Och 100kg målarfärg

Igår drog jag hem till kära MURR efter Mormorn och min och syrrans hak på e4:an ;). Vi kollade allsång, drog på oss våra asfinaste outfits, packade picknickkorgen med den rutiga filten (inklusive 50kr-filten), drog ner till grindan, lirade fotten, näckade, fika te och gratismuffins, flydde kylan in i bastubilen, poppa corne, kollade bilder (saaaaaknar, gotelstamMuJuBjömaKidri.) , satte på dunderklumpen och somna. HA. Skönt att ha lov för en dag, för det kallar jag lov. Dessutom racerbadade vi imorse för att jag skulle hinna med bussen. träffa älskling? NEJ,  han är sjuk :/. 
 Vad gjorde jag istället? JO, jag tänkte att jag skulle måla. Nu är jag, den förväntandes gråa balkongen, balkonggolvet och marken under bäcksvarta. hahahhahahaha. Jag tappade burken. Sånt händer, sån är jag. Kladd = MASSA kladd. Huvaligen.

Jag vill ha sommarlov. I mer än 4 dagar i streck. Men man vill ju alltid ha det man inte har, det är för klassiskt.

100kg lättare

Jag beställde om uppkörnignstiden. Stressa ihjäl mig över den och den var bara ivägen. Trodde det inte skulle göra så stor skillnad om jag flyttade den men nu känner jag mig otroligt lätt. Nästan som att den ver över. Men icke. Nu har jag i alla fall fixat till det med att köra i uppkörningsförorten! SKÖNT.

 Nu drar jag till mormorn och sedan blir det ferre med muRR ? ;D


Full fart, jag är inte riktigt så snabb.


Italia

Imorrn drar  jag! Lite nervös... Asså, känns som att jag kommer fummla runt och tillslut hamna i Afrika istället för Italien(med alla kunder). Men då får jag köra något snyggt som: suprise suprise! Det hade ni inte förväntat er va? en BONUS resa , baaaaara för att ni är mina favoriter. Eller något sånt. HA. 

 Är bara borta fem dagar, skönt är väl det :).


Mina naglar är fina nu föresten, det var länge sen !


Recovery

Äntligen hemma hos Papps. Känner mig hemmastadd. Tar det lugnt. Andas.
 Jävligt roligt vare på Gotland i alla fall. Så jävla sköna min BURDAR ;D <3.

Jag och Murr såg även fantomenland, rauker, lickershamn, kalksten (?), stod brevid en elefant och gick samt liftade i två timmar. Det är minnesvärt! HAHA. Men ändå, vi kekade allihoppa mysiga middagar, myspyste i husbilen (när det innebär tammis så blire mysfiste ;) ) och festade JÄÄÄÄRNET. Hade efterfest i svenska kyrkan. Sackosäckarna. HÄRLIGT. Sköna typer mestadels. Kom in på ett ställe men vände, eller inte Tamara dåra ;p. 200 spänn, vi kekade upp dom. Och mer därtill. Danskung, dansprins samt prinsessa. Ankstjärten och hotellwannabe. You name it, i know it ;p.

 JAG HADE DET BRA!!! =D Och det hade inte vart så jävla bra utan er !




Bara Italien kvar... Sen blire plugg.

Gotland

Nu åker vi till Gotland :)

Loooov

Idag kände jag att lovet börjat på riktigt :) .Cyklade ner till banken, köpte lite keso, hälsade på Oliver en snabbis, satte mig på balkongen och läste och keka keso, väntade på päls, hämtade hennes bror och flickvän, drog ut på ringvägen, sola, bada. ÅÅÅH :). Och imorrn blire stan, plus middag på hardrock för presentutdelning :D. Luncha med Päls och mannen, förhoppningsvis :).

Föresten, igår kom jag äntligen in på Passagens : Skissa och gissa! HURRA :D . Har saknat det sååå mycket. Tror att det var kära Louise som visade mig det första gången, har jag inte rätt? Hihi. ÄNTLIGEN.



Jag ritar ordet semester ;). Och det var faktiskt någon som kom på det, haha :D

Förgrymmade unge jag älskar snopp!

Ja, min kväll var i alla fall lyckad igår. Och det var ju det som var meningen :). Men lyckan fanns där bara för att jag såg den hos alla andra! AS bra! Fick hur fina presenter som helst, bla. En as fins väska med en dildo i m.m... :p Sen manikyr, blommor (+ rabarberblad? :P), AS FIN tårta (med blåbärssylt!!!) och marimekko prylar :D . Säger det än en gång, jag ÄLSKAR marimekko. Men jag tackar i alla fall för kvällen, underbaraste underbarn <3.

 Tack för att du finns Oliver :).

 Åt på thaien idag med älsklingen efter hårt slit med städning, fan vad gott! Såg dock inte ut som det... haha. Sen hare varit lugnt, precis som planerat. Imorrn kanske stan? Lr ut i solen om den befinner sig som planerat? Jag får väl seee!


 Jag är glad för Pälsens skull, mkt glad :D.


Farande

0kej... För en vecka sedan var jag uppe i Sverige, Björkliden. Efter att ha varit i Östersund, Gällivare, Luleå, Boden och Kiruna. Dagen efter drog jag till Norge, Narvik. Efter det blev det tripp till bl.a Rensjön. Mer minns jag inte. Och nu, en vecka senare kommer jag precis hem ifrån Åland. Och på vägen har jag haft en underbar tripp med Oliver, hans familj och deras vänner. Riktigt lyckat! Och på det hela har jag också hunnit med Danmark, köpenhamn. En aning resande? Japp. Och jag som tycker att jag inte reser. HA. På onsdag blir det Gotland också och sen bär det av till Italien. Jag får en känsla av att jag inte kommer vilja resa på ett tag sen :p.

 Men IMORRN, då blire artonårsfest. JIPPEY för mig =D


Åland

Träffade Oliver i förrgår, fick present i efterskott. SÅ gulligt! Värsta fina rosen och en as god tårta :) Tack älskling <3.
 Jobbade på ett tåg för 175 japaner igår, hahaha. men dom var lugna :p.

 Nu tänkte jag dra in till stan och leta reda på lite sextiotal. Sen bär det av till Åland med Olivern plus familj o vänner :).



 Jag saknar att inte vara med ER. Dumma jobb...dumma prioritering.


På hemgång

Nu är vi i Boden! På väg hem alltså. Ska bli skönt men samtidigt tråkigt. Har kommit på att jag saknar alla på dagis också!!! Mina små barn, haha. Ska nog hälsa på dom i veckan kanske.
 Men i alla fall. Nu är det inte långt kvar. Jag hoppar nog av i Sthlm imorrn. Men har jag sagt att jag klarade teoriprovet? ;D Så nu ska jag bannemig få en uppkörningstid också. VV.
 Ska få ett as bra pluggprogram av mikael (?) på tåget också. Kommer bli as smart nu ;).

Nu ska jag publisera så länge som jag har mottagning, snart försvinner den nog! pussohej