Skrapa skrapa skrapa

Nu har jag skrapat bort lite mer än halva färgen av det som ska vara borta på vedboden. Jag är faktiskt lite stolt över mina värkande handleder och blåsor på händerna! Imorrn SKA jag upp innan nio, det är mitt mål. Varje gång jag går upp tänker jag på min skatt som går upp vid tre eller älsklingsvännen som går upp 5, och där ligger jag och drar mig till tio. VIsst, jag kan ju njuta lite grann ;D.
 
Jag, älsklingpälskling, syrran och papps var och tittade på the hangover i söndags. Överlycklig för att den faktiskt var rolig och över mina förväntnignar (så som vissa pratat om den...). Blev ypperligt besviken på Twilight så det här var en bra vädning för filmvärlden ;). Idag var jag och syrran på fiket som öppnat i lilla spånkan :D. Gravt besviken över att det bara fanns delicato-grejer. Maria, kan inte du börja där? Träffade sedan Snoreskog på hennes asfräcka salong, du har gjort det fint där ska du veta :).
 Nu har jag äntligen fått min nya mobil! Sämst var att jag var tvungen att ha papps legg för att hämta den, när blev lillan så seriös? ntnt... Men jag är glad över nallen, finfin!
 Nu är det Brittiska lågtrycket här! Fast för stunden är det molnfritt, underbar sommarkväll <3 Det franska lågtrycket var det ju jävligt mkt snack om på P3, haha. Roligast.

Sommarmys

Idag blev en såndär helt oplanerad, fantastisk, dag! Vaknade, började fundera vad jag skulle syssla med tills jag och syrran skulle cykla till glassbilen. Jag hittade en slipmaskin och började slipa på våran Majtuna skylt! (Vårat hus heter Majtuna ;p) Det gick väl ganska bra... måste köpa slippapper! Sen cyklade jag och syrran till glassbilen. Man måste nämligen ÅKA till glassbilen här på landet, den kommer inte in på gatan vid ens hus här inte. Och vad händer då? JO! Den kommer inte. NTNTNT. Sen helt oväntat fick jag reda på av Oliver att svenska skidlandslaget + hela skideliten skulle åka rullskidor i lilla nynäshamn! Jag drog ner dit, och vad möter jag inte på vägen då om inte GLASSBILEN?! Åh. Och från ett rullskidsbesök blev det en heldag med älskling: egenplockad sallad på köttboden, glass i hamnen, minigolf med en öl samt bad i hamnvik :D <3 Idag känndes det som sommar, en såndär riktigt sommar.

Ett stort plus
Oliver: Hej! Två pensionärer, tack.
Butiksman: Haha, ja juste.
Jag: Ja, det gäller att hålla sig ung och kry!

Och vipps! Så fick vi minigolfen 30 kr billigare ;). That's how we do it.

Gotland

En vecka senare kommer jag här med en uppdatering om Gotland ;D. Riktigt najs att umgås med en hop vänner igen! Känner ju att det kommer bli sisådär med det om man inte börjar plugga igen... Kalmar kittlar i fingrarna men ÅH, jag vet inte! Det spårade ut lite på lördagskvällen men det ordnade upp sig riktigt :). Jag och Murr mös i tältet, fastän vi bara sov där en natt (då jag hade besök av en viss partyprisse ;p och Murr kom hem fyra timmar efter oss typ). Jag vill tälta!!!!! Någon? Oliver vägrar... Solandet på Tofta var underbart, hur skönt som helst när jag Päls och Tamm tog trampboaten ut <3.  Leken som innehöll alla de godaste frukterna/bären var underbar! O'learys var nog helgens kap, fuck alla inträden på 300 spänn! Körde middag på hamnplan istället. Great helg, även fast jag inte var så pepp på Stockholmsveckan innan så blev det riktigt bra! Nästa visit blir ledarcamp, pirr pirr! Det är fan snart Augusti...

Idag har jag och systeryster varit och shoppat i SKHLM ;). Stort och bra, uttröttande men lätt värt det! Nya jeans, tröjor, underkläder och väska. Och ja... Ett par skor till.
 På måndag blir det trip med syster igen och Glen och Mamms :).

Kajakutflykt igår, en aningen större havsfordon idag.

Åh, så underbart igår! Jag och Oliver bestämde oss för ett tag sedan att göra en kajakutflykt och äntligen blev den av :D. Så underbart, har aldrig paddlat kajak förut men det gick faktiskt bra. Ingen träningsverk idag, än. Oliver hade det lite kämpigt på hemvägen men jag muntarde upp med en sång ;p. En underbar dag, jag är full med soleksem men det var det värt! <3



Och idag beger jag mig till Gotland med kära vänner :D Lyckligtvis har jag med mig älskling också men han SKA vara med sina polers, intalar jag mig själv... :p. Hemma igen på söndag,  vilken snabbvisit!'

Åhörare

Ja juste! Jag glömde ju nämna mitt uppträdande på Luddes i lördags. Haha, det var ganska kul. I love rock n' roll, en låt jag ääääälskar och lyssnar på jämt, kan texten helt utantill vilket var perfekt! (Försök höra min ironiska röst.. hah) Men jag klarade mig ju helskinande med att avsluta det hela med: Och tack till den underbara gitarristen! Det var iaf askul :D Och det menar jag.


(Snodd av syrran)

Sommarvärme

De senaste dagarna har jag planerat för regn regn regn. Och blir man inte så glatt överraskad då när solen har sträckt ut sina strålar varje dag? Peppar peppar.

I helgen var Jeanette, Johanna och Annika på besök. Riktigt trevligt! Dom fick komma hit och arbeta genom att hjälpa oss med veden, mycket snällt. Hoppas att dom kommer på besök snart igen :).
 Systeryster drog sen med mig ut till Muskö med hennes polare, hur kul som helst!!! Blev dans hela kvällen, spenderade 140 kr (Nas var så snäll och skjutsade oss för 100 spänn!!) vilket är ett stort plus i min ekonomi just nu! Vet inte hur jag ska klara Gotland... Sen blev det tjafs, fast det var lite roligt eller hur syster? haha. X: Har du aldrig varit på festival!?! Jag: Det här är ingen festival, vi är ute på en jävla Ö!! hujedamig ;).

 Har planterat blommor idag ute på balkongen hos mamms, åh så fint! Vill ha jätte mycket blommor!


Var och blåbärsplockade med bruuudsen i fredags, helt underbart! Blåbär och vänner, så bäst. Och ingen kan säga att mallsans voffsing inte är söt, fy bubblan vilken snoffsisöt sak!

Äntligen har blåbären kommit!!


Världsnytt

Jaha, var ska man börja? Jag kanske inte ska börja alls ;). Fast nu har jag i och för sig redan gjort det så det är väl bara att fortsätta, haha. Det går i all hastighet, var det Italien jag skrev om sist? Jag borde inte få ha någon blogg... Det värsta jag vet är när jag själv surfar runt bland människors bloggar och så har dom antingen inte skrivit någonting på hur länge som helst eller så är det ett helt uppslagsverk om hur deras VECKA varit... jisses, nästa! Men jag får acceptera, jag är likadan.
 Men, jo. Jag skulle ju faktiskt skriva om annat än om min blogg nu när jag väl skriver. Italien var skönt, förutom att jag brände mig som fan... Dessutom fick min syrra en fågelskit i huvet (jag garva hysteriskt!) men efter det var vi så himla sura på varandra, dels för att jag garva, dels för att jag tyckte hon var dum. Det är jävligt kul nu i alla fall.
 Midnattssolståget var helgrejt, ett tag, sedan tog liksom orken slut. Att träffa Sisco och PA igen var riktigt roligt, mina homies på tåget, PA pensionerad som jobbar när han vill och som jag har praktiserat hos. Riktigt skön lirare! Efter några dagar saknade jag den ungomliga konversationen enormt, alla konversationer handlade om tåg tåg tåg, mat, väder, tåg tåg tåg. Jag skriver med glimten i ögat eftersom IBLAND kan det vara riktigt roligt att lyssna. Men den sista droppen föll över kanten när vi kom till bastuträsk, dagen då jag fyllde år (min tredje födelsedag på tåget). Du behöver bara höra namnet bastuträsk så förstår du kanske hur det känns att vara där. 1: centrum består av en liten butik och ett pyttigt värdshus med fyra rum att hyra. 2: bensinmacken är så gammal att den röda färgen har blivit rosa. 3: halva byn är ödelagd och består av rena renoveringsobjekten och lägenheterna ter sig som flyktingsförläggningar. 4: det finns en volleybollplan! men när vi spelat ett tag cyklar en tant (kärringjävel) förbi och gnäller på att vi måste VATTNA planen för annars dammar det in på hennes veranda. 5: det är bara småknott, mygg och flugor överallt. 6: Det finns en sjö! 20 min promenad en bit bort. Genar man längst en övergiven tågräls tar det 45 min genom svår teräng och finner ett skjul vars pappas nyckel passar i, som innehåller en grymt snygg bil!?! 7: Det har ringt en tant (kärringjävel) och klagat på att tåget låter, ett tåg som står på TÅGSTATIONEN mellan tiden 07.00 och 19.00. 8: Ingen mottaning på mobilen,  hela min födelsedag. 9: Jag fick i alla fall uppleva en födelsedag i Bastuträsk, det är det inte många som får ;).




 Jag och snuffpuff bamseplutten firade min hemkomst med räkor, hemgjord aioli och jordgubbsvin. Som jag hade längtat!! Jag började gråta över min ena present: en pulsklocka! äntligen! fick även ett par underbara änglaörhängen och ett presentkort på massage av hans mamms (på friskcentret). Underbart, du känner mig så väl <3.
 Av murrburr fick jag en underbar tårta (som var hur god som helst, även fast den var lite smällt ;)) och asfina muggar! Jag har någon gång berätta för henne att jag älskar min mugg jag fick av PA när vi var i perstorp, och att jag skulle velat ha fler. Och vipps! Så har den söt-tösen hittat sånna muggar, så nu har jag en uppsättning :D du känner mig så väl <3.
 Av papps fick jag en mobil, som jag inom snar framtid ska beställa. Sedan fick jag en bok om rallare som innehöll en jätte fin karta (du och jag ska vandra päls!). Du känner mig så väl papps <3.
 Av Jeanette fick jag ett par crocks, röda i ballerinastyle. hur bra som helst!! :) <3
 Av Mamms och Glen fick jag ett jättefint litet syskrin (som jag nu sytt en nåldyna till) och en svart handväska (så mamms fick tillbaka sin nu...) Ni känner mig så väl <3.
 Av Sisco fick jag en tavla hon gjort själv. Jag grät för att jag blev så rörd, något så personligt har nog inget gett mig. Den är av vattenfärger och avbildar norra sveriges underbara landskap. så fint <3
 Av Syster och bror fick jag Veronica Maggios senaste skiva. Varför hade jag den inte innan? Ni känner mig så väl <3.
 Av Olivers mamms fick jag en lunchbjudning med henne och Oliver. Jag valde Freja och fick en fiskplanka! Hur gott som helst, och hur mysigt som helst! <3
 Jag fick vad jag önskade mig och mer därtill, jag kanske jag fortsätta önska mig saker när jag blåser ut ljusen, när klockan blir 22.22 och när jag knäcker en pepparkaka i tre delar. Det verkar ju som att det fungerar :).

Det är dessutom klart, jag ska hänga med till gotland v.29 :D! Jag och murr i ett tält, ska bli supermys! När de andra får trängas i husbilen ;).

Imorrn ska jag: fixa saker hos banken, ringa jobbet, ringa lottorna (vill gå minilumpen i höst!), springa med Oliver och ha en hejdundrande middag!

               (fire knappen är den man trycker på när man skjuter upp raketen ifrån våran rymdraketsplats, Esrange.)