"Och det här är en tjock tant!"..."men det här är en smal!" iiiihihi

Jag är supernöjd med min student, gjorde alla allt för mig? Det kändes verkligen som min dag! Jag älskar min familj och mina släktingar. Och hur kul var inte flaket då? shit, trodde det skulle bli skitkul men det var fan helt otroligt jävla kul!!!!! Höjdpunkten, lätt. Mottagningen var underbar, körde femkamp när Lolls och Murr kom över. ALLA vann ;). Det var inte så att mitt lag förlora för alla vann ju. Jag började gråta tre gånger vad jag minns: när Micke och Jimmie gav roser till oss, när Olivers farmor, farfar, mamma, pappa och bror kom och gav mig blommor runt halsen (och sen tittade på mamms) efter utspringet och när jag insåg att jag aldrig kommer ha Biologi och breddningskursen någe mer.... Höll på att gråta när jag kom hem och såg banderollen med: Jenni ESMK3 STUDENT! Och när jag fick en guldklocka i present. Åh, så underbart allt var <3. Ehm.. jag tänkte inte prata om studenten så mycket tänkte jag.... hahaha.



 Men nu pirrar det i magen på nytt för på söndag drar jag och syrran till Italien!!! Fan måste börja lära mig italienska snart... Först ett stopp i Grado, staden med kejsarstränderna och sedan förbi Venedig och landa i Garda, pensionärernas turiststråk med underbart vatten att bada i! Helt underbart ska det bli och vi håller tummarna för att få med oss ett gäng glada turister ner och sen ta hem ett par upplevelserika turister tillbaka! Kommer sakna min Oliver dock.... Hur mysigt som helst i morse, att man kan ha så kul över något så litet! :)
Garda



Venedig, tänkte på dig Oliver, min stjärna ;)


Garda, vi kom inte ut från hotellet på morgonen...Trodde vi tills vi kände på grinden att den var öppen.

Italientåget, venedigs gondoler och jag och syrran i glassätandet !

Vad var det nu?

Pirr pirr, nu är det snart studenten. Det Oliver fått hör är: Ååååh, det ska bli så gott med smörgåstårta!! Hahaha, jag längtar efter den <3. Det är nästan en täckmantel för att jag inte ska börja böla när jag pratar om allt annat, det är lite både och, glädje och sorg. Målade lakan idag, skit snyggt!

När jag fixade presenter i tisdags så måste jag bara nämna, jag gillar folk som kan slå in presenter ordentligt! Det liksom pirrade i magen när hon slog in för att det blev så fint, hahaha. Det var bara ett litet kul inflik, så ni vet.

Jobbade på Sweden rock tåget i tisdags och igår vilket betyder 3 timmar sömn men ett jävla kul tåg !!! Med glada rockers lämnade vi Cst med siktet på sölvesborg. Runt 12 tiden började Ryan Roxie (som lirat med Alice Cooper) och någon annan grym saxofonist gå runt och lira i tåget, det var så grymt mysigt! Jag var glad över att jag fick stå i bar-vagnen, det var så härligt med musiken och se allt folk snacka och umgås som att de känt varandra hur länge som helst, man kanske ska bli rocker? Hahahaha. En annan rolig snubbe som var med var  Dregen. Så himla kul, jag kände verkligen igen honom som om jag bara visste vem han var och det enda jag kom på var att han var med i grillad för ett tag sen då han gjorde ett roligt framträdande. Och varför kom jag inte på att han sjungt i the hellacopters (som Oliver kom på) och att han är med i Backyard Babies? Ja, mitt minne är av en sällsynt sort, jag minns oftast det som ingen annan minns typ.
 Heder till Molly, jag tror hon var ett av skälen till att tåget gick så bra !

Nu är det bara studenten i tankarna, imorrn ska vi iväg och kolla in alla andra sär som springer ut en dag för tidigt, hihi <3.