Jag måste verkligen byta design på min blogg.

Jag ska först be om förlåtelse för att jag inte orkade prata med älsk. Jag fick så dåligt samvete att jag blev tvungen att ringa upp igen och säga förlåt. Men ibland orkar jag bara inte prata i telefon. Precis som att jag bara inte orkar sitta vid datorn, ibland känns det som ett tvång. Många gånger önskar jag att mobiler och datorer inte fanns, jag är inte den typen som skulle kasta brev omkring mig och svära för att det inte gick att betala räkningar på internet. Samtidigt skulle jag gå upp i taket om jag inte fick tag på min älskling när han står där dyngsur i regnet och väntar på mig och min buss inte alls har kommit, att den har ställts in. typ. Det får inte bli för mycket av det goda helt enkelt.
 Nu förstår jag också hur systeryster kan läsa en bok två gånger. Jag har hittat den, boken som man kan läsa om precis som man kan titta om på en film som min bror sa (vilket jag promt sa emot att det kan jag inte heller göra, fastän jag faktiskt gärna gör det).  Mia Skäringe! Dyngkåt och hur helig som helst, man måste leva livet med döden. Var det så? Jag måste kolla upp.


Geovetenskap: läran om jordklotets uppbyggnad, sammansättning och hur olika processer verkar på jorden. Så jag har undrat varje gång jag gått förbi huset där det där ordet har prentats in i mitt huvud. Äntligen!!

Nyinköp som känns bra i plånboken

Igår kom älsk in till stan efter jag jobbat klart, så snällt! Hjälpte mig hitta benskydd och fotbollsskor (mina benskydd är tydligen för GAMMALMODIGA enligt Oliver, nu är dom typ hälften så stora som de jag hade, vad hände?! ). Sen blev det en bok som min underbara idol Mia Skäringer har skrivit: Dyngkåt och hur helg som helst. Jag känner på mig att den är hur bra som helst!

Nu drar jag snart iväg och tränar grabbsen, är ovanligt pigg, hoppas dom är det också! Sa nyss adjö till våra kära grannar Ulla och Kalle. Mer underbara grannar får man leta efter!! Dom har alltid ställt upp och inte alls varit i vägen. Nu har åldern gjort att de inte klarar av att bo kvar... Jag fick verkligen pressa tillbaka tårarna när jag sa hejdå och såg hur Kalle kämpade för att säga hejdå till det hemmet de själva byggt. Jag kommer sakna dom otroligt mycket. Nu fruktar jag för att den nya grannen kommer vara en enstöring, sitta inne och mecka  min sin bil eller sitta i soffan och dricka bärs, sen kommer han springa runt i sina kalsonger på morgonen och hämta posten precis då man ska sätta sig i bilen så man är tvungen att se hans stora farfarkalsonger med hjärta på. Näe, sånna personer existerar inte intalar jag mig.

Och lilla jag. Jag skulle ju vara ledig i helgen, kanske spendera pengar på att umgås. Men näe, kris på jobbet och jag hoppar in. Upp till Mora, sen en sväng förbi Götet innan jag kommer hem. Jag som vill ha kvantitetstid som utvecklas till kvalitet, inte tvärtom.

Åh vad jag älskar att spela fotboll igen!!

Kom precis hem. Känns JÄVLIGT bra med fotboll igen :D. Konditionen är väl den som är lite borttappad och lite trixfix men annars ere finfint. Bra att Stinis släpa upp mig igen! puss påre

Danmark var härligt, härligt som förr. Det var 3 år sedan vi var där, samma vanliga ställe, samma sak fast allting kändes en aning mindre nu :p.Skönt att få vara med papps utan att han hela tiden ska svara  i telifon osv. även  fast det blev lite utav det med.... Det e ju skitkul att spela äventyrsgolf föresten!! Vart finns det äventyrsgolf här i härliga Sveriget förutom på gotland? Vågorna var grymma också, 4 meter höga som värst, så jävla kul att bada då! Och jisses vilket oväder det var på torsdagen då!!! Storm, regn och blixtrar och dunder, så jäkla häftigt vårat väder här på jorden kan vara ;). Min lillebror var jätte rolig och min systeryster myspys, det var en bra semester helt enkelt :). Nu väntar bara kryssning med mamms?

 Och min sommar avslutades med en hejdundrande kräftskiva hos Johan!! Fy fan vad kul det var, lite tjafs med älsk men det reder vi ju alltid ut :) no More av det lr hur? Så jäkla gott med kräftor, fan skulle köpt ett paket idag... Och Johans föräldrar då! Hihahahai.

Nu är det JOBB! Var en av tre på 300 som fick jobbet på cafét vid Stockholmsuniversitetet, känns så jäkla bra och hoppas verkligen att det fortsätter att kännas så! Jacob Wismar är en jäkligt skön snubbe och Jonas Hagberg är urvänlig och krävande på helt rätt sätt. Nu har jag skött reklamutdelning och på tisdag då smällere! Kom gärna :) Greens villa, nu jäklar ska vi regera!

Just nu funkare otroligt bra, allt har löst sig men idag kom den stora smällen att jag kanske inte kommer hinna med allt. Jag ska jobba, vara tränare i TRE lag, hur tänkte jag där?!? Och samtidigt spela fotboll och kanske även spela matcher, samt följa med på handbollsmatcher..... Välkommen till vuxenlivet var det någon som sa, jag tänker: Nu jävlar annamma ska jag göra något med mitt liv, KÖR HÅRT PÅ AAAAAAAAALLT! Får väl se hur länge det går, jag ska se till att det går.

Danmaerk

Åter igen hemma. Otroligt trevliga människor på mittiatåget. Körde en fuling genom att sätta upp min namnskylt på kupén bredvid (han jävlades med att knacka på hos mig mitt i natten när han skulle sova) HAHA. Han hade inte sovit en blund för han hittade inte "hem". Mig jävlas man inte med. Glatt sa vi adjö till varandra.
 Fick nyss bilder av jeanette från midnattssolståget, trodde aldrig jag skulle säga det här: jag saknar tillbaka redan faktiskt... jisses.





 Men nu! Danmark.

Hej och hå

Inte mycket sittande vid datorn här inte. Det enda jag brukar hinna göra är att maila om jobb, skicka in jobbtider och svara på jobbmail. Haha. Sen är det bara iväg och jobba igen, typ. Eller så tar man och cruisar med Murr på havet! Helt underbart <3. Jag tror att jag kopplar av när jag är hemma och gör typ ingenting, men det går inte att jämnföras med att vara ute med deras båt Louise! Snacka om att jag var utvilad. Dessutom var våran tripp ut i vassen med lillbåten oförglömlig, PANIK, haha. TIPS: Försök aldrig att ro igenom en vass, speciellt inte en tätbevuxen med typ 10cm till botten, du kommer garanterat fastna. I värsta fall kommer man inte ut, och då kommer man få leva på vasstrån och tång i resten av sitt liv.
 Det där med utvilad behövdes. Helgen har varit kämpig med cirka 5 timmars sömn på två dagar. Två Madonnatåg PLUS en madonnakonsert (vilken var inte alls så spacead som jag trodde den skulle vara, hyllningen till Michael Jacksson var det grymaste, samt dansarna, Madonna: grymt att se henne.) jag var helt slutkörd igår morse. Sen iväg på intervju efter att sovit 6 timmar. Ursött ställe som ligger precis vid SU. Nyöppnat, skulle vara kul att vara med i teamet från början.
 Idag: SLAPPA! sitter hos Oliver, väntar på att han ska få rast. Vill åka inlines.
 På torsdag är det jobb igen sen Danmark på en gång, tror jag? I vilket fall som helst så är rusningen tillbaka, sommaren håller på att försvinna men älskade hösten kommer snart :D. Tror att det är lite utav min favoritårstid...