Underbara människor

Precis nu, när jag bestämt mig för att jag skulle ta vara på min tid jag inte har något att göra genom att blogga kom jag på att jag måste, måste, ladda upp bilder på fb. Jag är en såndär person som väntar ett år, om man har tur, på att ladda upp bilder. Min kategori: sommar -09, hur bra kan det bli? består av blåbärsplock och gotlandsresan. Folk måste tro att jag haft en seg sommar. Mne det e ju det som e grejen, jag har inte Hunnit med att ladda upp för att jag gjort så mycket ;p, låter bra iaf.
 Det är iaf roligt att jag träffade så mycket folk igår trots att jag i stortsett bara var hemma (nästan). Mycket folk e ju typ en fyra stycken men så e det ju här på anneberg. Först hade jag träning, måste ge en eloge till min grabbs, de var verkligen jätte duktiga igår! Jag begav mig därefter till garnboden, jag ska börja sticka nu, det är ännu en grej som är så mysigt med hösten! Jag går in och den vanliga gumman är inte där utan två virriga medelålders gummor vilken den ena jag känner igen. medelålders gumma: känner du igen mig? Jag: jaaa... (jag känner igen henne så väl men kan inte sätta fingret på vem det är) medelålders gumma: (undrar om hon skulle hata att jag kallar henne så?) det e ju jag från cafeterian! Lotta. Haha. Hur kan hon minnas mig? Vilken koll hon har. På ett gymnsium med hur många elever som helst så minns hon mig som har handlat en tablettask någon gång, that´s it. Grymt minne har hon iaf. Sen! Jag går runt och klipper gräset för att göra papps glad och för att jag ska göra någonting ute och vipps kommer det en ung man på en 25 år, bitig, och vinkar framför mig. VA? Sen kopplar jag. Ahaa! Det e ju säkert våran nya grannes son. Ni vet grannen som skulle gå runt i trädgården med hjärtkalsonger och ölmage. Jag hälsar och tycker att det är shysst att han kommer in och hälsar. Han får mig snabbt att förstå att det är han som är gubben med ölmagen och hjärtkalsonger!!! Vad lost jag blev, jag hade verkligen inte föreställt mig någon 25årig kille som håller på med takewando som granne. Inge illa menat men det kommer bli svårt att ställa om sig från Ulla&Kalle till micke (som han heter tror jag...). Jag tror att han drar sitt strå till stacken, verkligen! Strax innan jag ska åka iväg till stan för att fira syster så plingar det på dörren. Vad tusan är det här? undrar jag. Då är det zeke (kajs papps). ehh hej :) . Dom ska OCKSÅ fytta och nu gav han ett kuvert personligt som papps skulle få eftersom de ska ha utflyttningsfest. Det blev ett rappt samtal som jag märkte att man skulle kunna förlänga men dom hade brottom. vad mycket man missar när man inte är i kretsarna för sorundabyggden (handbollshallen). Shit va mycket det blev. äsch. Idag ska jag ge kärlek till Oliver genom att åka till IKEA (ja ja, det kommer vara hemskt eftersom det är söndag och löning men jag är förberedd, kanske ska ta med mig fika som vi kan ha i kön?), sen ska vi till mediamarkt och jag vill gå in på rusta! Få se vad vi hinner för sen ere match, jag är pepp! Var sjukt kul sist även fast vi förlorade stort.  tudel.


Höst, är det bara jag som älskar denna årstid?

Om jag frågar någon om vilken deras bästa årstid är säger de Nästan alltid: sommaren! Och liksom drömmer sig bort och tänker på solen som värmer och semestern som kommer, antar jag. Om någon frågar mig säger jag: hösten! Och efter det får jag alltid förklara varför. Jo. Med hösten kommer det så mycket frisk luft som försvunnit under de (nästan) tre månaderna av kvav sommarluft. Allt börjar ändra sig i ofantliga varma färger, rött, gult, orange vilket är det mysigaste som finns! Jag vill dricka te varje minut och gör det kanske varje minut om jag hade råd. Jag har precis klippt gräset förhoppningsvis sista gången iår, och medan jag var ute fick jag ny energi och ville rensa bort allt som vissnat, plocka päron från vårt päronträd, plommon från vårt plommonträd. Jag ville försöka kratta ihop en hög av de löv som redan fallit och slänga mig ner i den som man alltid gjorde när man var liten. Med hösten kommer ny energi av att man ska Göra saker, förändra och påbörja något nytt. Jag älskar hösten för att det är en fin avslutning på någon härligt som varit och en uppfriskande start på allt man nu tar tag i att göra. Idag ska vi fira min systeryster som blir 21 på måndag. Imorgon ska jag nog fira med mys för att hösten har kommit! Vilken firandets helg! Jag ska nog fira lite till för att träningen gick ofantligt bra idag genom att gå och duscha ;D tudel!

Ledarcamp 09!

Fy fan vad underbart! Jag hade föreställt mig en helt underbar helg och den blev helt jävla superduper kanon! Jag längtar tillbaka, det var länge sedan som jag längtade tillbaka till något så mycket. Jag tackar Milou för att jag fick den här chansen. Jag VET vad jag vill göra just nu och vad jag mår bra av. Jag har verkligen fått en stimulans i kroppen och knoppen efter den här helgen (haha, ibland får man vara lite djup ;p).  Så underbara människor som är där i samma anledning som en själv och som alla är lika öppna och härliga. Vi bildade ett crew, jag niclas och Kim, Jinarcrew ;p. Så himla roligt, känner mig härligt barnslig. Sen var den skönaste kommentaren av niklas: Näe vi är inte framme än man ser ju inte ens land. (vi sitter längst bak på båten och han tittar rakt ut och tror att båten åker framåt :P HAHA). Åh. Så underbart. Provade vattenruggby, goalboll, pärk, varpa, rövkrok och två andra gutninska lekar. SÅ himla kul. Jag vet vad mitt drömjobb är: bli allidrottsutövare! Det skulle passa mig. Fan va kul vattenruggby var. Fick en pulsklocka och en neccesär också! Sen en drös med underbara ledarvänner och ofantligt mycket kunskap som jag ska ta väl hand om. Jag skulle kunna skriva så mycket men nu måste jag ägna en massor med kärlek till min Olivergull!
 Jag är lycklig!