Jenni

Haha, älska :) flight of the conchords!
 Imorrn är det åre som gäller babyfisk ;D .

Lördags Röj :D

Yeeeeh :D Älskar Elsa Jossan och Maria :D:D:D:D <3<3<3 miss old times :D

Mean

0kej, det här har varit en värdelös titta-på-film-hela-dagen dag. Eller inte föresten. Da vinci koden var riktigt bra, och mean girls har jag redan sett och tycker fortfarande att den är helt 0kej :).

Nu återstår det bara att se hur det blir till kvällen, har pratat med miss fine och else iaf =) .
Hejhå


Aldrig

Jag vet att man aldrig ska säga aldrig men det tänker jag göra idag! FAN. Vi förlorade, jag ska aldrig känna på mig att en vinst e på väg igen.. "/


Massa kul.

Ja, jag kan då informera er om att det var en bra dag hela dagen igår :) . Förutom... Jag fick hicka innan jag skulle gå och lägga mig, just to bad. Men det händer! :)
 Idag började min grupp; Amanada darling, isabelle pro, emma gull och jeanette yeah med våran dans. Fy fan vad kul asså! :D . Vill dansa mera nu. Bra grupp man fick också, tur det! Hamna ju med Amanda darling! 
 Nu ere snart match dax. Borta i Vallentuna! Jag skulle ju vara med wii då :( . Fast jag kanske hinner en liten bit på kvällen hoppas jag i alla fall. Men jag känner på mig att en vinnst ligger och lurar i bakfickan, vad tror ni? ;) .
 Tjillevippen!

Grateful

Ja, nu börjar jag få grått hår :( . Färgen börjar försvinna sen jag färgade det brunt så nu ska jag åka till frissan den 16:e mars! As länge kvar! "/ . Men jag får väl stå ut ett tag  till...
 Igår btw,hade jag en väldigt trevlig busstur på väg till fisken :). Träffade nämligen tamara som jag inte sett på typ aaaas länge! Kul! :D
 Min fisk och jag tittade på tv sen och sprayade brun utan sol på mig. Resultat: var helt orange på fingerknogarna i morse, så jävla fult. :P .
 I morse så sjöng plutten för mig :D "bär ner mig till sjön" HIHI :) Då blir det en bra dag. I och för sig så är den inte slut än, hoppas att träningen går bra :)
 hare bäst :)

Vad.

Jag är i ett väldigt förtvivlat tillstånd just nu! :)

Förbättring

Förstår nu att jag kan ha varit väldigt taskig, och att jag kanske fortfarande är det. Det har i alla fall inte varit med mening (i de flesta fall). Jag vet inte, men jag tror i alla fall att jag ser människor på ett annat sätt nu. Förstår inte hur jag kunnat haft så förefattade meningar om folk, förlåt!


IDAG FYLLER KRISTIAN ÅR, HURRA HURRA HURRA =) .
Kristian fyllde år