Hurra på min alldeles egna födelsedag! =D

Började med att servera öl på tolvslaget plus att bli serverad en. HAHA. Knäpp-pappa. Fick Lite födelsedagspresents ;p. Och idag hare mest blivit jobb och tårtaätande nyss. Fick en ballong på MAX också ;) HAHA. ÄSch, hur bra som helst!

Midnattssolståget

Sitter nu på tåget, har lite rast. Passade på att sova två timmar eftersom det inte blev så mkt sömn. Fira födelsedag efter tolvslaget plus att servera frukost på morgonen är inte en sådan bra kombination men man överlever :). Igår åkte vi förbi Värnamo och gissa vilka som står där? Ett par gammla favvisar från förra tåget!! :D haaha. Lustigkurrar. Sånt gör att man blir lite... lycklig liksom. Man har fått dom att trivas :). Nu blir det väl av att skära tomater och gurka tro? Ja... Så ser min 18-års dag ut ;). Hm... arton. UNDERBART! Äntligen. Taaha. Älsklingen ringde imorse och sjöng, haha. Då blir man så lycklig att man spricker nästan, <3! Och smsbombad har man blivit, skönt! :D Synd att jag inte var hemma nu... Men nästa helg hoppas jag på det bästa ;p. Jag och systeryster ska väl försöka styra upp nånting! Skulle dock behöva värdar och värdinnor, några frivilliga? Kanske en chans att bli bjuden ;) HAHA.


Tjenamorsgalosch. Hälsningar ifrån Östersund!


Stationen bakom trädet skulle det visst vara

 Såg nyss en reklam för Bregott-havssalt. ÅÅH, Tänkte på dig då Murr! På båttrippen förra sommarn, på kötbullemackorna med rödbetssallad och havssaltsmör!!! Mm, så gott!


Idag var vi, Mammamuarna ;), ute på äventyr! Vi drog nämligen ner till Nynäs för att klocka på Alfons Åberg utställningen. Fy fan va ball den var! Åk dit :D Jag stortrivdes. Film och grejjer, värsta myshörnan. Och värsta lekplejset liksom! Ungarna stortrivdes. Hihi. Mysigt vare ute på banantorget också, keka lite och så. Sen fick nyfikna Ruben, Tuva, Oliver och Maja träffa Oliver! Taha. Dom har ju terrat honom i telifonen och äntligen fick dom se honom. De blev yberglada :). Åh en sån bra dag det varit, sötungar! Sen satt jag och Maja på bussen, hon rota igenom min väska. Hon hitta lite smink så jag fick sminka henne :p sen lyssna vi lite på mp3 och keka russin (haha, äntligen kom alla mina "bra-att-ha" grejjer till användning!). Aa.. Helbra dag helt enkelt.

Stationen inte många vet om ;p

Hel bra dag. Börjar känna mig riktigt hemma på dagiset nu faktiskt, och så ska man sluta snart :( Typiskt.
 Sen sprang jag och Oliver ut en runda, hihi. Fy fan vad kul! Och hur bra som helst <3.

Glenn är en rolig typ föresten :)

Wiiie

Bra dag, idag. En bloggdag.

- ett skäpp kommer lastat...

- med vadå?

- ett samtal

=).


Lifehouse!

Jag har återupptagit dom!! :D

 Var nyss ute och sprang i regnet, otroligt härligt :D. Vet inte vad det är, men jag älskar att springa i regn. Skämms också över att jag tappat min träning så mycket som jag gjort. Hjeeeeeeeelp.
 Men jag ska införa en ny grej, man måste göra det ibland. Varje dag ska jag ha min alldeles egna timme, där jag ska typ "tracka ner mig själv". Låter lite brutalt, men det låter as bra i min tanke. Får se hur det går och hur jag ska gå tillväga.

 Sen undrar jag varför i allsindar jag tar moppen till jobbet? det tar typ högst 15 min att gå? Och det tänker jag på nu efter två veckor. HAHA. This is what I mean.


Fotboll

Och så gick jag in på min sida och upptäcker att min Mastrud-gubbe har blivit avkapat över fötterna? SCHYSST! Skit-publishme. För det har väl inte alltid varit så?... Tsss

Och jag vill spela fotbooooooll!!! När jag och Murr stod och kicka igår kunde jag inte låta bli att dra extra mycket på smilbanden.


 

jag är över lycklig!

jag är vekligen det

jag är så jävla lyckligt lottad
Oliver

dumbom, men tack :)


Solstickan

Och varje gång jag ska logga in på bloggen så går jag inte på blogg.se!? En vana som verkligen prentat sig in i skallen. Ntntnt...

 Men jag tänkte bara säga till mina käraste att jag blir förbannad på min dator, min kamera och vårat internet och det är skälet till varför inga filmer eller bilder kommer upp, någonsin. Så småningom kanske... Den vackra dan så skriver jag nog tillochmed upp det i bloggen så ni slipper kolla runt i onödan ;).

 Och idag var den ännu en snigel attack! USCh. Denna gång erkände jag dock att jag inte är ett stort fan av sniglar vilket resulterade som tur var i att hon inte la den i handen på mig. PUH!

 Glömde nämna något om midsommar i förra inlägget, och såklart har jag glömt det nu igen :p hahaha. Typiskt.




Eken ;)

Rubriken är för Murr ;).

Midsommar
Den började med en tur till Oliver, hälsa på hans mamms, mkt trevligt! Sen drog vi hem till min mamms, trevliga filurer: min mamms och Norrländarn. Sen skildes jag och älsk åt, jag mot Murr och han till sina polers ;).
 Hos Murr var det stress, försenade såklart :p. Men sedan bar det av mot herrgårn. Träffade de vanliga folken plus nåra till, mkt trevligt! Det blev massor av mat, badande i poolerna och brännboll. Vi förlora ?! Jaja... Sen blev det dansa utav f*n!!! =D Sjukt mkt, jag studdsade runt som en liten boll. HAHA. Jag och Murr hade nog roligast. Dansade lite med polacken och sen med de "äldre" . Haha. Och vi fick ut tråkmånsarna på dansgolvet också, YEAH. Spelade också in någon mystisk fyllefilm? HAHA, mycket censuerad.
 Min Midsommar var lyckad, precis som jag trodde den skull bli. Den kan nog inte bli misslyckad när man är på herrgårn. Tack än en gång Maria Murr!!! :) <3

Annars har helgen fyllts upp med mys, krocket och fotboll. Precis lagom. Och jag får känslan av att jag vill ha mer sommarlov nu, speciellt när så mycket händer på en helg. Men neeeej. Typiskt. Fast jag mår bra ändå :).

Och Oliver, du är Underbar!!!


Eken

Behöver inte säga så mkt, det gick väl inte så bra. Men det var något med stämmningen, den var liksom glad ändå :) . 

 Och idag kom syrran och maammsen hem!!! Fick najsa presenter och fullt med historier inpräntat i huvet. Men sååå skönt att se dom igen :) <3.

Jag är inte riktigt på topp med det här bloggandet känner jag, men antar att det ändå inte är så många som läser just nu ändå ;D.


Imorrn blire första körlektionen, sen snackissssch med päls? :D


Ruben

Gårkvällen var ju magnefik! :). Tittade matchen med Olivern, weeeeho. Kunde inte slita mig imorse heller så han packade in mina mackor i väskan för att jag skulle hinna med bussen, åh underbaraste :).

 Nu måste jag bara berätta om ungarna på dagiset. HAHA. Först det värsta: Maja la en snigel i min hand!!!! EUGh, jag fick panik!!!! Jag har ju en sån snigelfobi. Fan, jag har aldrig behövt hålla masken sådär mkt. Hujedamig.
 Sen idag så fick Ruben låna min telifon lite. Och då ringde han Oliver :p hahaha. Oliver fattade ingenting men Ruben tyckte det var as kul :D . Imorrn så ville Maja ringa, vi får väl se hur det blir med den saken. Hon kanske glömmer :P. Annars kommer ni på min telifonlista få ett antal barn ringandes till er inom snar framtid.
 
Nu är Pälsen och Tamms nere i kaoset, kul för dom må jag tro!

Och nu är det inte länge kvar till mammsen och syrran kommer hem! :D Trodde det skulle bli värre än vad det blev, men jag antar att det hänt så mycket jag inte hunnit tänkt på att dom är borta :p. Men skönt ska det blir när dom kommer hem iaf :) .

Oh happy day

Asså, dagen igår var en jävligt bra dag, bara sådär spontant :). Gick upp sju för att ringa till jobbet för att få veta att jag skulle börja jobba klockan nio. Det var ganska soft. Hur söta ungar som helst! Jag kommer stormtrivas :). Vid halv ett drog jag iväg på kurs med maolinen. Sen hookade vi upp me tammis och päls. Tog en glass och bestämde biokväll.
 Sen så tog jag en sväng till Oliver :D. Pratade en snabbis för sen var jag tvungen att kila, tiden bara rusade iväg ?
 Vi tog bilen till heron, vilken jävla resa. Först knappt med tid, för att också inse att vi måste tanka. Nemas problemas tänkte vi, det kan ju inte ta mer än tio minutes liksom. HAHA, det tog typ 20 min. Först hittade vi inte vart man öppnade tanklocket, sen fattade vi inte hur vi skulle göra med med kortet och tamms frågade en kille som stod brevid som visade sig ha värsta vrålåket sen när han åkte iväg. pinsamt. Men han fattade inte heller så sprang in till macken och frågade. Sen skulle jag och Tamaran in och betala och vi inser att vi tagit fel km som vi skulle klicka in. Jag rusar ut till pumpen där bilen stod för vid den här tiden så hade vi bildat värsta kön. Och när jag är på väg att öppna bilen vilket jag tror är våran bil så tittar jag upp och ser en tant vid pumpen. HJÄLP. hahahhaa. Alla har då sett att jag sprungit till fel bil och tjejerna som parkerat en bit ifrån sitter och asgarvar åt mig. Herrgud. Och jag ringer tamara och hon asgarvar också :p hahaha. Alla måste ha asgarvat på hela stationen. Speciellt när allihopa sprang runt som vilda höns, på heron också. Vi bildade team: Tamara o Malin(godisshopp) Kaj o jag (biljetter+popcorn) Päls (parkera bilen). Och det gick jävligt bra, vi hann till första textraden ;p.
 När vi kommer ut går också tamms och päls in på herrtoan av misstag. Vi asgarvar. Fy fan, kan det bli värre ? JA! päls får motorstopp i mcdriven så tamara drar i handbromsen, kör över värsta guppet och vägrar stanna när tamara behöver spy. Päls: veva ner rutan då! jag får inte stanna här. HAHAHHAHA
 Jaja, en helt vanlig vardag?

Och hela dagen hade jag Oh happy day på huvudet. :)


Sommarlov

Äntligen lite ro. Eller äntligen?
 Gick upp tidigt imorse eftersom jag inte hade någon aning om när jag skulle börja jobbet. I och för sig så vet jag fofarande inte när jag börjar, ska ringa klockan nio igen. Vill inte gå på det dära jävla introduktionsmötet heller. Jag vill jobba på dagiset istället :p. Haha. Jag kommer få ångest när jag inte lär mig alla barnens namn.

 Förra veckan var wonderful. Känns som att det var en hel månad som shwissade förbi. Sommarshowen blev hur bra som helst, jag vill tacka alla för den! Fy fan vad BÄST vi var !!! :). Jävligt kul att den uppskattades av många. Ruskigt kul. Det gjorde vi bra.
 Och i helgen har det varit landet som gällt och mys med busungen ;p. Landet var grejt. Dit ska vi igen i sommar! Och på riktigt, inte åka iväg. Haha. Ändå skönast på morgonen att vakna och gå ner till havet. Mmmmm. <3 Längtar till Gotland nu, vi måste boka biljetter?
 Och underbaraste Oliver. Vi mötte på en unge på åtta år igår när vi skulle cykla iväg, as söt, fräknig. Han tyckte att vi ägde ;p HAHA :D.

Fullt upp

Ja, nu är det fullt upp med avslutningar och sommarnjutning!!! :D. Har inte orken eller mage att sätta mig vid datorn helt enkelt. haha. Kvällsshowen var iaf grymt rolig =)!!!! Gick bra, förutom när jag lira gura men det tog sig. Papps var där och kollade :D. Då blev jag glad, fick blommor och allt, gullpappa!!! Gullgirlsen kom också och kollade, skit roooooligt! HURRA HURRA för Päls och Murr som skaffa drivinglicens!!!! ;D YEEEEAH. var ute och gled nyss, haha. Mäktig.

 Våran klass är trotsallt riktigt mysig. tänk att jag SPRANG till genrepet innan showen idag. Jag kollade fel buss så kom lite sent. Jag sprang. HAHA. Det är ni värda helt enkelt!

Gullgull. =).

 Jag och rebban blev Perry och Jerry ikväll också ;) HAHA.

Och mammas gulligaste meddelande på msn:

Sari säger (17:27):

Lycka till ikvall Jennis!!!!! Stora kramar pa dig. Ar verkligen ledsen att jag inte kan vara dar!! Puss

Då blev jag ännu gladare! Jag är så glaaaad :D.

Och kan inte du Oliver, min sötaste misse, komma hit nu ? Det skulle vara den sista pusselbiten i denna underbara dag :D.

<3