Det drar ;p

Nej men nu ere nog dax för mig att sätta en liten kråka här, eller vad tycker ni?
 Nog tjaffsat i mina kommentarer, hoppas det inte upprepas. Det här med att internet är en 0kej grej att ha är något jag inte riktigt fattat än. Det ställer ju bara till med trubbel och gör att människor gömmer sig för vad dom egentligen tycker. Men ere så man vill ha det så ;D.
 Nu ere trotsallt jul snart :D . Julhandla idag med den stakade mammsen. Ja...hon har brytit foten :p  Men kan gå på den hyfsat redan! Var underbart väder och sitter och ångrar mig till tusen för att jag inte gick ut och sprang. Vinter? NO no.
 Juste! Vi hade ju julshoooow i fredas! Gick kanoners, var skitkul =D. Alla nailade allting kändes det som. Kristian i sin härliga Grinchendräkt som Linda gjort! hihi. Och jag i mitt nattlinne och Kalle i sin pyjamas, as gulligt! Den blev i alla fall klar tillslut. Och kul vare ;D.
 Sen, MALINS 18-ÅRSDAG! Guuuu så lurad hon blev. mohahha. Överraskningsfest istället för utgång :) Och lyckat blev det. taha, det gjorde allt värt det! När vi satte henne i bilen och Murr drog över scarfen på henne blev jag hur lycklig som helst. YES. Vi klarade det. Och jag har inte kunnat bli sur/irriterad/ledsen/trött sedan dess, all stress har försvunit :) Trots att jag inte kirrat alla klappar. Men.... DET LÖSER SIG :D.

GOD JUL :D


 


Nu ska jag slå in lite klappar. Julfirandet befinner sig i gbg hos Farmor i år :D



Inbjudan :)

Sötaste Kaj :) Vem kan tacka nej liksom?