Friskis

Jag hade låga tankar och Friskis&svettis. Åh så fel jag hade! hahaha, värsta maratonlöparna som dök upp och jag fick kämpa järnet :P. fick något läskigt anfall också "/ Men jag klarade iaf biffen! :D Trevligt folk också, vi ska dit igen lr hur Päls? :D Core på lördag nästa, i hope. Tog en fikis på kvantum också, mysis! =)
 Chill snack i telifonen på g hem, åh mys :) iiiii!

Imorrn ere feeeeest, right? =)

Livet leker. Orkar inte inte leva, det får gå som det går känner jag just nu.

Man tager vad man haver, inte sant Mr... ?

Sjuk. Riktigt sjuk.


Lyckorus jag fick då!!! :D Någon har skickat The Specials låt Pressure Drop till mig någon gång av någon anledning, jag minns inte alls ? men jag blev iaf måttligt lycklig av den just nu :D hahah. Så jag tackar den dära personen där ute nu lite i efterhand !

Såg en grävling som sprang över vägen idag föresten, fick värsta rycket och Alex tyckte jag var störd.. tjaaa... jag var trött, ok ? ;)

Panik Måndag

Jag mår dåligt på måndagar, eller blir alltid arg snarare och allting går åt pipan... Alltid typ. Ingen bra dag.. ntntnt.
 Har blivit sms-bombad hela dan, lite roligt :D men jag får tagga ner på mina sms, det blir ett beroende :s. Kan inte lämna ifrån mig min mobil, ta den ifrån mig någon?
 Imorrn blire i alla fall träning, cross. Spännande!
 Har också tappat bort min NK bok, och jag som har TVÅ prov att plugga till. Panik panik. Men nu har jag kommit till ett stadie att jag bara känner, äh.. vafan.. skitsamma.
 Nu ringer snart Murr, hon har en spännande story att berätta, taha :D.
 Jag kan i alla fall säga JAA! för skjutsingen.
 Storfrämmande på valborg? kanske kanske.. Men ändå trygghet på hög nivå, jag hoppas!

Juan Fleitas

Ja men helgen var iaf toppen :D . Kunde nog inte ha varit bättre! Mojjen och kajj var mycket bra sällskap som bjöd på hallon, björnbär och lingon paj (?) ;). Soft sällskap på kvällarna också... Umeå kontra Bålsta, haha!
 Har väl inte tiden att sitta här nu heller... NP nästa. pyttsan :p

Using

Jag har kommit på att jag stortrvis nere hos dig vid havet. Därför vill jag inte dit igen.


Åre

Jag får hoppas på det bästa att ingen av mina lärare hittat till min blogg (vilket verkar mest otroligast i världen!!). Jag är nämligen i ÅRE ;D. Det blev lite huxflux sådära.. Närmare bestämt igår mitt på dan bestämde jag mig för att hänka på natt-tåget. Samtidigt som jag och Päls bestämde oss för att dra på dif-match! HAHA :D. Stress stress, en timme hemma då jag skulle packa för helgen och äta och göra mig iordning, kände mig som superwoman ;) men väl värt det! Matchen var ju ingen höjdare, djurgårn kom inte igång förrän efter 70 min när deras första mål blev gjort. Ntntnt... Men nu  e jag här och syrran lämnade nyss av mig hos henne, min gullsyster!!!! :D:D:D
 Fick veta att Kajsis är hära och med sig har hon Mallsan ;p hihi. Får se om jag drar ut idag... Tveksamt. Vi får väl se =)
Har inte tid att sitta här, ntntnt :p.

Miss lycka

0kej... I brist på annat så tänkte jag: äh, jag kan väl bleka håret då. Det gick ju hyffsat sist så det kunde väl gått vägen den här gången med. Trodde ni det? NEEJ. Haha, mitt hår e typ...orange/rosa. Kan ju ladda upp bild så ni får se. Som sagt, jag hade inget att göra så tog lite bildet också :p. Men herregud vad jag sååå kommer få gå med mössa imorrn typ lr nått. Men vad gör det, man lever bara en gång och man måste ju ha provat alla färger innan man stupar så att säga...


0kej (anteckna nu), första bilden är "före" bilden. Sedan kommer ett bevis på att jag verkligen inte kan göra detta utan att kladda ner :p. Och sen kommer den mest intressanta:"efter" bilden!!! Herregud, lr hur?

Berta

Jaha, så nu ska man gå och få handbolls-abstinens (heter det så?) i månader... Ehm, va? Ntntnt... sattsning? Eller hur!!!! Dessutom kommer det ju att resultera i att jag så småning om kommer börja likna... ja, enligt min ritning så kommer jag likna hembiträdet i 2 ½ men, Berta.. Jag får börja på kurling.. lr nått.

 HAHa

Sax


Haha, ja storstädning och såklaaart hittar jag världens fulaste väska!!! Den är liksom uppblåsbar med en massa kuddar runt om... HAHA, as ful gammal favorit. Jag klippte dessutom sönder alla de dära små kuddarna, fan va kul det var :P hahhaa, stört :p ... Men den var faktiskt förskräcklig, och nu är den i soperna. Tänk att jag verkligen gillat den dära.


Iskallt

När vet man att man ska kämpa för något? När man klarat sig utan det förut liksom... Jag tror att jag verkligen vet, och att jag är iskall men näe, tydligen inte, lr ? Åh, vad jobbigt. Sen när blev jag såhär?



Esteternas dag idag då! Fan vad kul :) . Jag vet en sak av många som jag verkligen känner en passion för och det är att stå på scen, lira lite gitarr lr sjunga något. Synd att det inte händer ofta. Roligast var ju ändå "björn gustafsson - dansen" som linda och rebecca gjorde ;D. Sen kom ju rebbs med på ett hörn ;) hahaha.

 Storstädning på rummet? tjaaa... lite halft iaf :p

Pms...?

Okej, dagen var toppen!! Från början till... Eftermiddag. Det börjar med att jag är på ett strååålande morgon humör, som inte låter sig trackas ner av att jag nästintill blir inlåst på våran toalett. Fick lite smått panik men kom tillslut ut (som tur var, vi har nämligen iiiiiingenting att äta där inne och ingen kan höra en heller så jag skulle troligtvis dö fram till klockan fem i eftermiddag isf. Tror jag ska lägga in en liten mini-bar där eller nått). Sedan träffar man roligt folk i plugget, som en vän jag träffade i helgen som var ypperligt pratglad idag :D. Sedan blev det skratt  efter att rebbs och pölin blivit övertrötta efter ett tag i musikhuset och sen efter naturkunskapen (där vi föresten disikerade ett lammhjärta samt lever och lungor :P EUGH) ser jag y:et rulla däck i korridoren i skolan, eh va? HAHA :D.

 Jag som sagt.. Den började bra! Men sen ba...sjönk mitt humör till typ minus 12 ungefär. Börjar med att planen att ses i eftermiddag inte blev av, jag blev lite paff "/... Samtidigt är jag en sån fegis som ba "aha 0kej.. jaja".. Tusan. Och SEN! sen kommer skjutsen en halvtimme sent (som vanligt, kan jag aldrig vänja mig? NEJ för när jag gör det så kommer han i tid.) och på den tiden hade jag kunnat satt mig ner och pluggat som jag verkligen behöver. Och SEN! då ska vi in på willys och handla och då ere ju någe fel med lasangen så jag står och skämms... På köpet så tappade jag min laptop nyss i golvet, det var väl det senaste (sch! säg inget till papps, lovar att den inte tog skada).

Men lika glad är jag för det, för jag fick faktiskt en skål med posten!!! :D iiiiii
 Pms, eller?


På onsdag är det esteternas dag här nere i nynäs, alla är hjärtligt välkomna!!! Ni kommer inte bli besvikna ;D.


Vill nu prata av mig i telifonen, men neeeej det är ju middagsdax. Typiskt.

Duktighets-dumstrut

Jag har haft (och har) alldeles för mycket händelse och allt för lite kraft kvar till annat. Men nu tar jag kraften till bloggen eftersom jag redan tagit mig kraft tillatt städa hela lägenheten, vilket jag är väldigt förbluffad över och jag har själv satt på mig en slags duktighets- dumstrut :P.

 Igår blev det  sconesbakande hemma hos Rebbsan i hennes fint städade kök! :). Det blev as bra mys ute på verandan i alla fall!
 Har haft värsta stödet, som en armé som är redo att bära in mig till säkraste bas om något skulle gå på tok. En HEL arme, kan ni tänka er? Jag är lyckligast i världen. Än så länge är jag inte skadad och kanske det på grund av armén? Den innehåller de bästa samtidigt som de bästa också står utanför för att tas in så småningom när det ger tillfälle :).
 Gick också prommis med Päls igår, åh vad härligt! Sanningens ord:  socialitet healar!

Blir väl chill i helgen, nu när jag känner att jag börjar få mina krafter tillbaka! :D


Nytt liv

Helgen var mestadels katastrofal handboll... Men fan vad kul det var att hänga med laget sådär igen :) Alla ordinary spelare var dock inte med men de nya är inte dumma de heller! =). Dessutom kom Stefan (vår gamla tränare som nyligen slutat) upp med fotoalbum till oss!!! åh så gulligt, började nästan gråta...

Idag hade vi våran häääärliga country-konsert. As kul! =). Kom mycket mer folk än förväntat, iiii !

Och sen har min gulliga faster berättat en underbar nyhet, hon har en kusin på g att klämma ut till oss!!! :D iiiiii :D Jag är så glad!!! hihihi, en liten mini bianca. Nu vill jag flytta ner till Borås och bli barnvakt på en gång åt hennes mage :P hahaha !

Yaas

Åh, nyss kom papps in med mitt dopljus som vi barn fick när vi döpte oss (han håller på att rensar ut lite :P). Men grejjen var att det luktade så gott!! Fick verkligen värsta minnesbilderna i huvudet när jag gick i kyrkis och gjorde egna stearingljus, minns ni det? Eller det var kanske bara vi nördbönder som gjorde så.. :P haha :D Men mysigt var det i alla fall och jag döööör av lycka ! :D



 Idag på bussen hem så satt det två småtjejer framför mig och fnittrade något förskräckligt och tittade på mig. Varje gång jag tittade tillbaka så fnittrade de ännu mera :p. Tillslut frågade ena tjejen vad jag hette och då blev de värsta frågeställningen haha. De gjorde grimaser och grejjer och när jag sa att ena tjejen skulle fastna sådära om hon fortsatte så slutade hon tvärt :P Små söta sjuåringar!!  Men dom var i alla fall gulliga och underhöll den lilla bussturen dom var med =).

Full pott

Jag är lycklig som bor i Sverige ! :)


Hem ljuva hem.

Vi kom hem i Torsdags natt och det känns fofarande som att jag inte återhämtat mig :p. Det var en underbar resa och den är gången orkar jag inte sammanfatta allting, det går inte . Men jag skaffade mig en youtubesajt så ni kan ju kika in på videosarna jag fixat in på min sida violfisk ;). Dessutom har Murr lagt upp najs bilder samt Päls men hennes är hemliga ;) haha. 

Back to reality. Skolan var soft, hade tydligen datorkunskapsprov. Det gick väl bra :p. På kvällen kikade jag på Så ska det låta.  ÅH så underbart roligt det var, härliga svenskar! =) haha. Citat från Peter Settman "I så ska det låta lär vi oss alltid nya grejer, till och med sånt som inte existerar" HAHA :D mitt i prick på min humorpunkt! Frida Öhrn är nu min personliga favorit. Jag vill vara hon! :D Taha. Grymt bra var hon, avis. Brolle var också check, och likaså på "körslaget" då han charmade programledaren rejält. Vart kom han ifrån liksom? haha, har verkligen fått en annan bild av honom nu. Och sen hans tolkningar av wrejswik (var det så murr?) som jag lyssnade lite på murrs mobil var as bra! Hihi.

 men han var magisk, jag vill dansa!


Idag var det kul att dömma, ska jag verkligen lägga av med det? hm... Sorundabyn.