idé lös till löst idé?

Nu är det långa håret borta, ett avslutat kapitell om man vill vara djup. Men brukar jag vara det? No no, så ja, vi låter det bara vara avklippt. Det var Murr min vän som fixare medans mallan mys och murrmam beskådade allt hår som åkte i papperskorgen. Fan va skönt! men erkänner att jag saknar det en aning kanske...
 Men kvällen var mys med snack och bildvisningar, chips och paj. Mumma :D. <3



Idag vaknade jag nio, tänkte: en timme till? SÅKLART, det  e ju LOV! Vaknade halvt 11, upptäckte att det inte fanns någon mat hemma och bojkottade tv:n (den brukar bli min  vän i syslolösa tider och tider jag egentligen borde göra något annat). Jag beslutade: varför inte möblera om i rummet? Kom fram till att jag har fler husdjur än jag tror, en alltför liten garderob även efter jag slängt halva och för mycket barnsliga grejer i en kvinnas sovrum. Kattastrof. Jag hann iaf möblera om men mitt skrivbord är ett ofunktionellt sådant.

 Lasagnen står i ugnen och jag bara väntar på mitt första mål för dagen. Mina tankar faller åt träningsplaneringen till imorrn men viker undan till något mer aktuellt nämligen kvällen. Jag vill åka biiiiil.


Och sist men inte minst: VÄLKOMMEN HEM ELSIPÄLSI! Nu e du hemme igen.

ett glas med vatten, eller kanske hundra

Jag skulle kunna göra vad jag vill, men ändå rör jag ihop det? Ibland tror jag att det är det jag vill, ha värsta messen.

Och som jag sa, om hon skulle komma hem till dig skulle jag åka dit och slänga ut henne.

Gårdagen var RÖJJ! Haha, jag hade skitkul. (Med vissa undantag). Skulle vilja ha lite bilder? Jag var värsta mumien, malin den heta skol-lärarn, murremus den oemotståndliga 80-talarn och flippan var puman! ;D Jävligt roligt. Vi kom och ägde, inte sant ? ;) Mina idoler, som jag inte ens minns vilka dom var? , var iaf bröderna fluff!!!! Super härliga, hårfönar och hela köret. jag visste allt vem tomten var också ;D.

Nu vill jag bara mysa med ett par vänner, göra mig sysselsatt annars klarar jag inte av denna skit!

Olso

Japp, idag drar jag över till Oslo. En snabb visit så är hemma imorrn igen ;D. Låter kanske glamoröst men i själva verket är det långt ifrån. Fast... Att se Oslo är ju inte en sak som står på vardagslistan.

Sen ere halloween som står på listan, weeeho.

Nu måste jag göra mig sysselsatt, jag tog beslutet som jag fan inte vill.
Juste, skulle nämna att Jim (nakenfisen) hade rätt, right?

Igår tappade jag också hela olivolje-flaskan på badrumsgolvet. Jag skapade en olivsjö kan man säga, inte många som kan :D. Och fan för att försöka ta bort den... Såg imorse små olivfotspår som ringlade runt från badrumet till köket, oups. Det är fofarande kvar kan jag ju säga, hur tusan får man bort olivolja från golv? Papps kommer hem imorrn... Hjäääälp.

Rättning



Oj. förlåt nakenfisen, du har rätt! Det var ju spindelmannen som Glen skulle cykla med! Haha, du har helt rätt.

För övrigt har jag nyss stekt pankakor (observera att jag inte har ätit dom än). Det blev verkligen pankaka. Fy fan vad dåliga dom blev. Men försökte vända i luften på en och den kom faktikst halvt på stekpannan igen ;D. Men ett undantag är den sista, den blev PERFEKT! Så den ska jag snart keka med sirap, så får papps och syrran dom andra. Om dom ens vill ha dom...

Har fixat med gatumusikanterna idag, PUH. Nu har vi iaf klart för oss vad vi får göra, lite halft. Vi förbereder inför julen då vi ska stämma in i julsånger på nynäs gator ;).

Te

Aerboxade med Päls nyss, najs! :D. Känns i armarna, hur härligt som helst.  På fredag blire bollstyrke-grejen.

Jaa.. och annars sitter jag och klunkar i mig te, ska precis gå och fixa mig en ny kopp föresten. Blev pepprad på msn när jag loggade in så känns extra skönt att vara vid liv, lr hur man nu ska se det! haha. Slipper jag tänka på om just han är inloggad, vilket jag faktiskt glömde och kolla för en sekund. Blir jobbigt liksom för när man inte vet vill man inte vara för... hm ,hur  ska man säga det? påträngande? Ja! Jag är Jennis, den där påträngande jäveln :p Äh, inge fel med det va? ;p

Men jo! det jag skulle komma till var att jag nu minns vad jag skulle blogga om förut när jag inte kom ihåg. Hahaha, har ett litet efterminne sådära :p. Jo, ni vet att man kan skicka sms till 118100 och fråga någon fråga, vilken som helst och få ett svar tillbaka? Jag visste inte det förrän förra veckan iaf, då robin visade. Jag blev såklart nyfiken och skickade frågan: Vem är Jenni Sundin? såhär blev mitt svar: 118100 tror att Jenni Sundin är en pigg och glad tjej som gillar livet och storstan. En dag vill hon designa en ambassad i något exotiskt land. Haha. Fy fan  vad kul. Skickade sedan sms om vem min mamma var och en grej var att hon gillade att leka med maneter :P HAHA. och Glen drömmer och att cykla på en enhjuling med batman. Roligt man kan ha det :D. Jag gillare. Som en diskokula såhär till vardags.


miss Jones

Japp, så var denhär helgen över. Fartfylld, härligt =).
 Är inte på topp idag efter igår, det var riktigt najs, right tammis? ;) men lirade match idag iaf, hujedamig.  säger inget mer än att vi vann med 26-4 iaf ;p inte min förtjänst ett dugg måste jag tyvärr tillägga...
 så var det såklart  något jag tänkt på hela dan som jag skulle blogg om, och ja... självklart har jag glömt det! ntntnt...

Ännu en vecka sen ere loooooooooov :D underbart!

Underbara höstväder!

 Köttfärspajen a la Jennis är i ugnen och här sitter jag och tänker på det underbara höstvädret ute. Det är verkligen underbart!!! Vilken dag. Den har gjort det omöjligt för mig att bryta ihop :). 

 Ikväll blire utgång, feeling goood! Fick låna lite kläder av syrran, min fantasi har dött för tillfället, den är borta på handbollsplan nånstans. Får se hur det blir imorrn på matchen...

  Och en viss mupp hör inte av sig? Streck.


Streck

Vad mycket ett streck kan betyda! Helt otroligt när jag tänker på det :p.

Ikväll ere match mot haninge. Jiiiipey (inte).
Imorrn träning och utgång?
Söndag match.
Sen var helgen slut? hallååååå. ntntnt...

Vi börjar gå framåt med projektarbetet, ska bli mäktigt kul :D.


The show must go on

Träningen får en... hm.. 5:a?
Och jag är en... 7:a? fast när jag är extra tofflig så blir jag en 9:a... tydligen. ( ;D, med glimten i ögat 0kej?)
Länna-besöket får en 5:a för dålig storleksvariation på skor på skopunkten och en 10:a för sällskapet ;p. En 10:a också för gasaren bredvid oss i stopplysekön ;). Och en timma på elgiganten (spelandes av wii och trummgrej) får en 10:a.
Mitt humör får en 3:a och min beslutsångest en 1:a.
En go vän som skickar trasdockorna får en 7:a och guldklimpen likaså :).
Manusgruppen får en 9:a.
Initiativ från förstaringare får en 2:a.
Min rangordning får en nolla.

hur i hela friden

Som jag sa idag, jag ska blogga om ett ord nämligen YOUTUBE! vafasen. Hur säger man det egentligen? Jag kör stenhårt på att det rätta är "jutub" typ, ni fattar säkert :P Men alltmer ofta hör jag folk säga "jutjube" ?! WHAT? var kommer tjubet ifrån undrar jag då? Är det så att vi har försvenskat ett uttal eller är det så att mitt rätta uttal är fel? Snälla, sluta säg tjube :p haha. För varesig det är rätt eller fel så tkr jag personligen att tub låter mycket bättre! Någon som vet hur man ska uttala det föresten?

 Var på handbollsmöte idag. Givande, känns bra :). Måste fixa ett träningspass till lördag, kurs igen på söndag. Tittade på bonde söker fru med syrran också, e dom inte för gulliga? ;D
Står inför ett dilemma i helgen, om man nu kan kalla det så. Val är inte min starka sida.

Imorrn blire Länna för hela slanten föresten ;D taha. ser fram emot träningen om dn var great som sist. Juste, köpt 10klippkort också, måste användas.

 Och var är Murr?? Pälsen är också mystiskt försvunnen...

sex laxar i en lax-ask

Haha, värsta kul. Sov hos Jim inatt och som alla andra nätter jobbar han och kommer hem runt 4-5, precis då är jag i min djupaste sömn. Och när han kommer hem väcker han mig men jag somnar om, nästa sekund drömmer jag någon konstig dröm om snus och Jim utbrister i skratt, jag vaknar upp och har.... kan ni gissa? jo! en jävla snusdosa upptryckt i nyllet :P hahahhaa. knäppo.
 Kekade middag med han och vänner igår, helmysigt :) Blev ingen utgång, det var för mysigt hos nakenfisen! Dessutom match dan efter så det övervägde lite...

 Matchen vanns med 20-17 ;D Riktigt najs. Blev tvingad till en straff (tvingad på ett schysst sätt :P) av Ulli. Kan ju inte säga emot henne :P hahaha. Satte den, YES .Jag och straffar liksom? hihi.

 sjunde på tisdag =D.

Alltid lika kul

Skrev sammhällskunskapsprov i går... Hoppas det gick bra! Fick alla rätt på veckans-grejen sist, blev jag ju liiiite glad om man jämför med att jag bara haft ett rätt innan typ :P hihi. Men nog om det! Sammhällskunskap existerar inte på en lördag.

 Träningarna med smågrabbarna gick bra som vanligt, tränade ihop med girlsen idag också, najs :D . Så stolt över dem. Och 01:orna går sakta men säkert fram, vissa är hur grymma som helst. Ska fixa träningsprogram till nästa helg, måste vara jekligt bra eftersom det ska redovisas på sista kurstillfället....
 Funderar på att bli idrottslärare?

Ikväll blire fartigt förhoppningsvis, ska bli road och roa själv förhoppningsvis! Klanighet kom fram, du är pinsam och kul ;D Haha.

IMORRN ERE MATCH. visserligen med seniorerna men ändå... 15.15 ;) Sunnerby!


Jag? Ålderdomlig?



Shit jag börjar bli gammal.