tack och adjö och hej på på dig!

Har fått lånat Kristians busskort från torsdag, det ska han få credit för!! TACK! :D Innan jag glömmer det...

Jobbat nu i veckoslutet. Tog lite ledigt för att tjäna pengar, låter konstigt men så ere! Blir jobb om två veckor igen: nobel-tåget =D.  Måste fixa pengar och ha efter all julhandel så man kan gotta sig i idre! För något annat lär det ju inte bli....
 
 Skit depp blev jag. två gånger för mkt. känns liksom som tack och adjö. JAG VILL INTE. Varför blev man 18 så tidigt för? Vad hände med allt myspys och fantasi på sysslor? Att hänga vid barkanten och höra ljudet av flåsande människor vid det svävande dansgolvet, de klingande färgglada glasen och känna golvet röra sig under sina fötter är inget jag föredrar varje helg 52 helger om året. Jag vill ha sällskap, för i slutändan är det det som räknas. Ren jävla vänskap.
 Jag är förbanad, sur, avundsjuk, ledsen, besviken, förtvivlad, klyven och orättvis.

Ikväll har jag i alla fall ett mål: Att ge Rebecca och Frida en hell of a night ;)

Jul jul, strålande jul :D



Hej mitt vinterland! ;D

Första snön förra året. Jisses amalia. Nu är årets här, inte lika mycket men ack lika härligt! :D
Var underbart att vakna upp imorse av att det snöade =). Vill ut i backarna. NU. Idre är iaf på g ;P.
Idag blire lussebak med Olivern ;p Och promenad i snön! Nu äääälskar jag villan på landet <3

HURRA HURRA PÅ REBBS 18-ÅRS DAG!

Hurra på dig min lilla grogster! :) <3

Kringelikrångel

Jag fick Heffy, har jag sagt det? well, well. Jag har fått honom iaf.. asså bilen :). Men jag funderar på att sälja bort honom mot en chrysler neon! Fräsch bil asså. Skodan funkar ju också men asså.. jag vet inte.. vill ha nån annan ;D. Säger inte att jag inte är glad över Heffy för det är jag, superglad! :D vem får en bil liksom ? Det e ju typ bara Maria... ;p

 På tisdags ska vi fotas, jag syrran papps och Oliver :). Vi ska skina i Sj Events nya broschyrer! Konferensklädd och festklädd? Haha, sen när var jag konferensklädd..

 As pepp inför träningen ikväll! Springa springa springa...

Lagade mat med Jimmy igår också ,fan va god köttförspajen blev :D Kekade lite till frukost.. :p

Fick tillbaka Gemu-provet också, 24/25! Härligt. Jag verkar visst inte komma ifrån mina enstaka slarvfel.. Ett fel på alla Gemu-prov. Men men, får vara glad att det bara är ett :D Vilket gör att jag kommer vara mega nervös nästa prov..

Imorrn ere Sacomässan :D. Spännande...vad ska jag bli liksom? lärare? Jurist? Militär? Idrottsvetare? no idea...

Lite sådär kortfattat, fick bli så! Har ju inte skrivit så mycket på ett tag och inte en chans att ni skulle orka läsa aaaaallt jag gjort, ni vet, jag är ju en busywoman ;). Ntntnt.


guppi

jag trodde du hade glömt....



FARS DAG

Det får jag ju inte glömma :) älskade papps!! <3

SOFIA SÖDERSTRÖM JAG HAR DITT LINNE HEMMA ;D

 Asså, vad är det med en bil med fyra hjul, ett tak, hyfsad motor, hela rutor, sköna säten och en ratt med en helt vanlig manly man bakom? Helt sjuuuuuuuuuuuuuukt. Jag smäller av direkt. Har du inte haffat mig så sätt dig bakom en ratt liksom, jag blir helt såld. Ärligt. Liksom du Y:et, hon klarar inte av ringar. Visst jag bli svag för ringar men manly man bakom ratten översvämmar bägaren och välter den med sin oemotståndliga kraft.

Åh :)


Påtal om bil. Blev mycket sittandes i den i helgen. Först bort till Åkersberga, MATCH OCH VINST! Yes. Mysigast var ändå bilresan, det var nog den som gjorde det ;). tomtom, aka patrik hjälpte oss hitta vägen till ett bostadsområde i åkersberga vilket jag faktiskt tyckte var ganska duktigt gjort av honom, resten av vägen fick vi hitta själva :p. Lolls Kajs och ellinor höll glimten i ögat heeeeela vägen.
 Lördagen. Boxersice, har fofarande träningsverk! Så jääävla najs. Sen gjorde vi nynäs i heffy. Spökrundan runt ringvägen var over the top! Nästan så att jag aldrig mer kommer våga köra runt där längre... Jag mallsan och Päls var tvugna att åka ett varv till men inte utan Oliver ;D haha. Tur att han kunde. Vi var ju bara tvugna att åka ett varv till även fast vi inte vågade. Fick oss goda skratt också ,tror träningsverken i magen kommer därifrån och inte från boxersicen... ;D
 Idag har det dömts och dömts och dömts... sen gjort planering med päls! Blev inge pizza "/ Jag tror inte det är menat för mig att keka pizza. ÅH, hemlagad pizza, det vill jag ha!

Det var något mer... Hm... Äh, det får vara nog! trodde inte det var möjligt att sitta så lite vid datorn som jag nu för tiden gör, fan skönt ju =D

MURRE, YOUR BASTARDOOOO, kom hem =) <3

Pilutta dig! :D

Hittade en skiva i Skodan (heffy), där fanns en salig blandning av skrikmusik, techno och madicken =D. lite roligt.

 Idag vare studiebesök på Operan, shit va snygg det är där, där ska jag bo ;) ! Föreställningen var väl sisådära... Är inget större fans av balett, skulle hellre velat se teater opera! Roligt att höra lindisens historia om hennes lyckade lunch och att kika med kristians minikikare på alla dansare ;).
 Drog sen  ut på stan, skulle skaffa ett par skor. Hem kom jag med två jackor, ett par andra skor, 5 smycken och träningsskläder. SKIT. Men jackan, skorna och träningskläderna var väl behövda iaf :). Juste, får inte glömma mitt köp till papps i en för tidigt fars-dag present! Abba colletion ;) Han blev skit glad efter att jag sa att han fick den i present så han inte behövde betala för den. (han hade nämligen sagt till mig att köpa den åt honom :P).
 Sen blev det iaf  fika med papps och annica på coffehouse! =) MUMMMS. Cheesecake och chai te med skummjölk. MYS!  

BILD



Oj, skrev jag nyss ett såntdära inlägg om vad jag gjort under dan? Ja banne mig. Fy tusan. Sry :p.

Men han ringde upp :D YEEES. Dock med en dålig nyhet, vill pyssla om dig !

Och imorrn spinning, hoppas typ Päls eller mariekexet vill hänka! Men om jag minns rätt var päls uppbokad? jaja... Och sen hitt på nått med Jimmy kanske? taha.


tipp

Varför bryr jag mig ens? Jag vill inte bry mig alls, har inte någon rätt att bry mig heller för den delen. Inte om något som har med det att göra. Fast det gör ont i mig ändå. FUCK.
 Elsa och jag kanske ska gå med i en gemensam klubb?

För att göra dystert glatt ska jag minnas gårdagen ;D. Riktigt najs även fast det blev sent ute :p. Gjorde permiär på telen och den innehöll goda vänner och syrran, shaking , mutor , kebabdräll och telefonjakt! HAHA. Snälla lov, du kan ju inte bara sluta existera nu!
 Läggdags vid 05.30. Skööönt. Syrran kom hem och upptäckte mig halvsovandes framför ett värdelöst barnprogram :p.


diss

Ja, och nu var det min tur att dissa. Jävla skit när man har raderat nr man aldrig mer vill använda, för sen kommer den där dagen då han skriver ett sms och jag måste svara för att jag tror det är en vän som jag glömt lagt in nr på min mobil sen jag skaffade ny. SKIT. Och han ger sig bara inte!

Jag: Nej, inte för att vara elak men förstå att jag inte vill träffa dig!
Han som jag verkligen inte vill prata med: Haha okej okej. Allt bra annars da?

15 sek senare....

Han som jag verkligen inte vill prata med: Men bli inte osocial nu:p

HERREGUD?


Och hans namn på min mobil blev "xxxxx som du verkligen inte vill prata med!"!

Tv titt

Kikade nyss på lilla Eva&Adam. Tusan vad länge sen det var!!! Skit kul :D Det är en serie jag verkligen skulle kunna följa ;D Nån som joinar ? 19.00 på lördagar antar jag ;p




curry kyckling

Det blev trots allt en trevlig kväll igår. Vilket jag verkligen behövde efter värsta dissen, det trodde jag inte om dig :/ fan va less.
 Men som sagt, mucho trevligt igår, bra jobbat elin . Du Jimmy och Nisse muntrade upp mitt beräknade dystra humör! :) Och idag ska det upp på topp igen efter 4 tim sömn, dubbelträning och lövkrattning med syrran ;D. Fan va snyggt det blir! Bild på
SMAS.

Minns i... torsdags? I alla fall, skulle hämta papps i tumba och mallanmys hänkade på som trevligast sällskap. När vi plockat upp papps innan korsningen frågar jag bara av vana vart han tyckte  jag skulle vända. DÅ! då beordrade han mig att göra nått brottsligt (väl?) han sa att jag skulle köra i bussfilen och göra en u-sväng i korsningen. HAHA, visst sa ja men han var seriös. Ja men visst, om papps säger att man kan så varför inte? Sagt och gjort och pappa garvade åt mig. Vad?! Han: Det där var snyggt och tajmat, fyra polisbilar efter dig. HJEEELP :p. Puckopappa.
 En liten rolig grej sådär, lr?