner innan träningen!!
En dags lass?





21.37, Kekade nyss lite av min blåbärspaj, mumms!! =). Träningen gick superb, känner att jag är i en energiknippe-fas. Hoppas bara att den håller i sig hela livet ut! ;P. Ska läsa klart "Tuttjesus" ikväll hade jag tänkt, sjukt rolig novell från svenskan.

I'm not patient! I give up...

Blåbärsmoothie

Ja här sitter jag och kekar frukost :P. Datorn stog på så jag tänkte; varför inte ?
 Bussen går om en sisådära tjugo minuter, vad ska jag göra nu?.. Hade planerat att hämta alla mina skolgrejjer hos papps men, vem orkar det? Glömde föresten tacka papps för skorna i mitt förra inlägg så gör det nu: TACK :D!! Ska inviga dem idag på träningen ;P .

Duomax

Äntligen ett par nya löparskor, wiiie =). Gick ner till runners vid centralen, fick springa på ett såntdära band då de filmar när man springer, as fult men coolt som fan :D. Blev lite träning eftersom jag fick springa i 4 olika skor för att hitta de som troligtvis passar mig!! :) . Skit trevlig försäljare också (stoooort + i kanten !). Nu hoppas jag bara på det bästa att dessa hjälper mina ont i fötterna problem.. :p

Ääääntligen :D


 Åkte ner till nynäs och keka på flötet med papps, trevligt :). Ni kanske har observerat att jag bestämt mig för att skriva "icke-fet" text nu... Vill ha lite variation, men det finns möjligtvis ingen som vet hur man kan ändra skriv stilen? Den hära e så boooooring :p.
 Ska nog börja på att fixa min väska nu, sen ere träääääning =).

Yeees, thaaank you Maria  for the STYLE ;D.


21.21 !!! , Blev kallad nånting-bitch på träningen, why meee Bondgården ?! :P Mohahaha... Slog emot med att kalla henne Kufen, hårt men livet är tufft ibland..
 As rolig träning faktiskt! Glad som en ärta (?) .. På väg hem på moppen satt jag och nynnade på Rudolf med röda mulen, varför ? Ere vinter lr ... ? Stöööört!!!
 Har också sett ett antal katter passerat över vägen denna vecka, både svarta och andra.. Är det ett tecken på nåt? Kommer jag få dubbel trippel otur nu lr? Har inte "tviat" en enda gång över axeln för tror inte på detta, men ere en pik att jag kanske skulle börja göra det ... Det är frågan :p .

Snälla prickar låt mig vaaa!!

Slutt

Så var sommarlovet slut :( ... Ville ha längre nu, typiskt att man alltid vill ha det man inte kan få, verkligen!
 Hade tänkt berätta om min mesta oturssämsta dag jag hade igår men jag har inte tid med det nu (ja, det var verkligen myyyyycke otur jag hade igår så det tar en stund att skriva:P). Ska kila på träning, läs senare om min otursdag  ;D.


22.40 ,
jaa... träningen gick bra :) ... Och nu det ni alla väntat på (nooot :p) men iaf, otursdan!!
 Gick upp lagom tid för att hinna städa, allt än så länge helt ok!... Tog 12 bussen till stan, börjar med att jag inte hittar mina hemmanycklar, så blir försenad (men bussen var försenad 10 min så.. lite tur kanske :P). Åker in till stan för att fixa skor med pappsen. Kom in strax efter 13.00 .. Papps skulle bara fixa lite saker och jag gjorde mig sysselsatt med att keka upp deras fruktkorg typ och gå på toa ett antal gånger (är man rastlös så e man:P). Klockan blir sedan 14.45 och jag ger upp med väntandet och går därifrån. Dååååå förstår pappa att jag faktiskt har väntat i en evighet och ringer upp och säger att vi kan gå ner på stan nu och fixa skorna. Hell no tänkte jag och tog 14.52 tåget (som nu var typ 10 min försenat "/). Hade ju andra planer inför kvällen.
 Iaf, tåget kommer inrullandes in på Ösmo station och däääär sticker bussen preciiis!! FAN. Bussfan.. Den kan väl vänta 1 min efter avgngstid, speciellt när den ser att tåget kommer (Skyldighet?). Fick vänta en halvtimme på nästa buss... Kom hem (efter att ha hämtat alla mina saker hos papps till mamms) och måste keka!! Klockan var då runt 16.30. Brottom till Catta!! Loggar in på msn men det har tydligen bestämt sig för att inte funka just denna dag...  Väl nere och efter att vi handlat tårtgrejjer på Willys (ja.. vi skulle tydligen baka en tårta:P) så började  vi packa upp och göra iordning allt. As kul btw att träffa Amanda och Hanna :D <3. Cattas farfar ringer runt 9 och ligger på akuten så Catta måste dra in dit... där sitter vi kvar med en hel tårta , öppnade vinflaskor och så är inte självaste husdamen hemma :P (?) .. fan.. Så det blev en mindre lyckad kväll med en mindre lycklig catta, och besvikna vänner (de som hade tänkt att joina oss "/) . Åkte hem halv 11... Höll på att bryta ihop.. VILKEN SÄMST DAG... 



There it was...

dag 73

Siiiiista sommarlovsdagen av det nästsista sommarlovet. Jag tycket det låter hemsk, fast... det har ju faktiskt varit ett toppen lov!! =) . Man ska sluta när det e som bäst ;P . 

 Idag blire att åka in till stan och möta papps och förhoppningsvis fixa ett par ordentliga löparskor!! =). Har paintat håret också, över mina förväntingar, yes =). Och ikväll blire catta, or ? ;D.


Hårfärgen ;D.


dag 72

Kom precis hem från Krippa (hurra hurra i efterskott på 18-års dagen :D ) . As trevligt dära =)... Skönt att komma hem skapligt och chilla lite :P hahha =) .
 Lillebror sköter sig inte, det bådar inte gott :( ...


I don't know what I know and I know that I don't know :P ... Sääääkert =)

Lite förtjust, lr ? men... får väl tare lugnt...

tipsy ? ;P

10.53 Nu blire åka av till fru murris ;D  . Yeeey =D


22.54 badade i Grindsjön med murrisen ;D. KALLT!! Men annars soft :) Lyssnade påhjärtradion, myyyyys =). Sen tittade vi på free jimmy, den e så jävla skum :Phahhaa =) . Övningskörde till nynäs för jag och papps hade inget att keka till kräftorna :P. Gick bra =D. Kräftorna var as goda =) . Köpte också hårfärg som jag hoppas orka fixa imorrn ! ...
 Har letat som en dåre efter en dator men det verkar inte som att det är meningen att jag ska ha en ny... Let's get some sleep...



dag 71

Åkte till Bodgården igår iaf :D . Vi bakade en asmummsig äppel/maräng paj (?) !! + lite hemmagjord kolasås. Mmmm =) Bra val dära miss fine ;p. Sen satt vi bänkade framför.... skolkatalogen!!! HAHA =D . Vi kom in på ämnet att vi inte sett någon riiiiktig snygging (asså, nu menar vi en såndära snygging som verkligen är en riktig hunk ;P ) på as länge, så det var alltså dax att hitta en :D. Haha, vi satt dära som nåra småbarn på lågstadiet, as kul :) . Fast det var ytterst få som blev utplockade, nynäshamn grabbar, skärpning! :P Haha :D Blev lite tired så vi bestämde oss för en promenad, härligt! Och det var ju såååå stjärnklart. Gick och lämna katalogen i Pälsys brevlåda också ;P. När jag kom hem runt halv 2 lr nåt så la jag mig ute på altanbordet faktiskt och bara tittade på stjärnora. Högre mysfaktor kan man inte få !! (förutom om någon tittade med mig :P Hahaha classic) . Men det var så enormt länge sedan som det var så stjärnklart, smälte :D. Såg till och med ett Stjärnfall (om det nu heter så :P ) . Glömde önska mig något...Antar att jag inte önskar mig något just nu :) ...




"vad är det som säger att det
 vi har nu är verkligheten?"

_______________________________________________________________________________________

19.40 . Duschade nyss =) . VI VANN :D 5-4 ;D .... Hihihii... Satte en =D Emma gjorde 2 och Sofie 2, as najs ;D . Kändes riiiiiiiktigt jävla bra, fy fan :D .
 Blire kripps ida? Hope so :D Men fru murris vägra svara i telifonjäveln :P.

dag 70

Gick upp dryga halv 7!! SNARK :D . Jobbade till 15.00, haha en norsk gubbe snodde sheidas och shalhas dricks!! Vilken jävel!! Var bara 15 spänn men ändå :P ... Brännde cirka 20 våfflor men men... hahha =) . Åkte med systeryster hem :) .  Har också tittat på Rainman! ... Love him :) ! ... Sånna filmer gör mig lycklig, så lycklig att jag gråter faktiskt :P ... :) . Tänkte hitta på nåt med Bondgården ikväll, får la se hur det blir =).
 
Imorrn ere match mot jäla lr vad dom heter :P Hoppas att det går bättre än förra gången ... Haha :) . På tal om det, jag måste ringa papps :D. Herrå

dag 69

Today it was simpsons daaaaay =) . Jag och Olle var och kollade in the moooovie !! Den var faktikst riktigt rolig :) . Faktikst lite under mina förväntingar, precis som miss fine sa... men helt mycket 0k =D. Sen var vi inne på jam och jag skaffad äntligen ett capo!! YES =D. Sen var det brottom till träningen när jag kom hem, han äta 3 rutor choklad innan jag skulle dra iväg igen :P . Men träningen var annars kul som vanligt, fick ett typ 20 sidors häfte om målsättningar och hur olika växlar osv.. "/ As seriöst men..det är kul! =D .
 Kom hem för typ 1 ½ timme sen och började direkt lira lite gitarr =) wiiie :D . Sen efter jag duschat så tog jag en topps ur våran extra fina toppsburk som vi haft i evigheter och ställde prydligt tillbaka den (trodde jag). Jag ställde den på halvkant så våran extra fina toppsburk som vi haft i evigheter SMASHADES ner mot golvet :(... Ett tecken på att jag börjar bli riktigt trött... Fan , våran extra fina toppsburk som vi haft i evigheter är förstörd, papps kommer bli galen "/ . Smällar man får ta antar jag ...
 Har dessutom precis smetat in mina så fint omtalade eksem med skinoren. Svider som F A N ... Hoppas för läkarens del att detta fungerar :P . Nu måste jag även fylla in min idag nyinköpta kalender :D Så... Sov gott =)



Imorrn blire jobb ;P
Kom och keka glass nere i hamnen vetja,
 lejonet och björnen =D.


dag 68

Jahapp, nu ere bara 6 dagar kvar av den 74 dagar långa sommarlovet... :( . Fast det ska bli kul att börja igen, spännande att se alla ettor ;P hahha :D . Och det ska bli huuuuur kul som helst att lira igen =D. Har dock börjat smygtränat lite gitarr nu, men mest för att olle har haft "jennis jour" och hjälpt mig när jag inte fattar dumma ackord :P hahha =) . Forgot to wright yesterday, så tänkte berätta nu =D .

Igår var jag, elseey, fru murris, snoreskog & olle och badade på revudden =D . Väl där träffade vi maaooliiin och hennes mamms ;D . Sen kom också Mange =) . Riktigt trevligt även fast solen inte riktigt sken hela tiden :p . Hade träning klockan 7, sprang kooper testet på 13.34 =) var bara 2,7 km dock :P hahhaa =) . Men as kul att lira lite handboll igen =) .

Idag var det första dan på jobbet då =D . Gick riktigt bra må jag säga :P . Hade skojj med Catta ;D. Sedan fick jag besök av lollo,malin,elsa,jossan och maria :P hahha =D Snygga glassar det blev (yn) . Sen vare fotbollsträning :D . As kul, har match på lörda också ;P Wiiie =) . Kom hem runt kvart i 9 och kekade :P . Sen har jag tvättat bort en massa skit som stått på min dörr... inte bara skit iofs, gammla grejjer skrivna av en viss person som jag inte orkat eller velat tvätta bort. Fattar inte att det tagit så lång tid men nu har jag iaf gjort det !!! Sen har jag tänkt att byta gardiner(har fofarande julgardinerna kvar), eller det kanske är lika bra att låta dom hänga, menar... det e ju bara typ 4 månader kvar till jul ju :P hahha. Patetiskt!!! Sen skulle jag limma ihop ett klockarmand men superlimmet var tydligen så bra att det inte ens gick att ta bort korken från den :P Ja ja, imorrn blire iaf att se Simpsons och införskaffa mig en almenacka :P :)


GODNATT =)


dag 66

Yes, nu ska jag uppdatera min blogg med lite dagboksinlägg jag skrev nere i karlskrona =) . Senare ska jag skaffa lite bilder och lägga in på mastrud.bilddagboken.se ;D

Fredag: Kom till anläggningen runt halv 7. Alla satt i ett och samma logement, as bra för då blev det liksom samhörighet från första stund =).

Lördag: Väckning 06.00 (resten av veckan gick vi alltid upp 06.00). Städade som vi gjorde varje morgon (sträckta sängar som var typ omöjligt att sträcka korrekt!! Sopning och skurning av golv + damma överallt), var lite konstigt att städa det första man gjorde på morgonen men.. Sedan var det uppställning och så bar det av till klädhämtningen :) . En persedelspåse fullt med grejjer + en ryggsäck proppad med saker :p. Uniformen skulle på med detsamma, fick en lektion i hur man skulle klä sig rätt. Vihade 2 jävla typ sockor på oss, varje dag! Blev lite varmt... :P Värsta viktigt det var att ha på sig rätt och knäppa rätt.. Samma med skåpen, allt skulle se korrekt ut! Fick en beskrivning, tog typ 30 minuter att få allt på plats :P. Efter våran kurs om sexuella trakaserier och jämställdhet så fick vi lära oss lite kommandon som; givakt, manöver och vänster om. As kul med lite exersise =). Fick en liten sietzing (?) på stan senare och efter det hade vi lite grillkväll nere vid vattnet :) . Sedan skulle vi hämta sovsäckar och lite andra grejjer, vi kom för sent til uppställningen och vi fick vårat första straff; 10 armhävningar :P . Hahha :) Men ändå en riktigt bra start på den kommande veckan =) .

Söndag: Det första vi hade på morgonen vid uppställningen var brak. Kämpigt utan uppvärming men :) . Resten av dagen bestod mest av exersise och kurs om folkrätt och sjukvård :) . En tjej svimmade för att det var så varmt på exersisen "/ ...Lite senare hade vi också tävling om vem som kunde få ihop en bår på snabbast tid, jag och Catta fick 1,59 ;D Var 4 sek långsamare än de snabbaste :P .

Måndag: Första lektionen handlade om näringslära, väldigt lärorikt :). Sedan gavs eftermiddagen till att öva självförsvar, riktigt kul :D . Blev lite långvarigt dock men.. Nu jävlar ska ni se på självförsvar ;D. Sedan kom våran första och typ enda fritid :D En stund på stan. Skaffade pressenter till sergenterna och löjtnant samt åt meeeega stora glassar på glaciären ;D. Sen vare en as skum kille som förföljde oss hela vägen till basen, skumm typ! Jag och Amanda kom fram till att han var psykiskt störd när han passerat olika knäpphetsgrader vi satte uit längst vägen (typ, följer han efter oss efter det dära huset är han måttligt sjuk, nästa hus så är han scaaary osv.. :P ) När vi kom hem satte vi direkt igång med att packa allt vi skulle ha med oss ut i fält, hahaha... Typ omöjligt nästan att få ner allt, men det gick tillslut, vi smög oss upp 15 min tidigare på morgonen för att hinna :p .

Tisdag: Kontrollering av packing det första vi gjorde (fick packa upp allt som vi kämpat så mkt med att packa ner!!! ) En stund av högljudda suckar så var iaf all packning ner packad igen :P . Åkte sedan till rosen-nånting och kekade mat som fältkockarna fixat :D . Sedan bar det av till tältplatsen i skogen. Gick 2 km med typ 13kg tung obekväm ryggsäck, men vi klarade det!! :D Samtidigt hade min mens bestämt sig för att komma, fatta vilken pina, men jag pallade trots det :D . Haha ;D . Sedan fixade vi upp tälten som tog en evighet och sedan disk, p-grop, tvättställe och latrin . Blev as snygga :D . Tälten blev iaf as varma för vi var tvuuuuugna att elda hela natten, typ ingen kunde sova :P . Alla satt också eldvakt , boooring :P. Glo på en kamin i en timme är ingen hitt ..

Onsdag: Började med att vi skulle riva ner tälten som vi slitit så mkt med att få upp (nästa natt skulle vi nämligen tillbringa i knäppetält :P) . När det var gjort så gick vi en bit till en "eldlektionsplats" och gjorde lite brandövningar . Alla var dö trötta eftersom ingen kunnat sovit :P Sen var det ju så lyckat att det spöregnade en stund också ... Äh =) . Lärde mig mkt, visste inte att nåt som hette napalm fanns :P . När vi kom tillbaka fick vi lära oss lite om skyddmasken, kompass och orientering samt litekamoflagemålning ;D . As kul :D Efter det var det tipspromenad ;D Skit kul :D  Fick bära på en 12 kg tung radio också, som tur  var var vi typ 5 st som delade :D . När vi kom tillbaka var vi typ döda och hade hittat på en as rolig sång ;D. Sen hade självaste Generalen kommit på besök! Haha =) . Coolt ! Slog också upp knäppetält, jag och hanna blev partners ;D Satt och gapskratta åt den dära jävla ballaklaran och höll säkert ett flertal vakna :P. Myggen var en plåga och jag ser ut som fan pga den dära natten :P Men det var mkt bättre än ett varmt tält :D .

Torsdag: Vaknade upp och hade fått en snigel som sovkamrat!!  EEEUGH!! Höll på att dö... Den hade krypit upp på mitt liggunderlag, fick panik :P .. Ja ja, morgonen bestod av nedplockning av allt och puttsanden av rör "/ Skit jobbigt :P. Men vi kom iaf hem :D . Fast var jobbigt att packa upp alltnig men.. ändå skönt att komma till logementet igen :) . Fick också en överasking och det var att åka g-båt!! :D . Fy fan va kul det var! Det var jag , katarina, praktikanten och serganten i en båt. Fy fan vad de dära  grabbarna körde då!! As kul :D Sätena gick tillochmed sönder i en skarp sväng de gjorde så jag och praktikanten höll på att falla över bord :P. Men det var verkligen as kul :D .  Sedan fixade vi as mkt med dikter och grejjer till löjtnant, sergant x2 och praktikanten :D . Catta skar sig i tummen och jag fixade as fint bandage av förstaförbandet (a) .

Fredag: Snart var det över, lite trist "/ .. Var och kollade på en massa militär båtar och u-båtar. Fy fan va coolt det var!! :D . Sedan lämnade vi in alla grejer vi haft under veckan. Kändes tråkigt för man vill ju ha den dära uniformen! :D .  Efter det skulle vi göra en gemensam utvärdering om kursen och sedan enskilda. Och eftersom jag och Katarina var förtroendevalda så fick vi sedan redovisa den gemensama utvärderingen för skolledingen. Riktigt kul :D . Efter det var det låååång rast. Längsta vi haft =) T ror den var på 3½ timme lr nåt :D . Fixade oss  i ording för avslutningsmiddagen, som för övrigt var as kul :D . Trist att känna att man måste lämna "gänget" men.. vi har bestämt att vinterkursen ska bli av!! :D . Gav också pressenterna till alla våran instruktörer, de blev as glada :D . Värsta kul :) . Kvällen slutade med en yber full Tfu-g:are och tandkrämskrig av Hanna och Catta =) ...

Lördag: Hemresa.. tråkigt :( ... Men först fick vi kursbevis och kramar av alla instruktörer :D . sååå trevligt, hoppas att man ses igen på nån kurs =) . Sa sedan hejdå till alla som inte skulle med "sthlms" tåget.. Sämst.. Men det har varit så himla kul och man ska väl sluta när det är som bäst :) ... På tåget hem snackade vi med nåra schweizare, as kul :D hahha, de skulle ringa när de kom till sthlm för nu var de på väg till mottala (varför vet vi inte :P hhaha, knäppa). Får se om vi drar ut på stan och hänger med dom då :P haha =) . Men annars så gick hemresan bra och alla har bestämt sig för att ses igen för den här veckan var verkligen en höjdpunkt i mitt liv! =) . <3

__________________________________________________________________________

22.02
, Duschade nyss, tränat både fotboll och handboll idag =) as najs!!! Men dagen började med ett dopp i grindsjön med fru murris och pälsy ;D . As skönt :D . Sedan åkte jag till vårdcentralen för att kolla alla min eksem i ansiktet "/ . Fick ett recept på nånting som jag hade tänkt att hämta på onsdag innan jobbet. Japp, ni hörde rätt! Jobbet. Catta har fixat lite jobb till mig på lejonet och björnen, så nu ska det göras glass. Tack gumman :D . Efter det att jag provjobbat lite så körde jag hem mot fru murris igen där också miss fine var på besök :D hihi ! Fick brottom till träningen så vi fick slänga i oss en tallrik med as god hemmagjort äppelmos och musli =) MUMMA :D . Träningen var underbart härlig!! :D . Roligaste kommentaren av självaste mig själv efter det att Anders lutat sig pustandes ner mot marken och påstått att han "letade efter sin lins" var; Anders, dom sitter på bollen så det e bara att springa efter den! ... HAHA :D Stolt över mig själv :P ...
 Ja ja, nu blirdet av åt papps.. Orkade inte kolla film med murris, ville träffa jossan också men... orkar inte stressa, inte ikväll. Imorrn så :D.

Ny på g?.
Jag svarade nej och det värsta
av allt var att jag ville säga ja.

dag 64

Kom hem från Lottorna idag, tänkte att jag skulle upptadera bloggen lite av migg dagboksskrivande som jag gjorde dära... men.. as usally så orkar jag inte det för tillfället (A), Hihi :D ... Men det kommer väl :) .
 Har iaf varit underbart och jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit! Hur roliga personer som helst och vi klarade oss igenom tuffa grejjer tillsammans, cool upplevelse! Längtar till nästa rookie kurs :D . Kommer sakna alla som fan , men.. det var en as härlig vecka med mkt slit :) .
 Imorrn är det visning på huset, hoppas att det är någon som är intresserad av det =) ... Vill flytta härifrån nu ! :) ...
 Ska kila till olof nu och chilla :p .. och på månda ere fotbolls träning, längtar (vill träffa alla)  :D wiiiiie, jag e glad !! :D

dag 56

Igår var det mysdag :) . Haha, Murre och jag gick ut till porthus, insåg att bussen bara gick från spångbro, och gick därför tillbaka igen:P ... Motion! Sedan kom Långeman över och chilla :D ... Åkte sedan för att hämta en resväska hos papps (Because... JAG ÅKER IDAG :D ).  Jag har nog inte riktigt fattat att jag ska åka iväg.. Kommer dö av nervoutslag när jag kommer fram säkert :P . Men ser fram emot lottorna iaf :D.
 Mamms och jag åt kräftor igår, sååååå gott!!! =) .. <3


See ya om en vecka.. :( .. :)



wierd..?

dag 55

Dagen efter... Eller, det är ju samma dag eftersom folket höll sig kvar ett tag :D . Men en riktigt najs kväll blev det, perfa Miss fine :D !!! <3
 Bara läääängtar tills man får se all bilder :P mohahaha...
 
Mamms kom nyss hem... Hon har varit hos mormor, och gissa vad jag får ? 2 LITER BLÅBÄR!!!!!!!!! Shit, :D :D :D. hihi, Olle kommer nog snart.. undra vad vi ska keka :P :D . BLÅÅÅÅÅBÄÄÄÄÄR :D

ELSEYYY ;D and MiSS FINE

Hyeheyehey jennis :D
this party rocksw, thank YOU! <3


Jennis rules and are tipsy and jossan asweellllll! guligullfest och middag minne 4 alltid! <3

dag 54

Gårdagen var perfekt :D . Grönan med familjen kunde inte ha blivit bättre ! Papps och mamms vann en såndära stor choklad också, med 2000 g choklad ;D. aa, bäst helt enkelt <3. 
 
 Hann också sy klart min klänning! (eller, har lite kvar att göra men.. nästan klar :D ) . Den blev över mina förväntningar. Så bra för min del eftersom idag blire middag för födelsedagsbarnet Josefin!!! HURRA HURRA =) <3