Bättre sent än aldrig

Nu är kriget igång! haha.

Hemma, lr borta eller bara helt utan kontroll

Jag lyckades logga in :D stolt! :D hahhahaaa, fy fan vaf hemmafester äger! io lopve itohcsnart ska jag och muss gå hem til henne och sova :D hahaha, hon sover redan :P den jäveln! Jag e as pigg och alla sover..... vad för drasstiska ska jag hitta på ? Typ tejpa allt som går att tejpa? Jag är på såååå bushumör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hihihihihihihi. Jag vill dsstuom att min älskling skavara här, då hade jag somnat för rttp  hundfra år sedan as3 hjärta. men skiramma jag vill busa med eller utan nån, nu ska jag leta efter tejsp. Te! jag vill ha te.Sem ringde vio människor från gotland hhaahha :P färsta detektiverna. Murr sover.., kajs sover och chiorstian sover och jonte sover och jag e VAKEN !!! fan.... tejp

Aranäs, drömmar och armhävningar



Bättre hade det inte kunnat bli. Hjärtpuss.



Lollos studenskiva var rolig, men roligast var nog ändå stoppet i Skogås. HAHA. Kisskiss. På lördag ses vi igen käraste vänner! Vill verkligen att midsommar ska spenderas med er, vore ju superbt! Är du hemme nu Elsen? Kanske ska börja ladda upp filmer nu på YouTube, har ju filmer redan från förra årets aranäs.

Men inatt var den konstigaste natten. Jag har aldrig upplevt denna sak och nu struntar jag i om det får bli officielt för jag vill verkligen dela med mig av det här! HAHA. Skrattar bara av tanken. Det börjar med att jag och Oliver bara skulle vila lite efter världens underbaraste massage! Det slutade med att vi somnade med ljusen tända. Jag vaknade och släckte ljusen och när jag vänder mig mot Oliver i sängen igen så ligger han och gör armhävningar? HAHAHA. Förstår ni? Armhävningar i sängen, medan han sover. Knäppare kan det inte bli. Jag as garvar och frågar vad han håller på med men får inget svar, han är superseriös och tar i som fan. När han pustandes lägger sig ner frågar jag honom igen och jag kan inte hålla mig för garv och jag får som svar: men hon sa att jag skulle göra det nu på stranden. Eller något liknande. Ehm va? HAHAHA. SÅ himla knäppt. Några till saker hände som var helt outstanding men inget slår det där. Armhävningar? hahahaha. Jag älskar dig Oliver!


Hupp Hupp!

Oj oj, nu går det undan. Skiva imorrn, Murrs skiva på torsdag, körrep på fredag, körkonsert på lördag & söndag. Sen blir det Tack och adjö show (19 maj, folkets hus vågen!!!) vi är helt klart inne på slutspurten och snart är det sjävaste studentdan! Weeeho.

Och visst glömmer man bort saker. Vi lirade i torsdags på telen, det var GRYMT! Nära och kära var där, helt underbart! Sen har vi ju flyttat. Ösmobo! hahaha. Får se hur mycket jag kommer vistas där ändå? Och att proppa in en föredetta fyra i en etta är ju.. hm... ja, en komplicerad akt som vi lyckades slutföra! Eloge till Glen som var bäst, utan honom så hade vi aldrigt kunnat flytta, han fick en Egon.
 Shoppingen i lördags var underbar med min finaste skatt <3. Första gången vi var på IKEA väl? Hihi. Sen berättade jag för Glen och Mamms om våra planer. Vi vet att vad det ska lukta hemma hos mig och Oliver, det ska lukta citronmeliss. Det är en sak som är säker! Glen höll på att dö av skratt för att vi inte planerat möblering eller något sånt, näe för vi har planerat vad det ska lukta. Det är faktiskt viktigt och vi är överrens om det <3.