Köööööra

JAG KLARADE DET!! =)

Med en ynka tabbe, kom klockan åtta och så ber han som jag ska köra upp med om legitimation. Har jag den ? NEEEEEEJ. Haha, hade lagt ut kortet ur plånkan så fick paya en extra uppkörning, som tur var fanns det en senare på eftermiddagen! Varför just jag? Herrejistanes :p...


Träning snart!! Och beslutsångest... Hjälp.


Nervo

ÅÅH. Jag kommer gråta om jag inte klarar det. Jag vill jag vill jag vill. Nervös? Till TUSEN!

Fäst





Jag trodde jag skulle slippa denna individ (om individ ens är rätt benämning?), men icke!!! Jävla fästing, men nu är den borta :)

Helgreat helg föresten, lyckligt lottat?
Sovmorgon imorrn också, mäktigt skönt!







.

Nog för att jag har gråtit över min egna dumhet, självisk som jag är. Men jag har aldrig gråtit såhär mycket över min dumhet, över att jag svikit den finaste person jag någonsin mött. Vilket måste betyda att jag aldrig varit mer självisk än vad jag nu är. Inget är ditt fel.

Jag vet att ett förlåt inte är tillräckligt starkt, det är det aldrig. Jag önskar att jag skulle insett tidigare att du var för bra, Oliver.

100 years to live

Jag älskar Hösten. Kom hit!

I natt jag drömde...

Helt sjukt! Jag drömde att jag skulle ut på BlueTrain-resa igen. Och inge nog med att det var en sån resa utan det var nämligen "ersättnings" flyg till Verona!!!! Flyg istället för tåg, whaaat? Jag vaknade i andnöd, jag vill inte åka den där turen igen.

Glömde bort att informera er om att en ny OS-gren är uppfunnen! Håll i er nu för här kommer nyheten...........Arga-leken!!!! Fatta roligt det skulle vara, med halvlekar och grejer för att "spelarna" ska kunna skratta av sig. Det är här en affärsidé Mary, som ska slå igenom!

En tur med Mary

Det började med planer som planerades till Täby. TÄBY?! jisesamalia. Pustandes kom jag tillslut på tågbussen och sedan träffades jag och Mary på tåget. - Kan jag låna ögonbrynspennan? - Oj, den finns visst inte här. ÅÅÅÅÅH! hahaha. Men är det Mary så kan man bara inte blir mer än syskonarg typ. Sedan satte sig en Mumin bredvid oss (Mumin = en gubbe 50+, trasiga kläder och jobbar som pantburkssamlare). Han var sååååå jäkla skön. Han började med öppningsrepliken (jag sitter och målar mina naglar lite hastigt, blev föresten AS fult!!) - Får man låna lite rött? HAHA. Och sen släpptes han lös. Mark Levengod lät han som, men han tyckte inte om honom tydligen. Han för skön. Eller vänta, han var mer än skön, han var STÖRTSKÖN! Hihi, värsta lirarn.
 Täby var great. Det ska kännas att man leeeeeeeeever. Det blir alltid på villovägar med dig Mary, den där Mary ni vet! <3

Glen är dessutom störtskön. Vi drog ut på centrum igår och letade mattor, vi hittade dock inga men men...

Allt för tillfället. Snart plugg igen, liiiiiite för tidigt om jag får säga det själv!

Ändrade planer

Nu bär det av igen, kommer hem på söndag kväll och då är jag leeeeeeeeeeeedig :D YES!

Olivern!


  
























































Förlåt för att jag åker iväg så mycket!
Jag kommer sakna dig hur mycket som helst
och älskar dig hur mycket som helst, du är bäst!!! <3



 

Tågluffaren

Nu bär det av igen, häääärliga Italia ;D. Denna gång har jag tagit med mig en aningens mer att göra på alla tåg, och en bok jag troligtvis inte kommer läsa ut. Hade en mysig dag igår, jag körde, köpte springshorts (efterlängtade!!!), var med ääääälsklingen :) (!) skrattade hur mycket som helst, och drog en prommis med pälsen och den inlånade hunden :D. Hur mysigt som helst.

tuddeluuu.