Jag har ett jag som bara jag vet om

Ibland skulle jag vilja tro på mig själv när jag tänker: tur att jag finns!


Jag äter bara kakan

oooh, mönstring imorrn. Eller det är ju antagningsprövning för oss "kvinnor"  :p . Lite nervös nu ärligt... Men det går väl bra :D Najs att bryta mönstret i vardagen. Jag älskar nog att bryta mönster ibland.

OCH SIESTA! NU NI!


SIESTA :)

Blir nog festival. Mer än troligtvis. weho!

Men igår iaf. Då fick jag ett blommigt armband av min syster, hur fint som helst! Det är precis såntdära som man vill ha av sin syster, verkligen :). Jag har bara för feta händer så vågar inte trycka dit det men... Har jag väl tryckt dit det så sitter det väl där för alltid och det är ju aldrig fel!

Man ska aldrig säga aldrig och ordet perfekt är perfekt! ;)

Nya utmaningar

Jag vill öppna min kropp för dig,
visa mitt bultande hjärta.
För att du ska se mig,
för att jag ska få se dig.



I love forget-me-nots


Koffjävel!! :)

- såg en kul grej på fb, att du har samma nummer fortfarande o de e bra för ja tror jag aldrig glömmer de haha

gulliga jävel, jag känner mig hedrad.


Please forgive me if I act alittle strange

Jag tycker att vissa är lite väl hemlighetsfulla ibland. Men ju mer jag kräver ett svar för att stilla min nyfikenhet så inser jag mer och mer att jag är den mest hemlighetsfulla av de alla!

Typiskt att jag ska vara så nyfiken och inte låtsas om det. Dumt.


keep up the good work, ensam

Sjuk... sjukt... attack igår, visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen. Kämpade mig igenom lunchen och vi hade skyhög kassa, sjukt mkt folk. But I made it. Men sen bar det av hemåt, sjuk och utpumpad. Får se hur det blir resten av veckan.
Underbart och hemskt igår. Drog till polarn vid sjön och slog ut några golfbollar, najs! Rakt ut i havet bara.
Sen har jag min underbaraste Oliver, jag är ledsen....

Tänk tänk tänk

Fikade med Murr nere på konsum i spånkan! Kaktus-sorbet!! Filosoferade lite med varandra, vad ska detta liv bära av? Sköning som ringer och peppar mig där jag sitter och skickar mina depp-sms <3

Taggad på festival! Måste ta ledig, måste.


För bra

Vilken toppen helg! Spenderat 3 dygn med grabbsen i handbollslaget. Jag förstår varför jag tycker om dom så mycket och varför jag går upp varje lördagsmorgon för att träna dom. Det händer lätt att jag glömer det. Sen saknade jag mina 01/02 or när jag satt där på coachbänken. I höst lämnar jag dem i andras händer, jag kommer sakna dom inser jag nu. Jag har inte riktigt tänkt på det. Men allt negativt följer med något positivt, eller hur? :)

Jag vill börja lira handboll igen! Jag vill sluta jobba och bara lira handboll och fotboll. Sämsta att välja. Jag mår bra av handboll tror jag. Har inte varit sådära på topp på länge, kanske är därför? :)

Näe... Imorrn ere jobb, 06.30, uppstigning 04.00 piiiip.



Det är ingen som vet mina lösenord

Jag fick lite smått panik i bussen idag då det slog mig: jag kanske är helt borta efter detta liv. Jag kanske inte finns längre. Min själ kanske går vilse och är alldeles ensam vilket gör att den aldrig kommer hitta till något skal. (Vet inte riktigt hur jag tror att det är men något sånt måste det ju vara). Men är det då det här jag vill åstadkomma? Lever jag nu... lr lever jag imorron?


Älskade

Jag har saknat musik, min musik.
Jag har tappat bort mig lite men nu hittade jag tillbaks för en stund :)

Nytt inlägg

Hej hå hej hå! glada påskens leende står på ;)

Jag såg här om dagen att min lampängel i fönstret fofarande är kvar sedan jul, det börjar ju faktiskt ljusna nu... Om saningen ska fram är jag nog lite mörkrädd här ute i skogen.
Antagningsprövning (mönstring) ska ske inom snar framtid! Yiipeey! Känns just nu helrätt att gå något inom militären till höst. Idrottskonsulentpapprerna är inte ens redo att skickas in, prio ett!
Idag was the end för sollentuna centrum. Har varit medhjälp åt Jacob the boss två helger nu. Mamms kom på besök med Angie, hur trevligt som helst! Gick en tur i färschast i stan centrumet och keka lite. Sedan gick BRANDLARMET!! Haha, mer tydligt brandlarm får man leta efter. Jag är dock förvånad över att jag inte typ sprang ut. Komiskt, frågade sedan expediten vad som hänt och då var det en micro på en restaurang som börjat brinna! High-tecnologi.
HAR DESSUTOM! obs, sista grejen nu. införskaffat mig ett par vandringsskor! DOM är high-tech kan jag lova, 3 papp.... Pank men lycklig :). Jag och Päls ska förgylla sommaren med en vandring på ca 6 dagar! Underbart, jag kommer älska naturen!